نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل کار با فرمهای mdi

  1. #1

    مشکل کار با فرمهای mdi

    با سلام
    من یه فرم پدر دارم(mdicontainer) و چند فرم فرزند(mdichild)
    وقتی میخام از فرم پدر یکی از فرمها را فراخوانی میکنم، فرم فرزند داخل فرم پدر اجرا نمیشه
    کد زیر مربوط به فرم پدر:

    frmAdd ad = newfrmAdd(account);
    ad.MdiParent = this;
    ad.Show();

    اما این ارور رو میده

    An unhandled exception of type 'System.StackOverflowException' occurred in System.Windows.Forms.dll

    البته این ارور فقط مربوط به یکی از فرمها هست اما نفهمیدم که چرا این ارور رو میده
    اگه ممکنه کمک کنید مشکل رو رفع کنم

    یه سوال دیگه هم داشتم
    آیا میشه مثلا با استفاده از یه دکمه از یه فرم فرزند، یه فرم فرزند دیگه رو داخل mdicontainer فراخوانی کرد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    40

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    سلام
    من اينجوري مينويسم اگه مشكلي داشت دوستان لطف كنن بگن
    ميام اول يك كلاس check open form در فرمي كه ميخواد باز شه مينويسم كه فرم دو بار باز نشه.
    اين كد رو زير { InitializeComponent مينويسم.
    private static Form2
    checkform = null;
    public static Form2
    CheckOpenForm()
    {
    if (checkform == null)
    checkform = new Form2();
    return checkform;
    }
    بعد توي رويداد form closing فرم 2 :
    checkform = null;
    بعد با اين دستو فرمم رو فراخواني ميكنم:
    Form2 frmform = Form2.CheckOpenForm();
    frmform.MdiParent = this;
    frmform.Show();

  3. #3

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    ولی این چیزی که شما گفتید با چیزی که من میخام فرق میکنه
    من وقتی برای دفه اول فرم رو باز میکنم، اون ارور رو میده

    در ضمن میخاستم در مورد فراخوانی فرم فرزند از یه فرم فرزند دیگه بدونم
    اگه اطلاعاتی در این باره دارید لطفا ذکر کنید
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    کسی نمیتونه جواب سوال ما رو بده؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    40

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    من ارورت رو نميشناسم.
    بايد دوستان ديگه كمك كنن.
    در مورد صدا زدن فرمهاي child هم فكر ميكنم به فرم parent ربطي نداره وبه صورت عادي ميشه صدا بزني.

  6. #6

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    اصلا از يه فرم child ميخواي كدوم فرم child ديگه رو صدا بزني؟ اگر اينو ميدوني كه خب فرم childe مربوطه رو show كن،‌ وگرنه فكر كن ببين چي ميخواي.
    در مورد erroret هم معنيش رو كه حتما ميدوني پس يعني داري يه چيزايي رو بينهايت بار ايجاد ميكني (فراخواني تودرتو داري انجام ميدي).

  7. #7

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    با سلام مجدد
    مشکلم این بود که وقتی فرم فرزند رو میساختم داخل فرم پدر قرار نمیگرفت
    مشکلم رفع شد
    متشکرم

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    65

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    نقل قول نوشته شده توسط mhs377 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد
    مشکلم این بود که وقتی فرم فرزند رو میساختم داخل فرم پدر قرار نمیگرفت
    مشکلم رفع شد
    متشکرم
    خوب دوست گرامی مشکلت که برطرف میشه جوابش رو هم بگذار تا اگه دیگری هم مشکل شما رو داشت جوابشو بگیره.این همه راه اومدی بگی حل شد؟
    همین؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    نقل قول نوشته شده توسط mojdeh6583 مشاهده تاپیک
    خوب دوست گرامی مشکلت که برطرف میشه جوابش رو هم بگذار تا اگه دیگری هم مشکل شما رو داشت جوابشو بگیره.این همه راه اومدی بگی حل شد؟
    همین؟
    man in karo miknam
    moghe baz kardan form sevom az form dovomm
    :
    formChild2 frm = new formChild2();
    frm.mdiparent = this.mdiparent;
    frm.show();

  10. #10

    نقل قول: مشکل کار با فرمهای mdi

    oon error ham oond stemoon onvan kardan marboot be ijad ye halgheye namotenahi hast ke ijad shode.
    yani form childteoon ro dorost kardin oon parameter ,ehtemaln tosh mige ye ehsari be ijad kardan form parent ham hast ke halghe binahayat mishe.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •