نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف کلی

  1. #1

    Smile حذف کلی

    سلام.... فرض کنید مثل شکل زیر چند text box داریم و میخوایم محتویات همه رو پاک کنیم ....

    آیا کدی هست که این کار رو انجام بده؟ این روش رو بلدام

    textbox1.text="" و textbox2="" و.....

    من یه کد میخوام که لازم نباشه اینارو بنویسم ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (13.0 کیلوبایت, 4 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: حذف کلی

    سلام دوست عزيز
    منظورت و درست نفهميدم كه چيه يعني چي نميخواي از textbox1.text="" و textbox2="" و..... استفاده كني ؟
    اگر منظورت اينه كه ميخواي يه جا پاك كني از كد زير استفاده كن اما اگر منظور ديگه اي داري بيشتر توضيح بده


    foreach(Control txt inthis.Controls)
    {
    if (txt.GetType() == typeof(TextBox))
    {
    TextBox t = (TextBox)txt;
    t.Clear();
    }
    }
    موفق باشي

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: حذف کلی


    foreach (Control c1 inthis.Controls)
    {
    if (c1.GetType() == typeof(TextBox))
    {
    c1.Text =
    "";
    }
    foreach (Control c2 in c1.Controls)
    {
    if (c2.GetType() == typeof(TextBox))
    {
    c2.Text =
    "";
    }
    }
    }

    این کد اگر هر نوعContainerمانند GroupBox , .... هم در فرمت داشته باشی کا رو انجام میده

  4. #4

    نقل قول: حذف کلی

    واقعا دسستون درد نکنه ،
    آخرین ویرایش به وسیله gabrieleb : جمعه 22 اسفند 1393 در 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •