نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: الگوریتم اعداد اول

  1. #1

    الگوریتم اعداد اول

    کسی کدی داره که بشه اعداد اول رو پشت هم نوشت

  2. #2
    با سلام اینم کدش:

    function Prime(n as integer)
    dim i,t
    for i=1 to n
    if n mod i=0 then t=t+1
    if t=2 then
    return=1
    else return=0
    end function

    dim i
    for i=1 to 200
    if prime(i) then
    response.write i


    اگه نشد بگو تا برات کدشو بنویسم بفرسم
    امیر

  3. #3
    سلام
    برای نمایش اعداد اول از 1 تا x میتونید از تابع زیر استفاده کنید:
    <%
    function prime(x)
    if x < 2 then
    response.write ("No number")
    end if
    for m = 2 to x
    for i = 1 to m
    n = m mod i
    if n = 0 then
    c = c + 1
    end if
    next
    if c = 2 then
    response.write(m & "<BR>")
    end if
    c = 0
    next
    end function
    %>

    برای مثال برای چاپ اعداد اول از 1 تا 1000 از تابع فوق بدین شکل استفاده کنید:
    <%
    prime(1000)
    %>


    اگه به مشکلی برخورد کردید بگید چون همین الآن نوشتمش و ممکنه ایراداتی داشته باشه. :sorry:

    روز خوش

  4. #4
    آقا مسعود کار شما هیچوقت مشکل نداره ... :موفق:

    البته اگر میشه میخواستم ببینم آیا میشه سومین عدد یا آخرین عدد رو از این تابع گرفت

  5. #5
    سومین عدد
    با یه حلقه + شمارشگر میتونید این کار رو انجام بدید.
    آخرین عدد
    اگه فهمیدید آخرین عدد اول چیه من رو هم خبر کنید :mrgreen:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    نمی خوام تاپیک رو منحرف کنم ولی اولا که آخرین عدد اول رو پیدا کردند که چندماه پیش خبرش در اخبار پخش شد .
    ثانیا منظور ایشون احتمالا این بوده که مثلا prime(1000( مثلا 997 آخرین عدد اول هست . البته شاید هم منظورشون این نبوده . :D

  7. #7
    prime(1000( مثلا 997 آخرین عدد اول هست .
    درسته !

  8. #8
    سلام
    آخرین عدد اول رو پیدا کردند که چندماه پیش خبرش در اخبار پخش شد .
    بنده بی خبر بودم. :)
    من کد بالا رو به صورت زیر اطلاح کردم تا تمام این کارها رو انجام بده:
    <% 
    Function Prime(Maximum,Number,Reverse)
    'Maximum = hade bala
    'Number = tedad adade morede nazar
    'NumCounter = shomarande baraye tedad adade bargashti
    'Remainder = baghimande
    'Counter = shomarandeye tedad maghsoumon elayh ha
    'V1 va V2 = moteghayerhaye estefade shode dar halgheha

    If Maximum < 2 Then
    Response.Write ("No number")
    End If
    NumCounter = 0
    Select Case Reverse
    Case -1
    For V1 = Maximum To 2 Step -1
    For V2 = 1 To V1
    Remainder = V1 Mod V2
    If Remainder = 0 Then
    Counter = Counter + 1
    End If
    Next
    If Counter = 2 Then
    Response.Write(V1 & "<BR>")
    NumCounter = NumCounter + 1
    End If
    Counter = 0
    If NumCounter = Number Then
    Exit Function
    End If
    Next
    Case 1
    For V1 = 2 to Maximum
    For V2 = 1 to V1
    Remainder = V1 mod V2
    If Remainder = 0 Then
    Counter = Counter + 1
    End If
    Next
    If Counter = 2 Then
    Response.Write(V1 & "<BR>")
    NumCounter = NumCounter + 1
    End If
    Counter = 0
    If NumCounter = Number Then
    Exit Function
    End If
    Next
    End Select
    End Function
    %>

    مثال:
    برای اینکه 10 عدد نخست از اعداد اول در بازه 0 تا 500 را بدست آورید ٬ از تابع فوق بدین شکل استفاده کنید:
    Prime 500,10,1

    برای اینکه 10 عدد آخر از اعداد اول در بازه 0 تا 500 را بدست آورید ٬ از تابع فوق بدین شکل استفاده کنید:
    Prime 500,10,-1


    مشخص است که برای بدست آوردن آخرین عدد اول در بازه مورد نظر باید از کد زیر استفاده کرد:
    Prime xxx,1,-1


    امیدوارم مفید بوده باشه :)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    :strange:

    عالیه ( ! ) ... {مرسی حوصله :موفق:}

  10. #10
    این ماجرای
    آخرین عدد اول رو پیدا کردند که چندماه پیش خبرش در اخبار پخش شد .
    چیه؟ :kaf:

  11. #11
    این ماجرای
    آخرین عدد اول رو پیدا کردند که چندماه پیش خبرش در اخبار پخش شد .
    چیه؟ :kaf:

  12. #12
    یه دانشمند آلمانی تونست آخرین عدد اول رو توسط یک برنامه که خودش نوشته بود با یه پردازنده ابر رایانه ای با 16 رقم کشف کنه البته بعضی ها معتقدند که باز هم وجود داره (با استناد به اصل نظریه اعداد ترکیبی) من هم دنبال همون ها میگشتم
    در ضمن آقا مسعود واقعا خسته نباشی

  13. #13
    میشه یه لینک در این مورد بدین که دقیقتر بفهمم قضیه چیه!

  14. #14
    گوگل رو برای همین مواقع گزاشتن :flower:

  15. #15
    اخوی! گشتم پیدا نکردم. حالا شما وقت کردین یه حالی بدین :موفق:

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    الان حضور ذهن ندارم . به آرشیو اخبار صدا و سیما مراجعه کنید . :موفق:

  17. #17
    ببخشیدا
    البته اون آخرین عدد اول نبود (چون تو دنیای بینهایت آخری معنا نمیده) بلکه بزرگترین عدد اولی که انسان اونو پیدا کرده حتی اگر کسی بتونه عدد اولی که از این عدد بزرگتره را پیدا کنه دولت آمریکا جایزه هم میده از این اعداد در رمز گذاری الکترونیکی برای رد وبدل کردن اطلاعات بصورت سری استفاده میشه

  18. #18
    میدونم! منم واسه همین کف کردم! فکر کردم ثابت کردند که آخریشه که کفم برید!

  19. #19
    فکر کردم ثابت کردند که آخریشه که کفم برید!
    شما درست فکر کردید این اثبات شده و تا زمانی که نقض اون اراعه نشه کسی نمیتونه بگه که این بزرگترین عدد اول نیست
    چون تو دنیای بینهایت آخری معنا نمیده
    این مسئله هم که شما میگید هم درسته هم غلط :
    آلبرت نورن (رباضیدان هلندی) معتقد که اعداد اول جایی باید تموم بشه چون هر چه ما اعداد رو به صورت دنباله بیاوریم در پله های بالا اعدادی وجود دارند که بقیه اعداد رو تحت پوششی قرار میدهند برای مثال
    1,2,3,4
    2*2=4

    العان 4 توسط 2 محاط شده پس 4 اول نیست ...
    این بازه را اگر اینقدر بزرگ کنیم که ملیون ها عدد اول رو در خود داشته باشه دانباله اعداد اول (زور نزنید این دنباله کشف نشده) در بازه های پایانی به سمت صفر نزول میکند...
    اگر کافی نبود ببخشید ... :sorry:

  20. #20
    و تا زمانی که نقض اون اراعه نشه کسی نمیتونه بگه که این بزرگترین عدد اول نیست
    برای اثبات باید دلیل ارایه کرد و برای رد کردن مثال نقض. پس وقتی هیچکدوم ارایه نشده هیچی نه اثبات شده نه رد! بنابراین کشف جدیدی انجام نشده! فقط یه عدد اول خیلی خیلی بزرگ پیدا شده که بزرگترش هنوز پیدا نشده! در ضمن همونطور که کسی نمیتونه بگه این بزرگترین نیست کسی هم نمیتونه بگه هست.

    این بازه را اگر اینقدر بزرگ کنیم که ملیون ها عدد اول رو در خود داشته باشه دانباله اعداد اول (زور نزنید این دنباله کشف نشده) در بازه های پایانی به سمت صفر نزول میکند...
    درسته. به سمت صفر میل میکنه. اما هیچ کس نتونسته ثابت کنه که خود صفر میشه! اصولا لزومی نداره که وقتی عددی به صفر میل کرد حتما بگیم پس صفر میشه! به صفر میل کردن یعنی در بینهایت صفر میشه که یعنی از جنبه عملی صفر نمیشه!

  21. #21
    در بینهایت صفر میشه
    لازم نیست خود صفر بشود فقط کافی از 1 کوچکتر بشود تا عدد حقیقی دیگری وجود نداشته باشد ... :flower:
    وقتی عددی به صفر میل کرد
    عدد به سمت صفر میل نمیکند قدر نسبت به سمت صفر میل میکند که همونجور که در بالا توضیح دادم بعد از اون که از یک کوچکتر شد اعداد یک سیکل بسته رو دنبال میکنند :موفق:

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    من که هیچ چیز سر در نیاوردم . :embr:

  23. #23
    لازم نیست خود صفر بشود فقط کافی از 1 کوچکتر بشود
    خوب تا همینجاشم فکر نمیکنم اثبات شده باشه.

    ضمنا من هنوز دنبال لینک خبر هستم و پیداش نکردم :(

  24. #24
    irib.ir archive :flower:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •