نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال پيام كوتاه با استفاده از kylix

  1. #1
    کاربر جدید آواتار alireza.basabr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    14

    Question ارسال پيام كوتاه با استفاده از kylix

    سلام دوستان.
    آيا كسي ميتونه به من كمك كنه؟
    من مي خوام با استفاده از Component Kylix كه كركش رو دارم برنامه اي براي ارسال sms بنويسم.خيلي هم به اين كد نياز دارم.با استفاده از #C
    آيا كسي ميتونه به من كمك كنه؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه با استفاده از kylix

    همراه خود Kylix یه مثال به C#‎ هستش.
    این کد یه پیلمک ارسال میکنه:

    AxKylixSMS1.RequestDeliveryReport = false;
    AxKylixSMS1.SendInterval = 1;
    AxKylixSMS1.SendRetryTimes = 1;
    AxKylixSMS1.SendTimeout = 28;
    AxKylixSMS1.SMSValidity = 1;

    long lSendReference = 0;
    lSendReference = AxKylixSMS1.SendSMS(txtNumberForSMS.Text, txtSMSMessage.Text);
    if (lSendReference < 1) {
    AxKylixSMS1.GetLastError(1);
    } else {
    MessageBox.Show("پیامک با موفقیت ارسال شد");
    }

    البته، پورت شما باید باز باشد.

  3. #3

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه با استفاده از kylix

    نقل قول نوشته شده توسط Open-Source مشاهده تاپیک
    همراه خود Kylix یه مثال به C#‎‎ هستش.
    این کد یه پیلمک ارسال میکنه:

    AxKylixSMS1.RequestDeliveryReport = false;
    AxKylixSMS1.SendInterval = 1;
    AxKylixSMS1.SendRetryTimes = 1;
    AxKylixSMS1.SendTimeout = 28;
    AxKylixSMS1.SMSValidity = 1;

    long lSendReference = 0;
    lSendReference = AxKylixSMS1.SendSMS(txtNumberForSMS.Text, txtSMSMessage.Text);
    if (lSendReference < 1) {
    AxKylixSMS1.GetLastError(1);
    } else {
    MessageBox.Show("پیامک با موفقیت ارسال شد");
    }

    البته، پورت شما باید باز باشد.
    با سلام و خسته نباشید
    من گوشی رو با usb وصل کردم آیا این کامپوننت امکان بر قراری ارتباط با usb رو هم داره؟
    برای نمایش باکس دریافت های گوشی چه باید کرد نمونه کدی در این مورد دارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه با استفاده از kylix

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید
    من گوشی رو با usb وصل کردم آیا این کامپوننت امکان بر قراری ارتباط با usb رو هم داره؟
    برای نمایش باکس دریافت های گوشی چه باید کرد نمونه کدی در این مورد دارید؟
    تمام کامپوننت های ارسال پیامک با پورت کام کار میکنن که این Kylix حتی بوسیله بلوتوث هم میشه باهاش ارتباط برقرار کرد . اما با هر گوشی کار نمیکنه ( من با سامسونگ و نوکیا نتونستم بهش کانکت بشم و فقط با سونی اریکسون کار میکنه )

    من سمپل کار باهاش رو دارم اگه خواستی میل بزن تا برات Send کنم (چون کرک شدش و مدیران پست رو حذف میکنن ) .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: ارسال پيام كوتاه با استفاده از kylix


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •