نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    17

    Question مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    با سلام
    من يك جدول Teacher دارم با يك Query نام همه معلم ها رو در يك تگ جدول نشان مي دهم. اطلاعات را مي گيرد ولي هنگام نمايش اطلاعات در جدول نام معلم ها به صورت ??? در اينترنت اكسپلور نشان مي دهد.
    ممنون مي شم كمكم كنيد.

  2. #2

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    این کد رو بعد از اتصال به بانک اطلاعاتی قرار بده
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'",$link);
    $link یه متغیره که مسیر پایگاه داده رو تو خودش نگهداری می کنه و به صورت زیر مقدار دهی میشه
    $link=mysql_connect('127.000.000.001','کلمه عبور','نام کاربری');
    آخرین ویرایش به وسیله trade_mark : پنج شنبه 20 خرداد 1389 در 19:05 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL


    mysql_query("SET NAMES UTF8");
    mysql_set_charset("utf8");

  4. #4

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    من تو صفحه php با فونت فارسی مشکلی ندارم ، اما چرا تو خود PhpMyAdmin فیلدهایی که فونت فارسی دارند خوانا نیستند و بهم ریخته دیده میشن ؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    شما باید موقعی که جدول و پایگاه داده درست می کنید، COLLATION رو روی utf8_persian_ci بگذارید...

  6. #6

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    نقل قول نوشته شده توسط mostafabibin مشاهده تاپیک
    شما باید موقعی که جدول و پایگاه داده درست می کنید، COLLATION رو روی utf8_persian_ci بگذارید...
    من با اسکریپت Php تمام کلسیون های پایگاه داده و جدوال رو به utf8_general_ci تغییر دادم . مقادیری هم از قبل وجود داشتند حذف کردم بعدش چند رکورد جدید اضافه کردم اما باز هم
    بهم ریخته دیده میشن .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    دوست عزیز به utf8_persian_ci تغیر بدید نه utf8_general_ci !!

  8. #8

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    دوست عزیز به utf8_persian_ci تغیر بدید نه utf8_general_ci !!
    بابت تذکر ممنونم اما اینجا اشتباه نوشتم وگرنه به همون utf8_persian_ci داده بودم که چندان کارساز نشد
    فقط وقتی فارسی رو نشون می ده که تو خط PhpMYAdmin به صورت دستی بنویسم ، و همون مقدار رو وقتی با کد فراخوانی می کنم علامت ؟؟؟ نشون می ده
    بر عکسش اینکه وقتی با کد متغیری رو به MySQL ارسال می کنم ، تو Mysql این مقدار بهم ریخته دیده میشه ولی اگر با کد Php فراخوانی اش کنم کاملا واضح دیده میشه









  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشكل فونت فارسي اطلاعات دريافتي از MYSQL

    توی این تاپیک توضیح کاملی داده شده
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1576424

  10. #10

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •