نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور در فایل php

  1. #1

    ارور در فایل php

    سلام
    بنده یک فایل php که با zend کد شده بوده رو دیکود کردم و الان با ارور های زیر روبرو میشم :

    Parse error: parse error in I:\Program Files\xampp\htdocs\cms\cpanel.php on line 34
      $money = mysql_fetch_array( $re )[1];
    $name = mysql_fetch_array( $re )[0];


    فایل اصلی : zend شده
     http://www.speedyshare.com/files/22913267/cpanel.rar


    فایل دیکود شده
    http://www.speedyshare.com/files/22913254/cpanel.de.rar


    ممنون میشم فایل رو رفع خطا کنید .

  2. #2

    نقل قول: ارور در فایل php

    کسی نمیتونه به بنده کمک کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: ارور در فایل php

    توی PHP از این حرکتها نداریم. باید مقدار رو ذخیره کنید بعد به عنوان آرایه ازش استفاده کنید:
    $row = mysql_fetch_array($re);
    $name = $row[0];
    $money = $row[1];

    یا اینجوری:
    list($name, $money) = mysql_fetch_array($re);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •