نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارتباط با Microsoft CRM

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    ارتباط با Microsoft CRM

    با سلام
    دوستان كسي راهي يا كامپوننتي سراغ داره كه بشه از طريق دلفي به Microsoft CRM وصل بشيم و اطلاعات داخل ديتابيس آن بريزيم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Kamyar.Kimiyabeigi : یک شنبه 30 خرداد 1389 در 11:27 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrpars
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    40
    پست
    161

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان كسيراهي يا كامپوننتي سراغ داره كه بشه از طريق دلفي به Microsoft CRM وصل بشيم و اطلاعات داخل ديتابيس آن بريزيم؟
    سلام ، من Microsoft CRM رو کار نکردم ولی اگر امکانشو گذاشته باشه خود Microsoft ، پس باید یک dll یا ActiveX ارائه داده باشه تا بشه توی Developer ازش استفاده کرد...

    ببینید Microsoft به همچین چیزایی اشاره کرده ????

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    راه حلي كه براي ارتباط با CRM پيدا كردم استفاده از Web Service ها هست. منتها هيچ تجربه ايي در اين زمينه ندارم
    از دوستان كسي ميتونه منو در اين زمينه راهنمايي كنه !
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    راه حلي كه براي ارتباط با CRM پيدا كردم استفاده از Web Service ها هست. منتها هيچ تجربه ايي در اين زمينه ندارم
    اگر برای این کار وب سرویس ارائه میکنه، پس یک آدرس برای دسترسی به وب سرویس آن وجود داره. از منوی Tools در دلفی، برنامه WSDL Importer را اجرا می کنید، آدرس وب سرویس مورد نظر رو بهش می دید، برای شما یک یونیت جدید، حاوی رابطی برای کار با اون وب سرویس ایجاد میکنه. می تونید یک نمونه از اون کلاس بسازید، و متدهای آن را فراخوانی کنید. فراخوانی های شما به طور خودکار تبدیل به پیام های SOAP میشند، و به سرور ارسال میشند. در Demoهای دلفی برای کار با WebServices مثال هست. در کتاب های آموزش دلفی مثل Mastering Delphi هم مراحل کار ذکر شده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    ممنون آقاي كشاورز
    من اين كارو ميخواستم با دلفي 7 انجام بدم ولي ظاهرا با دلفي 2007 خيلي بهتره
    منتها همونطور كه گفتم چون هيچ تجربه ايي در استفاده از web service ندارم الان به يك مشكل خوردم كه عكس پيغام رو ميزارم
    دوستان ممنون ميشم كمكم كنين
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Kamyar.Kimiyabeigi : سه شنبه 01 تیر 1389 در 13:18 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    مشكل Error پست قبلي رو برطرف كردم ولي نميدونم چرا موقعي كه ميخوام اطلاعات به CRM اضافه كنم مدام ازم Username & Password ميپرسه و هرچي ميزنم قبول نميكنه در صورتي كه ميدونم Username & password درسته چون تو IE وصل ميشه حالا من بايد يجوري اين Username & Password رو تو web service بشناسونم بايد authoriz انجام بدم ولي نميدونم چجوري ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Kamyar.Kimiyabeigi : یک شنبه 30 خرداد 1389 در 16:22 عصر

  7. #7

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    مشكل Error پست قبلي رو برطرف كردم ولي نميدونم چرا موقعي كه ميخوام اطلاعات به CRM اضافه كنم مدام ازم Username & Password ميپرسه و هرچي ميزنم قبول نميكنه در صورتي كه ميدونم Username & password درسته چون تو IE وصل ميشه حالا من بايد يجوري اين Username & Password رو تو web service بشناسونم بايد authoriz انجام بدم ولي نميدونم چجوري ؟
    من نمیدونم Microsoft CRM دقیقا در WebServiceاش چی به شما میده. اینها را باید از مستندات همان نرم افزار بخونید. البته شاید از بعضی Extensionهای WebServices برای اعتبارسنجی کاربر استفاده میکنه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    ظاهرا" بايد كد زير رو كه در net. هست رو توي دلفي هم پياده سازي كنم ولي نميدونم چجوري؟

    service.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials;

  9. #9

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    ظاهرا" بايد كد زير رو كه در net. هست رو توي دلفي هم پياده سازي كنم ولي نميدونم چجوري؟
    اطلاع دقیقی ندارم، ولی به نظر میرسه بتونید با گرفتاری زیاد، توی XML ارسالی دست ببرید، و دستی، مشخصات مربوطه را در header مربوط به پیام SOAP از طریق HttpRio وارد کنید.

    خودِ دلفی برای این کار چیزی بهتون ارائه نمیکنه. به نظر میاد اون وب سرویس از Windows Authentication استفاده میکنه. در هر حال، من جواب درست و حسابی براش پیدا نکردم. شاید این به دردتون بخوره:
    http://www.experts-exchange.com/Prog..._25336801.html


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    آدرس وب سرويس كه شما استفاده كرديد چي بود؟
    چون من هم براي ارتباط با سي‌آرام مجبورم از وب سويس استفاده كنم
    البته براي من فرقي نمي كنه كه دات نت باشه يا دلفي
    آدرس وب سرويس و امكاناتش رو اگه ممكنه مي خواستم
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    آدرس وب سرويس

    http://Servername/mscrmservices/2007/crmservice.asmx

    در مورد امكاناتش تمام Object پيش فرض CRM در وب سرويس وجود داره و ما بقيه فيلدهايي كه خودتون ميسازين نيز قابل دسترسي هست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    ممنون از راهنماييتون. تست مي كنم و جواب مي دم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM

    صفحه پايين توي وب سرويس هست
    حالا من چطوري مي تونم يه ركورد رو به يكي از قسمتهاي سي‌آرام اضافه كنم؟




    CrmService


    The following operations are supported. For a formal definition, please review the Service Description.
    Create
    Creates an instance of an entity.

    Delete
    Deletes the instance of the specified entity.

    Execute
    Executes business logic and special operations using a message-based approach. The Execute method takes a message request class as a parameter and returns a message response class.

    Fetch
    Executes a query specified in the FetchXML language. The results are returned as an XML string.

    Retrieve
    Retrieves an instance of the specified entity.

    RetrieveMultiple
    Retrieves a collection of entity instances of the specified type, which meet the specified conditions.

    Update
    Updates the instance of the specified entity.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: ارتباط با Microsoft CRM


    customer := contact3.Create;
    customer.salutation := 'دلفي';
    customer.lastname := 'دلفي';
    customer.jobtitle := 'دلفي';
    customer.telephone1 := 'دلفي';
    customer.emailaddress1 := 'دلفي';
    gid := service.Create(customer);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •