نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درج اطلاعات فایل در بانک

  1. #1

    درج اطلاعات فایل در بانک

    من برای یه برنامه میخوام اطلاعات بانک رو توی یه فایل باینری بریزم که با کد زیر اینکارو میکنم:


    FileStream fs = new FileStream(path, FileMode.CreateNew);
    // Create the writer for data.
    BinaryWriter w = new BinaryWriter(fs);
    // Write data to Test.data.
    while (dr.Read())
    {
    w.Write( dr[0].ToString());
    w.Write( "," + dr[1].ToString());
    w.Write( "," + dr[2].ToString());
    w.Write( "," + dr[3].ToString());
    w.Write( "\r\n");
    }
    w.Close();
    fs.Close();
    dr.Close();

    حالا می خوام روی یه برنامه دیگه این فایل رو توی بانک بریزم که نمیدونم چیکارکنم.
    در واقع من هررکورد رو در یه خط فایل قرار دادم که اطلاعات هر فیلد آن با کاما(،) از هم جدا شدند و در ضمن یه فیلد از نوع image هم دارم
    ممنون از کمکتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: درج اطلاعات فایل در بانک

    اگه هدف backup گرفتن است، چرا خود بانک را با دستور کپی backup نمی گیرید؟

  3. #3

    نقل قول: درج اطلاعات فایل در بانک

    مشخصات بیماران و اطلاعات دارو به ترتیب در فایل­هایی به نام sick.dat و drug.dat موجود می­باشند، این مشخصات را خوانده و در جدول مشخصات بیمار و جدول اطلاعات دارو در پایگاه داده درج نمایید. ؟
    چه جوری اطلاعات رو از یک فایل به دیتا بیس بریزم ؟( باینری)


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •