نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جمع کردن چند textbox

  1. #1

    جمع کردن چند textbox

    سلام دوستان
    من در فرمم چند تا تکست باکس دارم .میخوام کاربر در هر تعداد textbox عدد وارد کرد جمع آنها را بدست آورد.بطور مثال اگر در سه تا textbox عدد وارد کرد مجوع آنها را بدست آورد و...

  2. #2

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    سلام
    کد زیر کاری که میخواید انجام میده و حاصل رو در a میریزه.

    int a = Convert.ToInt32(textBox1.Text) + Convert.ToInt32(textBox1.Text) + Convert.ToInt32(textBox2.Text) + Convert.ToInt32(textBox3.Text);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار NIK
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    سن
    39
    پست
    293

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    int sum = Convert.ToInt32(textbox1.Text) + Convert.ToInt32(textbox2.Text) + Convert.ToInt32(textbox3.Text) + ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    این کد کارتونو باید راه بندازه


    decimal sum = 0;
    foreach (Control txt inthis.Controls)
    {
    if (txt.GetType().Name == "TextBox")
    {
    try
    {
    if (txt.Text != "")
    sum +=
    Convert.ToDecimal(txt.Text);

    }
    catch (Exception exc)
    {
    MessageBox.Show(exc.Message);
    }

    }
    }
    MessageBox.Show(sum.ToString());

    یا حق

  5. #5

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    سلام
    دوست عزیز ،این کد فقط عدد صفر را نشان میدهد...
    این نکته رو هم باید اضافه کنم که همه تکست باکس ها عدد نمیگیرند .فقط 7،8 تا هستند که میخوام جمعشونو بدست بیارم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    سلام دوست عزیز

    العا مشکل شما حل شد یا نه ؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    نه!!!
    باز هم صفر نشون میده

  8. #8
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    دوست عزیز

    ای کاش خیلی مفصل تر توضیح بدید که می خواهید چیکار کنید العا همه ی جواب ها درست عیب چیزی بود که خودتون خواستید

    العا من این برنامه رو برات گذاشتم ببینش

    این برنامه به طور خودکار جمع 3 تا تکست باکس رو میریزه تو یک لیبل حالا اینو در نظر بگیر و طبق اون چیزی که می خوای باشه رو بگو تا برات درستش کنم

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    اینو سورس برنامه :

    هر مشکلی داشتی بازم بگو...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    عزیز اون کدی که براتون گذاشته بودم کامل بود و کاربردی.
    من سورسو هم می ذارم چون غیر عددی ها رو جمع نمیکنه و خطا هم نمی ده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Sum.rar‏ (29.3 کیلوبایت, 13 دیدار)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    نقل قول نوشته شده توسط projeha مشاهده تاپیک
    عزیز اون کدی که براتون گذاشته بودم کامل بود و کاربردی.
    من سورسو هم می ذارم چون غیر عددی ها رو جمع نمیکنه و خطا هم نمی ده
    دوست عزیز بجای اینکه از Try-Catch استفاده کنی که جلوی خطا رو بگیره میتونی از این شرط استفاده کنی!!

    if
    (char.IsNumber(txt.Text,0))
    sum +=
    Convert.ToDecimal(txt.Text);

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    با سلام
    دوست عزیز بجای اینکه اینکه بیای مقایسه کنی که آیا درون آن عدد نوشته شده یا نه؟، نباید اجازه بدی که از اول چیزی بغیر از عدد داخلش نوشته بشه!!!
    مثال :
    public class NumericTextBox : TextBox
    {
    bool allowSpace = false;

    // Restricts the entry of characters to digits (including hex), the negative sign,
    // the decimal point, and editing keystrokes (backspace).
    protected override void OnKeyPress(KeyPressEventArgs e)
    {
    base.OnKeyPress(e);

    NumberFormatInfo numberFormatInfo = System.Globalization.CultureInfo.CurrentCulture.Nu mberFormat;
    string decimalSeparator = numberFormatInfo.NumberDecimalSeparator;
    string groupSeparator = numberFormatInfo.NumberGroupSeparator;
    string negativeSign = numberFormatInfo.NegativeSign;

    string keyInput = e.KeyChar.ToString();

    if (Char.IsDigit(e.KeyChar))
    {
    // Digits are OK
    }
    else if (keyInput.Equals(decimalSeparator) || keyInput.Equals(groupSeparator) ||
    keyInput.Equals(negativeSign))
    {
    // Decimal separator is OK
    }
    else if (e.KeyChar == '\b')
    {
    // Backspace key is OK
    }
    // else if ((ModifierKeys & (Keys.Control | Keys.Alt)) != 0)
    // {
    // // Let the edit control handle control and alt key combinations
    // }
    else if (this.allowSpace && e.KeyChar == ' ')
    {

    }
    else
    {
    // Swallow this invalid key and beep
    e.Handled = true;
    // MessageBeep();
    }
    }

    public int IntValue
    {
    get
    {
    return Int32.Parse(this.Text);
    }
    }

    public decimal DecimalValue
    {
    get
    {
    return Decimal.Parse(this.Text);
    }
    }

    public bool AllowSpace
    {
    set
    {
    this.allowSpace = value;
    }

    get
    {
    return this.allowSpace;
    }
    }
    }

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: جمع کردن چند textbox

    دوست عزیز بجای اینکه از Try-Catch استفاده کنی که جلوی خطا رو بگیره میتونی از این شرط استفاده کنی!!

    دوست عزیز بجای اینکه اینکه بیای مقایسه کنی که آیا درون آن عدد نوشته شده یا نه؟، نباید اجازه بدی که از اول چیزی بغیر از عدد داخلش نوشته بشه!!!
    درسته این طوری بهتره.
    عجله ای شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •