نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار NIK
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    سن
    39
    پست
    293

    بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

    سلام
    میخواستم بدونم رویدادی برای کلیک اسکرول ماوس وجود داره؟

    اگه وجود نداره به نظر شما بهترین راه (برای اپراتور) برای بستن یک tabPage چیه؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Ehsan.Saradar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    37

    نقل قول: بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

    اگر منظور شما از کلیک اسکرول کلیک وسط موس باشه , پیشنهاد من :

    private void Form1_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Middle)
    {
    MessageBox.Show("middle");
    }
    }
    برای بستن یک Tabpage :

       tabControl1.TabPages.Remove(tabControl1.TabPages[0]);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار NIK
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    سن
    39
    پست
    293

    نقل قول: بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

    متشکرم
    اما یه مشکل دیگه هم هست.
    من مشغول نوشتن یه برنامه تبیولار هستم که در اون مرتب tabPage اضافه میکنم و توش فرم لود میکنم. حالا میخوام کاربر بتونه مثل VS با کلیک وسط تبها رو ببنده.
    شما میدونید برای تبهایی که در حین کار با برنامه ایجاد شدند چطور میشه رویداد MouseClick تعریف کرد؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Ehsan.Saradar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    37

    نقل قول: بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

    قسمت افزودن :
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)  
    {
    TabPage tp = new TabPage("New Tabpage!!!");
    tp.MouseClick += new MouseEventHandler(tp_MouseClick);
    tabControl1.TabPages.Add(tp);
    }
    قسمت حذف کردن :

    void tp_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Middle)
    {
    TabPage tp = sender as TabPage;
    tabControl1.TabPages.Remove(tp);
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

    چه تضمینی هست که کلیک حتما روی سربرگ صورت گرفته و نه در وسط tabPage ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار NIK
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    سن
    39
    پست
    293

    نقل قول: بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

    نقل قول نوشته شده توسط cardano7 مشاهده تاپیک
    چه تضمینی هست که کلیک حتما روی سربرگ صورت گرفته و نه در وسط tabPage ؟
    سوال بسیار بجایی بود.
    من در حال نوشتن یک برنامه تبیولار هستم. به ازای هر درخواست کاربر، یک تب جدید در برنامه باز میشه و فرم مورد نظر کاربر در اون تب نشون داده میشه. چون در تبها فرم باز میکنم، رویداد Mouse_Click هر تب پیچ، فقط برای قسمت بالای تب جواب میده. چون در تب فرم باز شده و رویداد ماوس کلیک تب رو فرم جواب نمیده.

    اما سوال من اینه که من در حین اجرای برنامه چند تب پیج به تب کنترلم Add میکنم. چطور میتونم واسه اون تب پیج هایی که در حین اجرای برنامه اضافه میکنم رویداد Mouse_click تعریف کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: بسته شدن tabPage با کلیک اسکرول ماوس

    نقل قول نوشته شده توسط مسلم نیکنام مشاهده تاپیک
    اما سوال من اینه که من در حین اجرای برنامه چند تب پیج به تب کنترلم Add میکنم. چطور میتونم واسه اون تب پیج هایی که در حین اجرای برنامه اضافه میکنم رویداد Mouse_click تعریف کنم؟
    خوب به طور دینامیک:
    newTabPage.MouseClick += new MouseEventHandler(myEvent_MouseClick);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •