نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال پيام كوتاه

  1. #1
    کاربر جدید آواتار alireza.basabr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    14

    ارسال پيام كوتاه

    سلام دوستان.
    كسي شماره سريال AXsmtools رو نداره؟
    اين يك Component براي ارسال sms هستش كه من نسخه يك ماهه اون رو دارم.

    اين هم كدش هست.فقط يه نكته كه شماره بايد به فرمت 989120000000+ وارد بشه.
    public
    void sms(string number, string text)
    {
    SmsProtocolGsm objGsmProtocol = newSmsProtocolGsm();
    SmsMessage objSmsMessage = newSmsMessage();
    SmsConstants objSmsConstants = newSmsConstants();
    objGsmProtocol.Device =
    "COM1";
    objGsmProtocol.LogFile =
    "C:\\SMSLog.txt";
    // Message Settings

    objSmsMessage.Format = objSmsConstants.asMESSAGEFORMAT_UNICODE;
    objSmsMessage.Recipient = number;
    objSmsMessage.Data = text;
    // Send the message !

    object obj = objSmsMessage;
    objGsmProtocol.Send(
    ref obj);
    }
    اگر كسي از دوستان داره لطف كنه برام شماره سريالش رو بذاره.


  2. #2

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    با سلام
    این کامپوننت رو تست کردید ارسال اس ام اس میکنه؟
    ارسال گروهی اس ام اس داره؟

  3. #3

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    شما چه ورژنی از این کامپوننت رو دارید؟
    میتونید اسم دقیقش رو بگید؟!

  4. #4
    کاربر جدید آواتار alireza.basabr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    14

    Smile

    سلام
    بله من همونطور كه خدمتتون عرض كردم از اين كامپوننت استفاده كردم و براي ارسال گروهي هم كافي كه تابع را داخل حلقه فراخواني كنيد.شماره ها رو از db تون بخونيد و به تابع با فرمت ذكر شده بديد.فقط اينكه من شماره سريال اين كمپوننت رو ندارم. اگر تو اينترنت AXsmtoolsرو يه سرچ بكنيدsample ش رو به راحتي پيدا مي كنيد و من هم يه نمونه براتون مي ذارم.

    سلام
    در ضمن،من كامپوننتش رو هم ضميمه كردم.فقط كافيه كه مثل يك برنامه نصب معمولي اجراش كنيد.اگر موقع نصب شماره سريالش رو وارد نكنيد تنها يك ماهاين كامپوننت كار مي كنه اگر كسي شماره سريالش رو گير آورد، لطف كنه برام بذاره،ممنون مي شم.
    بعد از نصب activx sms and mms toolsرو به رفرنس برنامه اضافه كنيد و بعد با استفاه از using axsmtools مي تونيد به راحتي ازش استفاده كنيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip sms.zip‏ (49.7 کیلوبایت, 87 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 22 مهر 1389 در 23:25 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    سلام دوستان گل در مورد سئوال شما دوست عزیز من با این کامپ.ننت کار نکردم ولی یه کامپوننت دیگری هم هست که برای ارسال smsبگار میره و نمونه هایی برای زبان های مختلف داره سعی میکنم فایلش رو پیدا کنم و بذارم امیدوارم که براتون مفید باشه ممنون از همگی تون

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    بیا از این کامپوننت استفاده کن . احتیاجی هم به رجیستر کردن نداره .

    sample زیر رو ببین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip SMS.zip‏ (295.1 کیلوبایت, 213 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    از Kylix Sms استفاده کن

  8. #8
    کاربر جدید آواتار alireza.basabr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    14

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    از Kylix Sms استفاده کن
    سلام دوست عزیز
    من کامپوننت kylix کرکش رو دارم.
    ولی بااین کامپوننت کارنکردم و sample سی شارپش رو هم گیر نیاوردم.
    شما آیا نمونه ای از کار با کامپوننت kylix رو دارید؟
    و چطور می شه از کرکش استفاده کرد؟؟

  9. #9

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    اینجا یه سر بزن (نمونه کد سی شارپ هم داره):
    http://open-source.blogfa.com/post-46.aspx

  10. #10
    کاربر جدید آواتار alireza.basabr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    14

    Smile نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    من خدمت دوستان عزيز سلام عرض مي كنم.
    فايل زير رو كه يك برنامه براي ارسال و دريافت sms بدون نياز به CRACK
    هستش رو از سايت Codeprojectگرفتم .اميدوارم مورد استفاده شما علاقه مندان قرار بگيره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip SMS.zip‏ (295.1 کیلوبایت, 93 دیدار)

  11. #11

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    دوست عزيز اين كامپوننت براي ارسال گروهي هم كاربرد داره سرعتش چطوره امكانات سخت افزاري اون چيه هزينه سخت افزاري اون چقدره

  12. #12
    کاربر جدید آواتار alireza.basabr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    14

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    سلام
    دوست عزيز
    من خودم براي ارسال پيام گروهي تو ديتابيسم يك فيلد bit تعريف مي كنم و به هر كي كه بخوام sms بزنم اون فيلد رو true مي كنم.
    بعد از داخل ديتا گريد ركورد هايي رو كه bit=1 هستش رو نشون مي دم و شماره ها رو از ديتا گريد داخل يك حلقه مي خونم و تابع ارسال sms رو داخل حلقه فراخوني مي كنم.

    و درمورد سخت افزار:
    من خودم از يك GSM modem siemence استفاده مي كنم كه قيمتش 85000 تومنه و يك سيم كارت ميخوره كه و به پورت com وصل مي شه.

  13. #13

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    با سلام
    این کامپوننت رو تست کردید ارسال اس ام اس میکنه؟
    ارسال گروهی اس ام اس داره؟
    ارسال گروهی را باید خودت بنویسی!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •