نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل عدد فارسی به int

  1. #1

    تبدیل عدد فارسی به int

    سلام
    من یه فایل اکسل دارم که اطلاعات رو از این فایل میخونم،تو یکی از ستون های این فایل اکسل مقدار موجود،یه عدد هستش که این عدد به صورت فارسی نوشته شده(منظورم اینه که به صورت مثلا123 نوشته شده نه به صورت 123)
    حالا وقتی تو برنامه من از تابع convert.toInt16 استفاده میکنم و این ععد رو به عنوان پارامتر به این تابع میدم،برنامه خطا میده،حالا برای اینکه بتونم این مقدار رو به نوع int تبدیل کنم باید چی کنم
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: تبدیل عدد فارسی به int

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک
    چه خطايي مي ده؟
    خطایی که میده اینه: input string was not in a correct format
    البته اینم بگم،چون اطلاعاتی که من از اکسل میخونم،به صورت string میاد،پارامتر تابع convert به صورت یه string هستش که مقدارش برابر عدد فارسیه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: تبدیل عدد فارسی به int

    اين هم يك تابع براي تبديل اعداد فارسي به فرم معمول.
    خروجي اين تابع string هست تا بتونيد به هر نوعي عددي كه دوست داريد تبديل كنيد.


    private string ChengeNumber_FarsiToEnglish(string Number)
    {
    string Result = string.Empty;
    for (int i = 0; i < Number.Length; i++)
    {
    int Code = (int)Number[i];
    if (Code >= 48 && Code <= 57 || Code == 46)
    Result += Number[i];
    else
    if (Code >= 1632 && Code <= 1641)
    Result += (char)(Code - 1584);
    else
    if (Code == 46)
    Result += '.';
    else
    {
    Exception Ex = new Exception("فرمت عدد ورودي نادرست است");
    throw Ex;
    }
    }
    return Result;
    }


    البته اين تابع هم اعداد صحيح و هم اعداد مميز شناور رو شامل مي شه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •