نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    Question تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

    سلام. میخوام وقتی دکمه ی پرینت رو میزنم اول یه پیش نمایش در سایز A5 نشونم بده و بعد پرینت بگیره. چطور باید کد زیر رو تغییر بدم؟

    privatevoid pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pageSetupDialog1.Document = printDocument1;
    pageSetupDialog1.ShowDialog();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله samaram : یک شنبه 30 خرداد 1389 در 19:57 عصر

  2. #2

    نقل قول: تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

    سلام


    foreach (PaperSize i in printDocument1.PrinterSettings.PaperSizes)
    {
    if (
    i.Kind == PaperKind.A5)
    printDocument1.DefaultPageSettings.PaperSize=i;
    }


    با این کد می تونید اندازهی برگه رو به A5 تغییر بدید
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    سلام


    foreach (PaperSize i in printDocument1.PrinterSettings.PaperSizes)
    {
    if (i.Kind == PaperKind.A5)
    printDocument1.DefaultPageSettings.PaperSize=i;
    }


    با این کد می تونید اندازهی برگه رو به A5 تغییر بدید
    ممنون. ولی papersize , paperkind رو نمیشناخت!

  4. #4

    نقل قول: تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

    سلام
    این تیکه کدی که نوشتم برای خودم خیلی قیمتی هستش چون قبلش دستی اندازه می دادم

    این نیم اسپیس رو اضافه کن

    Namespace: System.Drawing.Printing
    Assembly: System.Drawing (in System.Drawing.dll)
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    سلام
    این تیکه کدی که نوشتم برای خودم خیلی قیمتی هستش چون قبلش دستی اندازه می دادم

    این نیم اسپیس رو اضافه کن

    Namespace: System.Drawing.Printing
    Assembly: System.Drawing (in System.Drawing.dll)
    از لطف و فداكاريتون ممنونم. هر چي فكر كردم جمله ي ديگه اي براي تشكر خاص به ذهنم نرسيد

  6. #6

    نقل قول: تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

    دددددددددددمت گرم عاااااااااالی بووووود

  7. #7

    نقل قول: تعیین A5 بودن سایز پیش فرض پرینت

    جناب geek
    داداش خیلی مردی!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •