نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد

  1. #1

    چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد

    با سلام
    من می خواهم که محتویات یک textbox html را در textbox asp.net و یا فایل ذخیره کنم. در ضمن ممکن است محتوای این textbox html دارای رنگ و فونت و یا حتی ممکن است لینک باشد.
    و چگونه آن را دوباره فراخوانی کنم.
    اگه ممکنه با java script
    تقریبا شبیه همون جایی که شما در آن یک بحث جدید ایجاد می کنید و سپس این بحث ذخیره می شود.
    :oops:

  2. #2
    بجث تکراری
    این نوع تکستها را با یک textbox یا همان editor میتوانید احرا کنید
    http://www.barnamenevis.org/vi...ghlight=editor
    در همین سایت با جستجو کردن editor میتوانید کلی مظلب مفید پیدا کنید
    موفق باشید :موفق:

  3. #3
    با سلام
    نمی دونم چرا متوجه نمی شوم
    من می خوام محتویات یک tag html را در یک کنترل ای اس پی بریزم لطفا مثال بزنید.

  4. #4
    اون لینک رو مطالعه کردی؟
    فایلی که لینک داده شده بود دانلود کردی؟
    فک کنم اگه اون editor رو دانلود کنی همه چی دستت میاد. خودش help هم داره حتی. اساتید توضیجات مناسبی هم داده بودند.
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    شما مگه نمی خوای اطلاعات این TextBox رو توی دیتابیس ذخیره کنی.
    مگه آقای نصیری نفرمودند که اطلاعات این TextBox خروجیش به شکل HTML است.
    دیگه مشکل شما چیه.
    هموان طور که قبلا نوشتم یک متغیر از نوع TextBox ایجاد کنید و خواصش رو به دلخواه تنظیم کنید و در آخر با استفاده از خاصیت Text این عنصر متن تکست باکس رو در دیتابیس ذخیره کنید.
    از این کاملتر :wink:
    این قسمت رو ببین
    http://www.barnamenevis.org/vi...ghlight=editor

    این لینکی هم که آقای نصیری تو همون صفحه دادن دیگه عالیه
    http://www.mydez.com/htmlarea/htmlarea.zip
    فارسی و بی دردسر و با help...

    یک کم سرچ کن :cry:

  5. #5
    بابا من متوجه نمی شم
    می دونیید من میخوام مثلا تکست علی را که هم بولد و هم قرمز شده را در دیتا بیس ذخیره کنم و سپس هنگام بازیابی دوباره با همون طرح و فرم به من نمایش بده
    تورو خدا کمکم کنید
    من از دستور
    server.htmlencode هم استفاده کردم اما نمی شه چرا آخه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    دستور سرور.ایچتمل انکد که کارش چیز دیگری است . در زبان پیش فرض یعنی انگلیسی کدهایی که با > و < شروع میشوند انکد میکنه که به عنوان کد html تفسیر نشه .
    خب شما فرض کن یک تکست باکس داری . حالا ادیتور یا تکست باکس . اون وقت یک عبارت درشت مینویسی به این صورت (یا اگه ادیتور داری روی دکمه bold میزنی خودش در پشت برنامه این کار رو میکنه) :
    <b>درشت</b>

    حالا یک رکورد در دیتابیس داری مثل بالا . حالا اگه اون رو فراخوانی کنی مثلا با عبارت response.write به صورت درشت نشون میده . ( در این مورد اگه از سرور.اچتمل انکد استفاده کنی دقیقا جواب عکس میگیری)

    مگر اینکه مشکل شما جای دیگه باشه مثلا استفاده از ادیتور یا ...

    :موفق:

  7. #7
    من فکر کنم مشکل دوستمون در استفاده از ادیتوره
    اگه کسی کد آماده ای داره که یه تکس باکس مثل اونی که من لینکش رو دادم رو در پایان نوشتن متن به یک تکست باکس aspx ای نصبت بده اینجا بگزاره...
    من خودم یادمه با کلی سوال و دربدری یه بار اینکار رو انجام دادم اما فعلا نه یادم مییاد نه پیداش میکنم... :sorry: :(
    یعنی اینکه بعد از نوشتن متن در editor متن داخل آن که حالا یک کد html است رو چگونه به یک تکست باکس aspx نصبت بدهیم...آن موقع کد html رو در دیتابیس ذخیره میکنیم و سپی به راحتی قابل بازدید و استفاده است.

  8. #8

    بابا من میخوام که مانند همین جا که وقتی که انتخاب میکنیم و بولد میکنیم در دوطرف آن , میاندازد کار کند که من خودم برنامه این را نوشتم ولی اینکه کاربر میتواند دوباره این تگها را انتخاب کند.
    در ضمن نمی توان این تگها را مستقیم در یک تکست باکس یا در دیتابیس ذخیره کرد چون بسیاری ا ویروسها شامل این کدها هستند و اگر اجازه چنین کاری داده شود ممکن است که برنامه را آلوده کنند.
    من می خواهم که ali را ذخیره میکنم را بتوانم دوباره نشان دهم .
    راهش همین است که هر وقت بولد را فشار دادم در دوطرف کلمه , بیندازد
    که این کار انجام شده ولی اینکه دوباره بتوانم آن را بخوانم مشکل دارم که اگر مرا سریعتر کمک کنید ممنون میشوم

  9. #9

    بابا من میخوام که مانند همین جا که وقتی که انتخاب میکنیم و بولد میکنیم در دوطرف آن کروشه باز وحرف بی وکروشه بسته را میاندازد در پیام قبلی من حرف کروشه باز وحرف بی وکروشه بسته را نوشته بودم که اگر دقت کنید میبینید که کاما را بولد کرده است.[u] برای آندرلاین
    و......

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    در ضمن نمی توان این تگها را مستقیم در یک تکست باکس یا در دیتابیس ذخیره کرد چون بسیاری ا ویروسها شامل این کدها هستند و اگر اجازه چنین کاری داده شود ممکن است که برنامه را آلوده کنند.
    :strange: :strange: :strange: :strange: :strange:
    :strange: :strange: :strange: :strange: :strange:

  11. #11
    اگر برایتان امکانداره کد همین ویرایشگر خودتان را با مقداری توضیح بدهید.
    یا اینکه حداقل یک مقدار توضیح دهید که این برنامه چگونه تبدیل میکند.
    اگر این مشکل مرا برطرف کنید ممنون می شوم.
    :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: ::نوشتن:: ::نوشتن:: :reading: :reading: :reading: :flower: :flower: :flower:

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    ببینید ابتدا باید همه <و> رو از بین ببرید تا اجازه html رو ندهید . سپس کدهای دلخواه خودتون اجازه عمل دارند مثلا من فقط برای بولد مثال می زنم . فرض میکنیم ادیتور دارید یعنی با ادیتور مشکلی ندارید یا کد بلد یعنی [ b ] و [ / b ] به صورت دستی نوشتید و بینش نوشتید مهدی و انتظار دارید اون رو بلد نشون بده .

    ابتدا پاکسازی html و کدهای مربوط به آن :

    ' Replace special characters
    strOutput=replace(strOutput,"&","& ")

    ' Fix the < and > messed up by ampersand replace
    strOutput=replace(strOutput,"<","&a mp;lt;")
    strOutput=replace(strOutput,">","&a mp;gt;")

    ' Make sure there is no HTML
    strOutput=replace(strOutput,"<","<"& #41;
    strOutput=replace(strOutput,">",">"&#41 ;

    حالا باید کدهای خودمون مثلا بولد رو تعریف کنیم .

     If instr(strOutput,"[b]")<>0 and instr(strOutput,"[/b]")<>0 Then
    strOutput=replace(strOutput,"[b]","&lt ;b>")
    strOutput=replace(strOutput,"[/b]","</b>")
    End If


    بعد strOutput رو در دیتابیس ذخیره می کنیم و اون رو هر وقت هرجا از صفحه که خواستیم بازخوانی می کنیم . :موفق:

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    دربالا روش تبدیل و از بین بردن html بود که server-side هست اما کار ادیتور که به طور آفلاین هم میتونید client-side هست و اگه شما دنبال ادیتور می گردید ( برای bbcode ) باید از سایتهایی که این ادیتور ها رو ارائه می کنند یک ادیتور دانلود کنید یا مثلا از ادیتور همین سایت استفاده کنید البته باید تغییرات دلخواه خودتون رو انجام بدید . :موفق:

  14. #14
    سلا کاربر برنزی
    من الان حدود یک هفته است ک روی این مسئله کار میکنم ولی هنوز به نتیجه خاصی نرسیدم.
    ببینید من الان با انتخاب یک متن و زدن کلید بولد در دوطرف ان کارکتر مورد نظرم را اضافه میکنم ولی مشکل این است که دیگر نمی توانم محتویات آن را بخوانم . اگه در این زمینه و اینکه جگونه بتوانم اون قسمت از متن که انتخاب نشده را بدست بیاورم مرا راهنمایی کنید.
    یعنی اینکه اگه یک قسمت انتخاب شد در دوطرف آن ممکن است که متن وجود داشته باشد و من باید در دو طرف متن انتخاب شده کارکتر مورد نظرم را بیاندازم و دوباره متن را در سرجای خودش چاپ کنم واگر در دوطرف آن نیز متنی وجود داشته باشد بدون تغییر آن را در سر جاش چاپ کنم .
    من از دستور document.selection.crreatrang استفاده کردم و با استفاده از document.write در چاپ کردم ولی نمی توانم آن متنی که انتخاب نشده را دوباره بنویسم.
    از راهنمایی های شما متشکرم. :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: ::نوشتن:: :reading:

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره سازی textbox با فرمت html
    نوشته شده توسط snisni63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 01:50 صبح
  2. تگ های html وقتی با textbox می خوام آپدیت کنم خطا می گیره
    نوشته شده توسط rezafars در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 14:16 عصر
  3. Textbox&HTML
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 09:40 صبح
  4. دریافت کدهای Html از textbox
    نوشته شده توسط razaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1384, 10:55 صبح
  5. کد html در textbox
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1383, 22:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •