نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمی مسائل مربوط به گزارش گیری در VB.NET را باز کنید

  1. #1

    کمی مسائل مربوط به گزارش گیری در VB.NET را باز کنید

    با عرض سلام و خسته نباشید

    خواهش میکنم از دوستان و اساتید محترم کمی درباره نحوه گزارش گیریهای مختلف و اصول کار با کریستال رپورت در وی بی دات نت توضیح دهید یعنی مثلا برای اینکه ده نوع گزارش گیری داشته باشیم باید ده بار کریستال رپورت را وارد پروژه نمائیم و مثلا اگر فرمی داریم که کاربر میخواهد اطلاعاتی مابین دو تاریخ را گزارش گیری نماید چگونه ارتباط این دو تاریخ را به دستورات اس کیو ال برای تهیه گزارش می دهیم

    از دوستان خواهشمندم هر چه می توانند راجب این موضوعها با ذکر مثال و نمونه برنامه توضیح دهند

    با تشکر شهریار


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    اگه گزارشهات همه روی یک جدول هستن و مثلا ممکنه در حالات مختلفی فیلتر بشن میتونی با استفاده از Binding همه رو توی یک گزارش قرار بدی.

  3. #3

    سلام

    با سلام خدمت دوستان

    اگه امکان داره طرز تهیه گزارش با گروپ را در کریستال رپورت با ذکر کد یا مثال توضیح بدین

    مثلا اسم افراد در سطر بعد تمام ریز کارکرد حساب اون در زیر و بهمین ترتیب برای همه افراد

    با تشکر
    شهریار

  4. #4
    مهمان
    برروی فرم گزارش کلید سمت راست رو فشار بدین و از منویی که باز می شه Insert و سپس Group… رو انتخاب کنید. در پنجره ای که باز می شه می تونید فیلدی که می خواهید گزارش براساس اون گروه بندی بشه رو انتخاب کنید( مثلا کد شناسایی افراد ) ...
    با زدن کلید OK یک Section جدید از نوع Group ایجاد می شه که در آن باید فیلدهای مربرط به مشخصات افراد را قرار بدین و در Section جزییات اطلاعات ریز کارکرد...

  5. #5

    salam

    سلام بر همه دوستان کد نویس عزیز :D

    چند سئوال راجب گزارش گیری و طرز کد نویسی انها دارم من چند نمونه کد می نویسم لطفا دوستان بگویند کدام بهتر است یا نقص آنها چی هست یا راه بهتر را نشان دهید

      Dim rpt As New CrystalReport1

    Dim frm As New frmReport()

    frm.CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
    frm.Show()


    یا این کد

     Dim rpt As New ReportDocument
    Dim frm As New frmReport()

    rpt.Load("CrystalReport1.rpt")

    frm.CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
    frm.Show()


    و بعد اینکه چطوری کدی بنویسم فیلدها از طریق کد به کریستال رپروت منتقل شود و در زمان اجرا به دنبال دیتا بیس نگردد یعنی در واقع بعد از ساخت و نصب فایل ستاب منظورمه

    و آیا شما ترجیه می دین از دیتا ست اطلاعات گرفته شه یا از خود بانک

    و در آخر با عرض معذرت از سئوال طولانی ام اگر ممکن هست یک پروژه کوچیک را که اینجا میگذارم برای یک گزارش گیری آماده کنید بطوری که فقط کامپایل و بعد نصب شود و راحت گزارش تهیه نماید البته در این مثال که از یکی از دوستان در همین سایت گرفته ام کریستال رپورت به به محل فعلی بانک متصل است ولی من میخواهم در کنار فایل اجرائی دنبال بانک بگردد




    با عرض معذرت

    شهریار

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •