نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    چرا وقتی برنامه را می بندم و دوباره اجرا می کنم اطلاعاتی که ذخیره یا ویرایش کرده بودم به همون حالت اول برمیگرده؟؟؟؟
    البته قبلا که دیتابیسم به sql2008 وصل و اتچ بود و کانکشن زیر را داشتم مشکلی نداشتم.

    Mycn =
    newSqlConnection("Server=ZAYENS-PC\\MYSQLSERVER;database=RESTAURANT;Integrated Security=True;");

    اما
    از وقتی فایل دیتابیسم را توی Bin\Debug گذاشتم و به برنامه Add کردم و از کانکشن استرینگ زیر استفاده میکنم صد تا مشکل اومده سراغم

    Mycn =
    newSqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\DBRESTORANS.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");

    علت را کی میدونه که چرا جدیدا تغییرات بعد اجرای دوباره ی برنامه لحاظ نمیشه؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    قبل ازینکه ببندی برنامتو دیتابیستو update میکنی؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    اولا سلام
    دوما شما چجوری دیتابستو آپدیت می کنی ؟
    سوما می دونی که در هر بار اجرای برنامه دیتابیس مجددا کپی میشه و دیتابیس اولیه که اتچ کردی جایگزین میشه . برای جلوگیری از این مورد در خصوصیات باید این حالت رو تغییر بدی تا دیتابیست بعد از هر اجرا ثابت بمونه ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    اولا سلام
    دوما شما چجوری دیتابستو آپدیت می کنی ؟
    من از استوردپرسیجری که به برنامه ام Add شده استفاده می کنم:

    ALTER proc
    UserUp
    @USERID
    int,
    @USERNAME
    nvarchar(50) ,
    @USERNICKNAME
    nvarchar(50),
    @USERPASSWORD
    nvarchar(50)
    as
    update
    USERS set USERNAME=@USERNAME,USERNICKNAME=@USERNICKNAME,USER PASSWORD=@USERPASSWORD where USERID=@USERID


    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    می دونی که در هر بار اجرای برنامه دیتابیس مجددا کپی میشه و دیتابیس اولیه که اتچ کردی جایگزین میشه . برای جلوگیری از این مورد در خصوصیات باید این حالت رو تغییر بدی تا دیتابیست بعد از هر اجرا ثابت بمونه ...
    ؟؟
    چه طور باید این کار را بکنم؟
    قبلا که دیتابیس را Add نکرده بودم و به خود sql کانکت میشدم و اونجا از همین دستورات استفاده می کردم که مشکلی نبود؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    قبل ازینکه ببندی برنامتو دیتابیستو update میکنی؟
    منظورت کل دیتابیسه؟
    چه طور باید این کار را کنم؟

  6. #6

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    دوست عزیز من چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم.

    پروژه رو باز کن و دیتابیس رو انتخاب کن و مشخصه Copy To Output دیتابیس را بر روی Copy If Newer تنظیم کن.

    مشکل من با این کار حل شد.

    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    نقل قول نوشته شده توسط پارسا کیانبخت مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم.

    پروژه رو باز کن و دیتابیس رو انتخاب کن و مشخصه Copy To Output دیتابیس را بر روی Copy If Newer تنظیم کن.

    مشکل من با این کار حل شد.

    موفق باشی
    بسیار ممنون
    قسمت Build Action را نیازی هست که تغییر بدم؟
    چون یه مشکل دیگه ای هم که دارم کار با کریستال هست
    استورد پرسیجری را که Expert می کنم و دارای پارامتر هست، متاسفانه هیچ پارامتری را به Parameter Fields نمیفرسته. چرا؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    کسی جوابی نداره؟
    دو پست زیر مشکل و سوالی که پرسیدم را کامل تشریح میکنه
    http://www.barnamenevis.org/sh...2&postcount=23
    http://www.barnamenevis.org/sh...1&postcount=24

  9. #9

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    کسی جوابی نداره؟
    دو پست زیر مشکل و سوالی که پرسیدم را کامل تشریح میکنه
    http://www.barnamenevis.org/sh...2&postcount=23
    http://www.barnamenevis.org/sh...1&postcount=24
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم اطلاعاتم رو در یک گرید نمایش میدم کاربر ویرایش میکنه گاهی اوقات اطلاعات ذخیره میشه و گاهی نه ؟!!!!
    اگر به جواب رسیدید ممنون میشم به منم راهنمایی کنید
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم اطلاعاتم رو در یک گرید نمایش میدم کاربر ویرایش میکنه گاهی اوقات اطلاعات ذخیره میشه و گاهی نه ؟!!!!
    اگر به جواب رسیدید ممنون میشم به منم راهنمایی کنید
    با تشکر
    اگر عمل ویرایش با استورپرسیجر انجام میشه اونوقت مشکل شما در ساخت جداول sql هست.
    مثلا اگر در عضوی از جدولی از (nvarchar(50استفاده کنید و کاربر بیشتر از 50 کاراکتر وارد کنه چنین مشکلی رخ میده.
    باید گرید خود را محدود کنید
    در ضمن:
    همیشه از ;()Trim استفاده کنید

  11. #11

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    اگر عمل ویرایش با استورپرسیجر انجام میشه اونوقت مشکل شما در ساخت جداول sql هست.
    مثلا اگر در عضوی از جدولی از (nvarchar(50استفاده کنید و کاربر بیشتر از 50 کاراکتر وارد کنه چنین مشکلی رخ میده.
    باید گرید خود را محدود کنید
    در ضمن:
    همیشه از ;()Trim استفاده کنید

    نه بیشتر که تست کردم متوجه شدم دفعه اول که ویرایش میکنم ذخیره نمیشه دوباره که صفحه رو باز بسته میکنم و گرید بایند میشه و همون ستون رو با همون مقدار ویرایش میکنم حالا ذخیره میشه!!! نه کد تغییر کرده نه مقدار نه ستون ... همه چی همونوه ولی دو دفعه باید ویرایش کنم یا اینکه بیش از یک ستون ویرایش کنم تا ذخیره کنه!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    کد را بذارین
    کد همین یه فرم را
    البته اینجا نه
    در تاپیک خودتون
    فکر کنم bind کردن را در هنگام لود شدن نذاشتین

  13. #13

    نقل قول: //**عدم تغییر اطلاعات دیتابیس بعد از بستن برنامه**\\

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    کد را بذارین
    کد همین یه فرم را
    البته اینجا نه
    در تاپیک خودتون
    فکر کنم bind کردن را در هنگام لود شدن نذاشتین
    یکی از مشکلاتم همین بود لطفا این تاپیک رو ببینید و اگر امکانش هست جواب سوال پست اخرم رو بدید مشکلم حل شده ولی دلیل رو هنوز نمیدونم!

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=227239

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •