نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

  1. #1

    نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    من محیط طراحی رو خیلی وقت پیش دیدم مثل یک نرم افزار جانبی میمونه ... کسی از نحوه کار و طراحی همچین محیطی اطلاع داره؟


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    هلو رو با دلفی نوشتن ، برادران برنامه نویس هلو اومدن کامپوننت آماده Fast Report رو تو برنامشون قرار دادن چیز خاص و جدیدی ننوشتن.

  3. #3

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    هلو رو با دلفی نوشتن ، برادران برنامه نویس هلو اومدن کامپوننت آماده Fast Report رو تو برنامشون قرار دادن چیز خاص و جدیدی ننوشتن.
    برای C#‎ هم قابل استفاده هست؟
    شما چی توصیه میکنید از این کامپوننت استفاده کنم یا کامپوننت های مشابه؟
    یا اینکه راه حلی بهتر برای این قضیه ( طراحی توسط خود کاربر) دارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    در دات نت فکر نکنم بشه ازش استفاده کرد ، چون در دلفی عمده کامپوننت ها Open Source هستن و با تغییراتی کوچیک میشه از اونها تو برنامه استفاده کرد ، واسه دات نت نمیدونم بشه یا نه.
    شما چی توصیه میکنید از این کامپوننت استفاده کنم یا کامپوننت های مشابه؟
    برای دات نت بهتر هست از Stimulsoft Reports استفاده کنید چون از امکانات بهتری برخوردار هستش ، علاوه میتونید کنار برنامه خودتون نرم افزار ریپورت ساز رو هم به کاربر بدین تا در صورت نیار بیاد و فایلهای گزارش رو باز کنه و تو ظاهر اون تغییرات ایجاد کنه ؛ البته دقت داشته باشید که این تغییرات فقط و فقط ظاهری هستن و در Data تاثیری نداره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    202

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    سلام
    برای دات نت بهتر هست از Stimulsoft Reports استفاده کنید چون از امکانات بهتری برخوردار هستش
    جسارتا می تونم بپرسم چرا؟
    چرا از کریستال استفاده نکنیم؟
    یعنی امکاناتش از کریستال بیشتره؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    حداقل چیزی که من میدونم اینه که برای کریستال به ازای هر گزارش شما نیازمند یک فرم هستید ولی این برنامه اینطوری نیست ، و اینکه کریستال کلا" انگلیسی هست ولی این برنامه کاملا" فارسی هستش.

  7. #7

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamide_kh مشاهده تاپیک
    سلام

    جسارتا می تونم بپرسم چرا؟
    چرا از کریستال استفاده نکنیم؟
    یعنی امکاناتش از کریستال بیشتره؟
    منم همین سوال رو داشتم ... چون تجربه کافی در گزارش گیری و کار با کریستال رو ندارم نمیدونم چقدر میشه روش مانور داد
    شما اگر نمونه ای در این مورد دارید یا امکانش هست اماده کنید برای من و دیگر دوستانی که کار با کریستال براشون مشکل هست بزارید ممنون میشم...
    نمونه یک فاکتور ( که اگر کاربر بتونه رو اجزاش مدیریت داشته باشه که خیلی بهتره)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    متاسفانه بنده 3 سال هست که با دات نت برنامه نویسی نکردم برای همین فقط از گذشته چیزایی یادم مونده برای همین شرمنده عزیزان هستم ( از گذاشتن نمونه ).

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    متاسفانه بنده 3 سال هست که با دات نت برنامه نویسی نکردم برای همین فقط از گذشته چیزایی یادم مونده برای همین شرمنده عزیزان هستم ( از گذاشتن نمونه ).
    میتونم بپرسم تو این سه سال چه ذائقه ای پیدا کردین؟
    و این که برای چی؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    بنده قبل از این 3 سال هم با دلفی کار میکردم و هم با دات نت ولی مدتی قبل بنابه نیازی که داشتم مجبور شدم کلا" از دلفی استفاده کنم و رفته رفته دات نت فراموشم شد چرا که همون کاری که قبلا" با دات نت انجام میدادم و چه بسا کارهایی رو نمیتونستم باهاش انجام بدم با دلفی پیاده میکردم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    یعنی شما دلفی را به دات نت ترجیح دادی؟
    آیا این به خاطر عدم تسلط کافی شما بر دات نت و مهارت در دلفی بود یا واقعا کارهایی وجود داره که فقط با دلفی میشه انجام داد و دات نت از انجامش عاجزه؟
    منظورم اینه که دلفی چه حسن ویژه ای داشت که شما دات نت با همچین قدرتی را رها کردید؟

    بیش از 3 سال تجربه!

    خب بگید تا ما هم آگاه شیم.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    بنده کارم تو زمینه امنیت داده ها هستش و متاسفانه نوشتن برنامه های امنیتی تحت دات نت کاری اشتباه هستش چرا که امنیت سورس و داده توی دات نت زیاد مورد توجه مهندسین مایکروسافت نبوده.
    برای همین مجبور شدم به یکی از زبانهای Native مثل دلفی کوچ کنم که بتونم پروژه های امنیتی و ... رو تحت اون پیاده سازی کنم.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    ده کارم تو زمینه امنیت داده ها هستش و متاسفانه نوشتن برنامه های امنیتی تحت دات نت کاری اشتباه هستش چرا که امنیت سورس و داده توی دات نت زیاد مورد توجه مهندسین مایکروسافت نبوده.
    برای همین مجبور شدم به یکی از زبانهای Native مثل دلفی کوچ کنم که بتونم پروژه های امنیتی و ... رو تحت اون پیاده سازی کنم
    دلفی و امنیت !
    کد native دلفی از کد IL مایکروسافت خواناییش بیشتره !

    در هر دو سسیتم راه های بسیار خوبی برای محافظت از کدها وجود داره .
    با یه Search ساده تو همین سایت تاپیک های خوبی میتونی پیدا کنی .

    من توصیه میکنم از Component Devexpress استفاده کنی .
    Report هاش فوق العاده است .
    از قبیل یکسان بودن برای Web,Windows - امکان Design توسط کاربر
    سرعت بالا
    چارت - sub report و خلاصه هر چی که توی یک report به دردت میخوره داره .

  14. #14

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    من هدفم اینه که کاربر فاکتور رو طراحی کنه یعنی ارم شرکت رو جابجا کنه و ... به نظر شما
    DveXperence به این کار میاد؟
    آیا فارسی رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟!
    من سایت اصلیش رو دیدم و در مورد نرم افزار های ویندوزی ما مشکل راست به چپ رو خواهیم داشت ولی در وب میشه جهت اون دیو یا هر چی که توش قرار داره رو تغییر بدیم و مشکلی نیست ... سایت سازنده این کامپوننت هم میگه همینه که هست ما ساپورت نمیکنیم!

    منظورم در مورد تب ها و گرید ویو هست شما نمیتونید مثل گرید و تب ویژال اون رو راست به چپ کنی فقط نوشته ها رو میتونی تغییر بدی نه جهت خود گرید رو یا سر فصل های تب رو ...

    در مورد جانوس هم من همین مشکل رو داشتم !

    در هر حالی که خیلیا از این دو کامپوننت تعریف میکنند این مشکل رو نمیدونم چه جوری حل میکنند ... شایدم ازش میگذرند

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    اولا کاربر بعد از یک مدت عادت میکنه .

    در زمینه Report که تو به همچین مشکلی نمیخوری .

    در ضمن راه های غیر استانداردی مانند Mirroring و ... نیز هست که میتونی از اونها استفاده کنی .
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...s0(VS.71).aspx
    لازم به ذکره که جزو Road map اینده شرکت میباشد که قابلیت Right to left را اضافه کند .

    الانم که دیگه معمولا ui ها رو با wpf میسازن که تمام کامپوننت های wpf قابلیت right to left را دارند .

    من هدفم اینه که کاربر فاکتور رو طراحی کنه یعنی ارم شرکت رو جابجا کنه و ... به نظر شما
    DveXperence به این کار میاد؟
    آیا فارسی رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟!
    بله تمام چیزی که تو از یک Report انتظار داری رو در اختیارت میزاره .

  16. #16

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeily-hosein مشاهده تاپیک
    من توصیه میکنم از Component Devexpress استفاده کنی .
    Report هاش فوق العاده است .
    از قبیل یکسان بودن برای Web,Windows - امکان Design توسط کاربر
    سرعت بالا
    چارت - sub report و خلاصه هر چی که توی یک report به دردت میخوره داره .
    من کامپوننت ها شا دیدم ولی دوتا سوال:
    1- این کامپوننت ها رایگانه؟؟؟ یعنی بعد یه مدت دست کاربر غیر فعال نمی شه؟؟؟
    2- تو این سایت دیدم باید پکش را کلن دانلود کینم با یه سری چیزهای دیگه ، نمی شه فقط کامپوننت report را دانلود کرد؟؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    در مورد ریپورت و سوالهای مربوطه متاسفانه بنده بیش از این نمیدونم برای همین خواستم اطلاع بدم که یه وقتی عدم پاسخ بنده بی ادبی خدمت دوستان به حساب نیاد.
    دلفی و امنیت !
    کد native دلفی از کد IL مایکروسافت خواناییش بیشتره !
    دوست عزیز ، دید شما کاملا" اشتباه هستش ، در زمینه Reflector در دات نت کمی جستجو کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: نرم افزار حسابداری هلو برای طراحی فاکتور از چه روشی استفاده کرده است؟

    دوست عزیز ، دید شما کاملا" اشتباه هستش ، در زمینه Reflector در دات نت کمی جستجو کنید.
    دوست عزیز اساس .net , java و یا هر framework ی که ساخته شده و ساخته خواهد شد بر اساس Reflector خواهد بود .

    ولی این دلیل بر نا امن بودن این محصولات است .
    دوست عزیز سالیانه حدود 80 درصد از برنامه ها با java , .net نوشته میشوند آیا میشه گفت تموم اونها مشکل امنیتی دارند .
    وقتی میگی دلفی امنه جسارتاً باید پشتش منطق محکم باشه .
    هیچ برنامه ای نیست که امن باشد، حتی اگر اونه بزاری تو گاو صندوق بعد ببری 20 متر زیر زمین روشم با بتون پر کنی چند تا سربازم برازی بالا سرشون .

    من کامپوننت ها شا دیدم ولی دوتا سوال:
    1- این کامپوننت ها رایگانه؟؟؟ یعنی بعد یه مدت دست کاربر غیر فعال نمی شه؟؟؟:افسرد� �:
    2- تو این سایت دیدم باید پکش را کلن دانلود کینم با یه سری چیزهای دیگه ، نمی شه فقط کامپوننت report را دانلود کرد؟؟؟
    خوشبختانه شما در ایران زندگی میکنید .
    معمولا در سایتهای متفرقه dll به صورت تک موجود است . ولی توصیه میکنم به همراه پک دانلود بشه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •