نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بررسي فيلد در SQL و صدور پيام در#C

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hobab1987
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    درون حباب
    پست
    36

    Question بررسي فيلد در SQL و صدور پيام در#C

    سلام
    ميخواستم بدونم وقتي كه ما در SQL براي يك فيلد قيدي (مثلاً CHECK ) تعريف كرديم ، در #‍C موقع ثبت ميشه با توجه به برقرار نبودن آن قيد پيغام خطا صادر كرد؟
    در واقع نمي خوام ديگه اين بررسي مقدار فيلد در #‍C باشه فقط پيغام خطا رو اينجا داشته باشم!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: بررسي فيلد در SQL و صدور پيام در#C

    سلام
    باید با Try-Catch خطا را دریافت کنید و پیام خودتان را نشان دهید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: بررسي فيلد در SQL و صدور پيام در#C

    شما قید مورد نظرتان را در SQL بررسی کرده و با استفاده از دستور Raise ERROR می توانید یک خطا درون SQL ایجاد کنید، سپس با استفاده از بلوک TRY و Catch این پیام را در C#‎ نمایش دهید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hobab1987
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    درون حباب
    پست
    36

    نقل قول: بررسي فيلد در SQL و صدور پيام در#C

    ببخشيد !!
    Raise ERROR رو تو SQL‌چطوري ايجاد كنم؟
    با يه مثال كوچولو با TRY-CATCH هم برام توضيح بديد!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: بررسي فيلد در SQL و صدور پيام در#C

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms178592.aspx
    در اینجا کامل توضیح داده
    شما دستور sqlcommand رو داخل بلوک try/catch اجرا میکنید و اگه خطا داشته باشه متنی که در riseerror قرار دادید رو میتونید در C#‎ نمایش بدید
    try{
    cmd.executeNoneQuery();
    }
    catch(Exception ex){
    messageBox.show(ex.message);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •