نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: آموزش ساخت Button

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    آموزش ساخت Button

    سلام دوستان عزیز
    می خواستم بیبنم چطوری میشه یک button ساخت که وقتی موس روی قسمتی از اون میره عکس button عوض بشه و وقتی موس روی button نیست عکسش به حالت اولیه برگرده؟(سرچ کردم اما بدردم نخورد)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    كنترلي كه در اينجا هست
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=379

    كنترلي داره به نام Mouse Out كه مي تونيد ازش استفاده كنيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    با اکتیوایکس sonic clickultra:
    پست مربوطه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    كنترلي كه در اينجا هست
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=379

    كنترلي داره به نام Mouse Out كه مي تونيد ازش استفاده كنيد
    اگر درباره کد های نوشته در بخش Mouse Out توضیحاتی بدید خیلی ممنون میشم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    شما با كدهاي داخل كنترل كاري نداشته باشيد

    براي نسبت دادن يك كنترل و زير نظر گرفتنش اين طوري عمل كنيد
    مثلا PictureBox (كنترل بايد داراي Hwnd باشه)


    Private Sub Picture1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    MOut.LookFor Picture1
    End Sub


    بعد از نسبت دادن مي تونيد با رويدادهاي كنترل كار كنيد


    Private Sub MOut_Click()
    Caption = "Click"
    End Sub

    Private Sub MOut_MouseOut()
    Caption = "Mouse Out"
    End Sub

    Private Sub MOut_MouseOver()
    Caption = "Mouse Over"
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    ضمن تشکر از parselearn.
    من می خوام خودم یک کنترل بسازم که ویژگی های پست 1 رو داشته باشه و داخل فرم نیازی به تحت نظر گرفتنش نباشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    كنترل Mouse Out رو شما در User Control استفاده مي كنيد
    و كاربر اونو نمي بينه

    در ضمن كنترلهاي VB6 خصوصيتي براي Mouse Out ندارند و بايد شبيه سازي بشوند
    خصوصيت Public كنترل MO رو تغيير بديد
    خروجي هم ocx باشه كاربر كنترل ديگري رو نمي بينه

    موفق باشيد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    من دوتا Image دارم که که روی همدیگه قرار دارند.حالا من می خوام وقتی موس رفت روی Image ،عکس اولی ناپدید و عکس دومی ظاهر بشه و اگر موس کنار رفت به حالت اولیه برگرده.
    من با کد زیر این کارو کردم اما کنترل هاشوری میشه و ارور میده.اگر اینم جواب بدید شرمندتون میشم.

    Private Sub Image1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    MouseOut1.LookFor Image1
    End Sub

    Private Sub MouseOut1_MouseOver()
    Image1.Visible = False
    Image2.Visible = True
    End Sub


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    (كنترل بايد داراي Hwnd باشه)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    Hwnd چیه؟کجاست؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    منظورم هندل هست
    كه كنترلهايي مانند PictureBox يا ComandButton داره
    و كنترل ImageBox نداره

    البته اين به خاطر اينه كه اين كد با اين خاصيت كار مي كنه

    Command1.Hwnd

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    آخه این عکسی می خوام برای دکمم انتخاب کنم دایره ای شکله و دورش نامرئی هست و این خصوصیت فقط با Image قابل انجامه.(در PictureBox دور عکس سفید میشه)
    در تاپیک دیگری یکی از دوستان گفته بودن که از Lavolpe Alpha Image Control استفاده کنم اما پیداش نکردم.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    ...اما پیداش نکردم.
    بیا عزیز دل برادر
    بهترین نوع اکتیواکس برای کار با PNG هستش و امکان حرکت دادن هم داره و هندل هم داره

    اگه به دردت خورد برام دعا کن امتحان ها خراب نکرده باشم!

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    این کنترل رو چگونه وارد کنترل خودم بکنم.(AlphaImageControl.ocx رو نمیزاره وارد کنترل خودم بکنم ارور میده)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    این ته کمکیه که می تونم بهت بکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    یک سوال بسیار بسیار مبتدیانه:وقتی فایل ctl رو وارد پروژه ام میکنم وقتی میخوام ازش فایل ocx درست کنم به جای اون فایل exe درست میکنه و هنگام سیو کردن پروژه هم به خطی خاص گیر میده.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    یک سوال بسیار بسیار مبتدیانه:وقتی فایل ctl رو وارد پروژه ام میکنم وقتی میخوام ازش فایل ocx درست کنم به جای اون فایل exe درست میکنه و هنگام سیو کردن پروژه هم به خطی خاص گیر میده.
    تو باید Project Type پروژه ات رو از Standard EXE به ActiveX Control تغییر بدی

    رو آیکون پروژه از درون ابزار Project کلیک راست کن و Project Properties رو انتخاب کن و کار های بالا رو انجام بده.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    وقتی می خوام خروجی ocx بگیرم.ارورمیده میگه F1 رو بزن.وقتی F1 رو میزنم ارور MSDN میده.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    خصوصيت Public را تغيير دهيد.
    (اين يكي از مشكلات در اين مواقع است، ممكنه اشكال از جاي ديگه اي باشه)

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    وقتی خاصیت public رو True کردم دیگه ارور بالا رو نمیده اما یه پیغام دیگه میده و به خط 268(Implements ICrossComm) گیر میده.


  22. #22
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    بعضي خصوصيات هستند كه نمي تونند Public باشند

    (فكر مي كنم شما از LaVolpe AlphaImage Control.zip‏ استفاده ميكنيد. قبلا چنين مشكلي رو من داشتم)

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    راه حلش چیه؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    من راه حلي براي اين مساله ندارم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    شما در پست های بالا فرمودین قبلا این مشکلو داشتین،مشکلتون چطوری حل شد؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    من مجبور شدم از پايه كنترلم رو خودم بنويسم
    كه نمونش اينجا هست
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=379

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    سلام دوستان عزیز
    می خواستم بیبنم چطوری میشه یک button ساخت که وقتی موس روی قسمتی از اون میره عکس button عوض بشه و وقتی موس روی button نیست عکسش به حالت اولیه برگرده؟(سرچ کردم اما بدردم نخورد)
    امیدوارم به کارت بیاد


    تشکر یادت نره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    ضمن تشکر بسیار از دوستان عزیز،جناب
    amir200h,aryasoft2872,parselearn,earse+erse

    با راهنمایی هایی که دوستان فرمودن من امتحان کردم و با شی Picture جواب داد اما انگار شی LaVolpe AlphaImage Control‏ خاصیت Hwnd نداره چون ارور میداد و کامپوننت رو هاشوری می کرد.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: آموزش ساخت Button

    بالاخره مشکلم حل شد.
    در لینک زیر(بخش ابزارهای اکتیوایکس کاربردی و زیبا) که براتون گذاشتم همه خصوصیاتی که می خواستم داره.
    ویژگی ها:
    1-خاصیت Hwnd
    2-خاصیت Streatch
    3-محو کردن اطراف عکس(ساخت دکمه با اشکال متفاوت)
    نام کنترل:hbAniGIF.ocx

    http://www.barnamenevis.org/sh...ht=gif&page=26

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •