نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف نشدن داده از ديتاگريد

  1. #1

    حذف نشدن داده از ديتاگريد

    سلام
    اطلاعات جدول مورد نظرم را به يك ديتاگريد متصل كرده ام (يكي از داده ها كليد خارجي جدول ديگري مي باشد) مشكل من اينجاست كه هنگاميكه روي سطري از ديتاگريد كليك مي كنم وگزينه حذف را ميزنم داده مورد نظر حذف مي شود از ديتاگريد اما پيغامي كه برايحذف نشدن اين داده كه كليد خارجي يك جدول ديگر است را درست كرده ام را هم نمايش مي دهد وازجدول مورد نظر هم پاك نمي شود اما از ديتاگريدم پاك مي شود وهنگاميكه فرم را مي بندم وازنوع باز مي كنم داده موردنظر در ديتاگريد دوباره نمايش داده مي شود
    چكاركنم كه داده موردنظرم كه كليد خارجي جدول ديگري است و ازآن استفاده هم شده است در ديتاگريدم پاك نشود
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: حذف نشدن داده از ديتاگريد

    یعنی شما می خواید کلید اصلی رو حذف کنید ولی اون مقداری که تو جدول دیگه که به عنوان کلید خارجی هستو حذف نکنه؟
    اگه این باشه فکر نمی کنم sql این اجازه رو به شما بده... برای این کار باید قید کلید خارجی رو از اون تیبل برداری یعنی منطقاً کلید خارجی هست ولی به sql اعلام نمی کنی به فرض اگه تعریف فیلدت اینجوری باشه :
    field1 int(3) References Table1(field1) 

    این قید کلید خارجی رو از فیلدت حذف کن والا فکر نمی کنم که بتونی کلید اصلی رو بدون اینکه کلید خارجیشو حذف کنی از بین ببری و باید از delete cascade استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: حذف نشدن داده از ديتاگريد

    نقل قول نوشته شده توسط ozzy_mra مشاهده تاپیک
    یعنی شما می خواید کلید اصلی رو حذف کنید ولی اون مقداری که تو جدول دیگه که به عنوان کلید خارجی هستو حذف نکنه؟
    اگه این باشه فکر نمی کنم sql این اجازه رو به شما بده... برای این کار باید قید کلید خارجی رو از اون تیبل برداری یعنی منطقاً کلید خارجی هست ولی به sql اعلام نمی کنی به فرض اگه تعریف فیلدت اینجوری باشه :
    field1 int(3) References Table1(field1) 
    این قید کلید خارجی رو از فیلدت حذف کن والا فکر نمی کنم که بتونی کلید اصلی رو بدون اینکه کلید خارجیشو حذف کنی از بین ببری و باید از delete cascade استفاده کنی
    سلام
    باتشكر از جواب شما
    بنظرم اشتباه منظورم را رسانده ام
    مشكل من اينست كه نمي خواهم داده حذف شود(كه حذف هم نمي شود) اما وقتي كليد حذف را مي زنم داده از ديتاگريد حذف مي شود كه نمي خواهم اين اتفاق بيفتد

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: حذف نشدن داده از ديتاگريد

    سلام دوست عزیز

    میشه اون کدی رو که گذاشت رو بذارید ببینیم


    اگه برنامه رو هم بذارید که خیلی بهتر هم میشه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: حذف نشدن داده از ديتاگريد

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    میشه اون کدی رو که گذاشت رو بذارید ببینیم


    اگه برنامه رو هم بذارید که خیلی بهتر هم میشه
    سلام
    اما كد مربوطه

    private void btnDelete_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (MessageBox.Show("Are you sure To Delete Record?", "Dear Customer", MessageBoxButtons.YesNo) == DialogResult.Yes)
    {
    this.BSGlobal.Remove(this.BSGlobal.Current);
    BusinessLayer.tblExitIkco b = new BusinessLayer.tblExitIkco();
    b.SubmitChanges(DSGlobalExitIkco);
    }//End If
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("داده ای برای حذف وجودندارد");
    }
    }

    دراين بخش داده ازديتاگريد حذف مي شود اما ازبانك پاك نمي شود من مي خواهم از ديتاگريد هم پاك نشود(برنامه چندلايه اي است)

  6. #6

    نقل قول: حذف نشدن داده از ديتاگريد

    سلام
    مددكننده اي نيست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •