نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه نشدن به دیتابیس

  1. #1

    اضافه نشدن به دیتابیس

    با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه برنامه دانلود کردم ولی زمانی که اجرا می کنم داده ها وارد بانک نمیشه ,خودم دارم مینویسم هم همین مشکل داره یعنی وقتی بانکش رو از طریق sulotion explorerاضافه میکنم به بانکم چیزی اضافه نمیشه در ضمن سرچ هم کردم این نمونه برنامه ای که دانلود کردم به گفته کسی که اونو فرستاده بدون مشکل تو بانک اون ذخیره میشه ولی توی سیستم من نمیشه نمونه رو گذاشتم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: اضافه نشدن به دیتابیس

    اولا باید دیتابیس رو بری توی محیط SQL اونجا Attach کنی
    دوماً زیاد جای تعجب نداره که برنامت اطلاعات رو ذخیره نمیکنه چون شما اصلا براش Connection string نساختی

  3. #3

    نقل قول: اضافه نشدن به دیتابیس

    منظورتون چیه؟بانکم رو توی sqlexpress که همراه visual studio‌ساختم که مشه از sulotion explorer به برنامه Attach کرد در ضمن کانکشن استرینگ هم تو کلاس DataAcssesLayer هست.شما فایل ضمیمه رو دیدید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: اضافه نشدن به دیتابیس

    دوست عزیز مشکل چندتا شد
    شما اولا یک متد تعریف کردید که یک مقدار ورودی میگیرد ولی بهش دوتا مقدار داری میدی
    بعدش هم در قسمت CommandText باید نوع Query رو بنویسی نه مقدار رو
    مقدارو باید بهش اینطوری پاس بدی
    نوع Syntax باید اینطوری باشه


    publicvoid Text(string Name, string Famili)
    {
    SqlConnection con = newSqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Telephone;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    con.Open();
    SqlTransaction tr = con.BeginTransaction();
    try
    {

    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText =
    "select * from Table1";
    cmd.CommandType =
    CommandType.Text;
    cmd.Transaction = tr;
    cmd.Parameters.Add(
    "@Name", SqlDbType.NVarChar).Value = Name;
    cmd.Parameters.Add(
    "@Famili", SqlDbType.NVarChar).Value = Famili;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    tr.Commit();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    tr.Rollback();
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: اضافه نشدن به دیتابیس

    دوست عزیز مرسی از لطفت امیدوارم مشکلم حل بشه.

  6. #6

    نقل قول: اضافه نشدن به دیتابیس

    کد خودمو میزارم , لطفا نگاه کنید
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection s = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\db.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    SqlCommand m = new SqlCommand("insert into table1(username,pass)Values(@u,@p)", s);
    m.Parameters.AddWithValue("@u", textBox1.Text);
    m.Parameters.AddWithValue("@p", textBox2.Text);
    s.Open();
    m.EndExecuteNonQuery();
    s.Close();


    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •