نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

  1. #1

    Talking منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    Intraweb تکنولوژی ای است که با استفاده از آن می توان به ساخت web Application ها پرداخت (به عنوان مثال می توانید یک برنامه گرافیکی تحت web با آن بسازید و یا یک برنامه بانک اطلاعاتی و یا ...). کسانی که با دلفی و یا C++‎ Builder برنامه نویسی می کنند اکنون به راحتی می توانند با این تکنولوژی به ساخت برنامه های web Application بپردازند(البته با .net هم می توان با Intraweb کار کرد.). چندی پیش متوجه شدم که در نسل بعدی دلفی و C++‎ builder هم مانند گذشته پشتیبانی به عمل خواهد آمد. بنابراین در این تاپیک قصد بر این است تا به معرفی منابعی در این باره بپردازیم. (لطفاً همه دوستان همکاری کنند. )

    لینک زیر به نظر من یکی از بهترین منابع در این رابطه است:
    http://research.pdmagic.com/iw/html/

    در لینک زیر هم یک pdf قرار دارد که توسط Chad Z.Hower (خالق Intraweb) نوشته شده است:
    http://downloads.atozed.com/intraweb/IntrawebManual.pdf

  2. #2

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)


  3. #3

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    من که موفق به دانلود نشدم!

  4. #4

    Lightbulb نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    من که موفق به دانلود نشدم!
    كافيه دكمه Download را كليك كنيد
    http://www.4shared.com/file/pyP89UvQ...web_Farsi.html

  5. #5

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    سلام.
    به نظر شما برنامه نویسی برای وب با این برنامه بهتر است یا با asp.net .

  6. #6

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    به نظر شما برنامه نویسی برای وب با این برنامه بهتر است یا با asp.net .
    بستگی به مسائل زیادی داره. مثلاً ممکنه که یک نفر با VCL کار کرده باشه و اصلاً با دات نت کار نکرده باشه، در چنین شرایطی برای این شخص کار با IntraWeb راحتتر خواهد بود. به عنوان یک مثال دیگر شخصی ممکن است که در دلفی برنامه نویسی تحت شبکه را با Indy خوب بداند و بخواهد یک وب سرویس بنویسد در چنین شرایطی پیشنهاد می شود که شخص مورد نظر این کار را با IntraWeb انجام دهد چون شما در اینتراوب هم می توانید از کامپوننت های Indy استفاده کنید. اینتراوب بسیار قدرتمند است ولی تنها ضعف آن این است که منابع آموزشی آن محدود است. به هر حال همانطور که گفتم انتخاب یکی از این دو به مسائل زیادی بر می گردد.

  7. #7

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    سلام
    منبع زیر هم برای یادگیری IntraWeb بسیار مناسب است:
    http://delphi.about.com/od/intraweb/...evelopment.htm

  8. #8

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    سلام
    این هم یک منبع قوی برای کسانی که می خواهند برنامه نویسی با IntraWeb را یاد بگیرند:
    http://www.atozed.com/intraweb/docs/index.aspx

  9. #9

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    یک کتاب بسیار عالی هم در رابطه با اینتراوب تحت عنوان Delphi XE Intraweb XI Development وجود دارد که آقای Bob Swart نویسنده آن است. به یقین میتوان گفت که این یکی از بهترین منابع اینتراوب می باشد. از آنجایی که این کتاب دارای کپی رایت می باشد بنابراین نمی توانم لینک دانلود آنرا در اینجا قرار دهم.

    برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این کتاب به آدرس زیر مراجعه کنید:
    http://www.drbob42.com/

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    در لینک زیر هم یک فیلم آموزشی خوب در مورد IntraWeb وجود داره
    http://www.youtube.com/watch?v=Tg_J3huoazE

  11. #11

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    یک مشکل
    من دارم با اینتراوب 14 کار میکنم یه لایسنس هم براش پیدا کردم ولی ظاهرا اصلی نیس کسی لایسنس اصلی اش را نداره تا فایل دی ال ال را از iss اجرا میکنی این خطا را میده
    Error message: Evaluation edition only permits use on 127.0.0.1

  12. #12
    کاربر جدید آواتار whitehat006
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    با سلام به همه ی دوستان دلفی کار
    از جایی که مطالب و راهنماهای زیادی درباره اینتراوب - نسبت به زبان های دیگر وب - وجود ندارد، و بیشتر لینک های موتورهای جستجوگر به سایت اتوزد ختم میشود، برآن شدم تا پس از

    کلنجارهای فراوان، بابت مباحث مختلف در اینتراوب، تجربه کوچک خودم رو با دیگر دوستان به اشتراک بگذارم تا شاید این مسیر مبهم، با کمک دوستان به شفافیت بهتری برسد. چرا که هرچه بیشتر

    پیش برویم با علامت سوال های بیشتری درگیر میشویم و چه خوب است دستان دلفی کاران بیشتری این علامت سوال ها را بردارد.
    با توجه به نمونه کد سایت های مختلف و همچنین درگیری های من بابت جزئیات، مطالب زیر نتیجه مثبت داده شد:
    1: به کارگیری خروجی dll در iis و Deploy آن
    2: به کارگیری AJAX و js فایل ها در اینتراوب
    3: کار با Session ها
    4: کار با سوکت و سرویس های مختلف
    5: استفاده از بانک اطلاعاتی MSSQL,Oracle,SQlite, ... به روش Async Ajax
    6: بکارگیری Thread ها
    7: بکارگیری از تمامی آبجکت های موجود در یک تمپلت خاص اچ تی ام ال
    8: استفاده از خروجی رکورد Query های موجود در دلفی مانند AdoQuery در یک گرید تمپلت اچ تی ام الی از هر نوعی
    9: استفاده از Master Page ها
    10: طریقه شناسایی گوگل در لینک های جستجو : Google Bot و همچنین Fetch & Render آن در Google WebMaster Tools
    11: بقیه مطالب مانند استفاده WebService ها و غیره شبیه به win می باشد با کمی تغییرات جزئی
    12: ...

    این هم سایت شخصی من که با اینتراوب ایجاد شده:
    http://www.30002425.irاگر سوالی تا به اینجا - در انداره سواد من - وجود داشت، بنده آماده خدمتگذاریم و یک بسم الله لازمه برای کشف مطالب بعدی با کمک دوستان در اینتراوب.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    یه کتاب خوب یا فیلم آموزشی برای آموزش پیشرفته اینتراوب سراغ ندارین
    نسخه جدید
    ممنون

  14. #14
    کاربر جدید آواتار whitehat006
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    سلام
    خود سایت www.atozed.com برای یادگیری اینتراوب کافیه.
    ولی اگر نظر و پیشنهاد من رو بخواید، میتونم بگم فعلا بیخیال اینتراوب بشید.
    این جمله رو در جایی میگم که، کاری در وب نیست که با اینتراوب نشه انجام داد. مخصوصا حتی اگر بخواید از جی کوئری تمپلت بقیه استفاده کنید،
    ولی چون اینتراوب به صورت اپلیکیشن هست و دید VCL ای به برنامه داره، و از معماری وب ارث بری خاصی نداره (با این حال کاملا نتیجه بخشه)،
    با مشکلاتی روبرو خواهیم شد. فرض مثال اگر آدرس پیجی، در 2 مرورگر یا بیشتر باز باشد و با تغییر یک پیج تمامی پیج ها تغییر پیدا خواهند کرد، و یا فرض مثال اگر بخواهیم آدرسی به شکل زیر در سایتمان داشته باشیم
    http://30002425.ir/main/faq.html
    فقط صفحه اچ تی ام ال خالی صدا زده خواهد شد نه اپلیکیشن اینتراوب.(که البته طبیعی هم هست به دلیلی که در بالا گفتم).(این مشکل رو میشه با ترفند هایی حل کرد ولی در کل ارزشی نداره).
    ببخشید متنم طولانی شد ولی لازم دونستم توضیحات و تجربه خودم رو براتون بگم تا مثل من بعد از 5 ، 6 ماه سرکله زدن، در آخر فقط بابت مشکلی که توضیح دادم منجر به ترک اینتراوب نباشید.
    در کل اگر سایت های کوچک و در حد پیج این وان دارید اینتراوب خوبه ولی بیشتر ازاون فقط بابت مشکل ذکر شده خیر.
    فعلا همون ios,android,desktop روبیشتر میشه رو دلفی حساب کرد و برای وب بهتره به نظر من سمت php یا jsp برید.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    ممنون که جواب دادی
    من php بلدم و طراحی ها رو با اون انجام میدادم
    ولی وقتی قراره یه سیستم یکپارچه باشه php جالب نیست برام
    من مشکلی با کارکردن و نوشتن برنامه با اینتراون ندارم
    بیشتر روی طراحی ظاهر و UI برنامه مشکل دارم
    مشکل seo هم هست که البته گفتن میشه رفع کرد ولی خودم سراغش نرفتم

    حالا خوت با php کار میکنی؟

  16. #16
    کاربر جدید آواتار whitehat006
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    خواهش میکنم،


    متوجه نشدم:
    "ولی وقتی قراره یه سیستم یکپارچه باشه php جالب نیست برام" = ؟
    منظورتون از یکپارچگی، یکپارچگی پلتفرم های مختلف و ایجاد اون با دلفیه که خوب چون php با وب هستش، این یکپارچگیو از بین برده و شما بر فرض مثال مجبور به نوشتن قسمت سمت وین در دلفی و وب در php هستید و نیاز به دوباره نویسیه توابع در دو زبان دارید؟ اگر درست گفتم که خب چند جواب مشخص براش وجود داره.


    طراحی ظاهر در اینتراوب: مسلما مسلما کامپوننت های دلفی که هیچ کامپوننت هایی دیگری مثل TMS هم بدرد اینتراوب نمیخوره. چرا که نهایت خروجی این کامپوننت style و html خواهد بود و خب خنده داره برای تولید css های های زیبا بخوایم از کامپوننت استفاده کنیم،
    سایت هایی مثل jsfiddle.net و codepen.io و ... هر آنچه که بخواید رو با سورس در اختیارتون قرار میده.
    و با این تمپلت ها دیگه نیاز به استفاده از آبجکت های IW نیست.


    مشکل seo هم همونطور که میدونی مشکلاتی داره ولی تا جایی که میدونم قابل حله (با دردسر).


    من با php کار نمیکنم. ترجیحا jsp , jsf با فرم ورک Spring , JavaServer Faces رو انتخاب کردم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    بله
    نیاز به دوباره نوشتن توابع در دو زبان پیش میاد برام

  18. #18
    کاربر جدید آواتار whitehat006
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    سلام،
    استفاده از وب سرویس راه حل معقولی می تونه باشه. البته باید کار تبدیل وب سرویس ها برای خروجی هر زبان انجام بشه.(به عنوان مثال من برای جاوا استفاده از سرویس دلفی، از Apache Axis2 ، WSDL2Java کمک گرفتم برای php رو باید بگردید).
    در ادامه کافیه شما نسبت به زبونی که در اون قوی تر هستید توابع حجیم و عمومی رو بصورت سرویس درش بیارید و با زبان های دیگه از وب سرویس، تابع دلخواهتون رو صدا بزنید. با این کار حجم کد زبانهای دیگه هم کمتر خواهد شد.
    مثال:
    من از تابع های زیر:
    1. انکریپت کردن رشته یا فایل
    2. کمپرس کردن فایل و انتقال اون
    3. تبدیل xml غیره
    4. ...
    در دلفی بهره میبرم. خب این توابع و امثال این ها خیلی عمومی هستند ممکن که هیچی، صد در صد در آندروید و ios ، ویندوز و حتی وب بصورت مشترک باید قابل استفاده باشند در برنامه هایی که بصورت یکپارچه هستند.
    نمونه چنین پروژه های که از وب سرویس مشترک استفاده میشه:
    فیسبوک : وب با php، مترو ویندوز 8 با ویژوال سی پلاس پلاس و آندروید و ios با جاوا و همگی از یک سرویس استفاده میکنند.
    تا جایی که من میدونم فیسبوک قسمت هایی از سرویس دوباره نویسی شده به زبان مورد نظر، قسمت هایی هم تبدیل شده.
    وایبر هم به همین شکل.
    یک راه حل غیر منطقی: استفاده از سوکت، ارسال پکت به برنامه روی سرور، پروسس وبرگردوندن اون.
    به هرحال سرویس راه حل خیلی منطقی تریه تا دوباره نوشتن توابع بر روی 4 پلتفرم با زبان های مختلف!!!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: منابع آموزشی Intraweb(با نام جدید VCL For The Web)

    آره خب سریس بهتره
    ولی مثلا من همین چند وقت پیش یه سرویس با datasnap نوشتم که سی شارپ کارها اصلا بلد نیستن بهش وصل بشن
    unigui هم خوب بود ولی اشمالاتش زیاده و کند هستش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •