نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

  1. #1

    DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

    دوستان سلام
    این یک DLL آماده هست که آقای فرحی زحمتش رو کشیدن ومن از تو یکی از سایتها
    پیداش کردم

    کافیه این DLL رو به پوشه Bin کپی کرده و کد زیر رو به Web.config اضافه کنید:

    <httpHandlers>
    <add path="*.ashx" verb="*"
    type="Farahy.Security.SecurityImageHttpHandler, SecurityImage"/>
    </httpHandlers>


    ابتدا این Name Space رو اضافه کنید :
    Imports
    Farahy.Security
    سپس در Page_Load کد زیر رو کپی کنید :


    If Not Me.IsPostBack Then
    Dim simg As SecurityImage = New SecurityImage(SecurityLevel.Low, 150, 40)
    simg.SecurityLevel = SecurityLevel.Normal
    simg.Generate()
    Session("rbNormal") = simg.Code
    Image1.ImageUrl = simg.SecurityImageUri
    End If



    بعد یک Image و یک Textbox و Button به صفحه اضافه کنید .

    سپس تو قسمت کد Button کد زیر رو اضافه کنید :

    Dim correct As Boolean = False

    If (Session("rbNormal").ToString().ToLower().Equals(T extbox1.Text.ToLower())) Then
    correct = True
    End If
    If (correct) Then
    Response.Write("<h1>Success !!</h1>")
    Else
    Response.Write("Failed.")
    End If


    امید وارم بدرتون بخوره

  2. #2

    اینم از DLL

    دوستان اصل کاری یادم رفت اینم از DLL اش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

    باسلام،
    وقتی از این کتابخانه توی وبسایت روی سرور استفاده می کنم ارور زیر رومیده؟ مشکل کجاست؟
    کسی می دونه جریان چیه؟

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

    کلی قطعه برنامه آماده وجود داره که شما می تونی از codeproject دانلود و استفاده کنی و البته کلی هم به صورت dll و کامپوننت در اینترنت هست که اتفاقا تمام زوایا را از جمله پردازش تصویر توسط روبوت ها رو هم مورد بررسی قرار دادند و حتی بحث شنیداری رو هم رعایت کردند ، کلا کافیه فقط یکم بگردید تا نمونه ها رو ببیند.
    به نظر من بهترین گزینه اینه که از codeproject بگیرید چون فایلش باز هست و شما کاملا سورس رو می ببینید و می بینید که چیز خاصی نداره و راحت خودتون می تونید توسعش بدید و البته چون اماده هم هست اون بحث راحتی کار رو هم بنده خدا ها حل کردند و اینکه کلی توضیح دادند که چطوری استفاده کنید و مسائل دیگه.

    موفق باشید دوستان.

  5. #5

    نقل قول: DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

    ممنون از اینکه جواب دادی.
    ولی من دنبال این هستم که چرا سمت سرور این کد جواب نمیده. وگرنه خودم کلی پروژه کد باز گیر آوردم !
    در ضمن خیلی ها این سوال را مطرح کردن و کسی نتونسته جوال بده!!!
    کسی می تونه بگه چرا سمت کار نمی کنه اما سمت لوکال جواب میده؟

  6. #6

    نقل قول: DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

    سلام دوستان اين آدرسي كه گذاشتم بريد ببينيد يه پروژه آماده تصوير امنيتي است كه خوب كار ميكنه الانم رو هاست گذاشتم دگمه رفرش هم داره
    فكر كنم مشگل تون حل بشه پروژه رو هم ضميمه كردم با سي شارپ تو وبي هم ميشه استفاده كردhttps://barnamenevis.org/showthread.p...A%D9%8Ahttp://

  7. #7

    نقل قول: DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

    آقا بجای رفع مشکل چرا یه جواب دیگه می دید؟
    من سوالم اینه که چرا سمت لوکال جواب میده اما سمت سرور جواب نمیده؟

  8. #8

    نقل قول: DLL آماده برای ـ تولید تصاویر امنیتی و استفاده از آ«

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad87 مشاهده تاپیک
    آقا بجای رفع مشکل چرا یه جواب دیگه می دید؟
    من سوالم اینه که چرا سمت لوکال جواب میده اما سمت سرور جواب نمیده؟
    ببين تو خطا نوشته يا مربوط به كد نويسيته يا مشگل از سرورته كه باهاش تماس بگيري اكثرا dll هاي اماده مشگل كد نويسي دارن چون واسه لو كال نوشته ميشن براي اينكه تصوير امنيتي كه ساختي درست كار كنه بايد catch سرورت خالي بشه اكثر سرور ها تو اين قسمت خطا ميدن واسه همين منم تو اون پروژه از جاوا اسكريپت استفاده كردم واسه قول زدن كش سرور تنها راهش هم همينه حالا شما بايد كد هاتو بررسي كني كه اينم غير ممكنه چون dll اماده است اگه ميتوني كدهاشو بررسي كن بكن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •