نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد ایمیل و کپی کردن فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    Exclamation سوال در مورد ایمیل و کپی کردن فایل

    سلام
    دوستان عزیز من 2 تا سوال دارم.اگه لطف کنید با کد کامل یا مثال جواب بدبد ممنون می شم.
    1-من تو برنامه ام توسط یه openfiledialog از کاربر می خوام یه فایل رو انخاب کنه و وقتی انتخاب کرد از تو برنامه بتونه نام فایل رو عوض کنه و تو یه جای دیگه(انوجایی که من می خوام)کپی کنه.البته با نام جدید.
    2-یه قسمت برای ارسال نظر گذاشتم .می خوام کاربر متی که می خواد رو بنویسه و دکمه ی ارسال رو بزنه و به یه ایمیل اون متن بره.
    چجوری این 2 تا کارو انجام بدم

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد ایمیل و کپی کردن فایل

    سلام google is source

    1)

    to copy
    System.IO.File.Copy(fromlocation, to location)

    to rename
    System.IO.File.Move(oldfilename, newfilename)2)
    http://www.codeproject.com/KB/IP/sendmailcsharp.aspx
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morrteza323
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    karaj(BAX68)
    سن
    34
    پست
    110

    نقل قول: سوال در مورد ایمیل و کپی کردن فایل

    دوست عزیز من مبتدی هستم.میشه یه برنامه برای مثال از این دو تا دستور بزارید؟؟؟ممنون می شم.

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد ایمیل و کپی کردن فایل

    کد HTML:
    using System;
    using System.IO;
    
    class Test 
    {
        public static void Main() 
        {
            string path = @"c:\temp\MyTest.txt";
            string path2 = path + "temp";
    
            try 
            {
                using (FileStream fs = File.Create(path)) {}
                // Ensure that the target does not exist.
                File.Delete(path2);
    
                // Copy the file.
                File.Copy(path, path2);
                Console.WriteLine("{0} copied to {1}", path, path2);
    
                // Try to copy the same file again, which should fail.
                File.Copy(path, path2);
                Console.WriteLine("The second Copy operation succeeded, which was not expected.");
            } 
    
            catch (Exception e) 
            {
                Console.WriteLine("Double copying is not allowed, as expected.");
                Console.WriteLine(e.ToString());
            }
        }
    }
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •