نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ADD Object

  1. #1

    Question ADD Object

    سلام.

    در Init مربوط به يك FormSet دستورات زير را براي اضافه كردن يك TextBox قرار داده ام.

    ThisFormSet.Form1.AddObject("text1","TEXTBOX")
    ThisFormSet.Form1.Text1.top=10
    ThisFormSet.Form1.Text1.left=10
    ThisFormSet.Form1.Text1.Visible= .T.
    ThisFormSet.Form1.Text1.Height=25
    ThisFormSet.Form1.Text1.FontName="Tornado Tahoma"
    ThisFormSet.Form1.Text1.FontSize=10
    ThisFormSet.Form1.Text1.Alignment= 1
    ThisFormSet.Form1.Text1.RightToLeft= .T.


    حال براي تعريف متدهايي مثل GotFocus و يا LostFocus چگونه بايد عمل كنم؟

    ممنون.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ADD Object

    شما بايد يک کلاس بر پايه text box با متد ها و مشخصات دلخواهتون بنويسيد و بعد اون رو به فرم اضافه کنيد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3

    Smile نقل قول: ADD Object

    سلام.

    ممنون.

    گفتم شايد بشه بدون تعريف كلاس اين كارو كرد.

    من تا حالا با كلاس كار نكردم. ميشه بگيد كد كلاس را كجا بايد قرار بدم؟ و چطوري به برنامه اضافه كنم؟ و چطوري استفاده كنم.

    البته ميخوام ساخته شدن اشيا دست خودم باشه در ابتداي ساخته شدن فرم. چون فرمم متغير است و ممكن است 1 تكست باكس داشته باشم يا 20 تا.

    ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله abdorreza : چهارشنبه 26 خرداد 1389 در 13:54 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: ADD Object

    با سلام -دوست عزیز اگه بتونید کتاب فاکس3 رو پیدا کنی مراحل ابتدایی ایجاد و استفاده از کلاسها رو (البته کلی) توضیح داده.

  5. #5

    Smile نقل قول: ADD Object

    سلام.

    تعريف كلاس را بلدم. فقط ميخواستم بدونم وقتي كلاس را تعريف ميكنم كدش را كجا بزارم ؟ و چطوري در حين اجراي برنامه بتونم اون رو به برنامه اضافه كنم و به دفعات دلخواه ازش استفاده كنم.

    ممنون.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ADD Object

    بهترين مثال در قسمت Solution Samples مثال Member classes هست که طريقه اضافه کردم شي از کلاس و فايل prg را بنمايش ميگزارد.
    شما ميتوانيد يک کلاس رو بسازيد در طراح و يا بصورت کد در prg بنويسيد سپس توسط دستور
    SET CLASSLIB TO
    کلاس رو مشخص ميکنيد و توسط متد AddObject در فرمتون اضافه ميکيند.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7

    Red face نقل قول: ADD Object

    سلام آقاي بي نياز

    ممنون از راهنمايي هاي شما .هر كاري كردم نه سر در آوردم از اون نمونه ي فاكس و نه تونستم كاري بكنم!

    اگر ممكنه يه برنامه كوچك برام بزارين كه فقط با زدن يك كليد Command يك TextBox كه كلاسش رو از يك فايل PRG ميخونه ايجاد كنه و در اون كلاس TextBox هم اگه ممكنه فقط يك رويدادي مثل GotFocus بزاريد كه مثلا موقعي كه فعال ميشه رنگ زمينش عوض بشه.

    شرمنده و ممنون.

  8. #8

    نقل قول: ADD Object

    سلام.

    بالاخره تونستم با دستور Set Procedure To ، كلاس خودم را در يك فايل PRG قرار بدم و از اون داخل فرمم استفاده كنم (نمونه برنامه ضميمه)

    حالا فقط يك مشكل دارم. با زدن هر بار كليد شماره 1 ، يك TextBox جديد ساخته بشه.

    مثلا TextBox1 , TextBox2 , TextBox3

    فكر كردم يك شمارنده داشته باشم مثل Andis ، بعد كار زير را انجام بدم.

    MyTextBoxName="TextBox"+alltrim(Str(andis((

    بعد كنترل را درست كنم. ولي فكر كنم اين راه اصولي نباشه و راه ديگه اي هم باشه.

    ممكنه كمك كنيد.

    ممنون.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    Smile نقل قول: ADD Object

    سلام.

    يك كلاس TextBox در فايل PRG تعريف كرده بودم.
    اون كلاس را از فايل PRG در فرمم فراخواني كردم و استفاده كردم.

    مشكلم روي ايجاد TextBox به هر تعدادي بود (در زمان اجراي برنامه) كه اون را هم فكري براش كردم. در نمونه برنامه اي كه ميزارم شما ميتونيد با كليك روي CommandButton هر چند تا كه بخواهيد TextBox ايجاد كنيد.
    از MyTextBox 1 تا MyTexBox n ( البته من تو اين برنامه شرطي گذاشتم كه فقط 10 تا TextBox اجازه ايجاد داشته باشه ، با برداشتن شرط ، ايجاد هم نامحدود ميشه )

    البته نميدونم روشي كه بكار بردم درسته يا نه. برنامه را ميزارم تا هم نظر شما را بدونم در رابطه با درستي يا نادرستي كارم و هم اينكه اگه كسي خواست استفاده كنه.

    ممنون.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله abdorreza : پنج شنبه 27 خرداد 1389 در 22:09 عصر دلیل: اضافه كردم برنامه ضميمه

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ADD Object

    مشکلي نداره
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Esikhoob
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    277

    نقل قول: ADD Object

    نقل قول نوشته شده توسط abdorreza مشاهده تاپیک
    سلام آقاي بي نياز

    ممنون از راهنمايي هاي شما .هر كاري كردم نه سر در آوردم از اون نمونه ي فاكس و نه تونستم كاري بكنم!
    سلام
    شما کمی حق دارید که نمونه فاکس را متوجه نشوید ، چون اون از کلاس استفاده کرده و شما با تیپ برنامه نویسی اون آشنا نیستید.
    برای متوجه شدن این برنامه ها ، بهتر است یا کل برنامه را با debugger و در حالت TERBETWEEN ON با thorttle بالا نگاه کنید(تا در هر خط کمی مکث کند) یا . . .
    در هنگام اجرای برنامه یک coveragelog بگیرید و بعد آن log را با برنامه coverage profiler که در زیر است نگاه کنید ، ترتیب متد هایی که اجرا میشود را متوجه میشوید.

    http://gorila.netlab.cz/download/cvp....18.0001_9.zip
    این بالایی در قسمت history (اگر اشتباه نکنم) ترتیب متدها را نشان میده و البته یک باگ داره که ممکن است کدها را نشان نده.
    اگر اینطور شد برای دیدن کدها از profiler خود فاکس استفاده کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: ADD Object

    سلام-میشه لطفا در مورد فایل log که تشکیل میشه توضیح بدین؟با اجرای یک فایل prg ,جند خط که همشون به نام اون فایل ختم میشه تشکیل میشه. در ضمن یک فایل متنی است و چه نیازی به
    coverage profiler برای خواندنش هست؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •