نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: لیبل چشمک زن

  1. #1

    لیبل چشمک زن

    میبخشید دوستان من یه لیبل گذاشتم رو فرم که میخوام چشمک بزنه. البته فکر می کنم باید اینکار را کنم که خاصیت visible این لیبل هی false بشه هی true بشه. لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: لیبل چشمک زن

    با سلام

    دوست عزیز این برنامه رو واست اماده کردم خودت ببین

    زنده باد یوونتوس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: لیبل چشمک زن

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Visible = !(label1.Visible);
    }

  4. #4

    نقل قول: لیبل چشمک زن

    جالبه ولی تو سیستم من هیچکدوم جواب نمیده!!! من پروژه آقای mmd را اجرا می کنم جواب میده و همون کدها را کپی میکنم تو پروژه خودم ولی جواب نمیده!!! چرا؟

  5. #5

    نقل قول: لیبل چشمک زن

    Timer را به پروژه اضافه کردید ؟!

  6. #6

    نقل قول: لیبل چشمک زن

    Timer را به پروژه اضافه کردید ؟!
    البته...
    اینم یکی از اون 1000 تایی که تست کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip lbl.zip‏ (35.0 کیلوبایت, 27 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: لیبل چشمک زن

    خاصیت Enabled را برابر با True قرار دهید.


    موفق باشید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: لیبل چشمک زن

    البته شما میتونید با css هم اینکارو بکنید با کلاس blink

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •