نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: قفل کردن یک پوشه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    قفل کردن یک پوشه

    سلام
    دوستان کسی میدونه مکانیزم قفل کردن یک پوشه یا فایل چطوریه ؟
    برنامه چطوری مانع عدم دسترسی به یک پوشه میشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    شما باید فولدر رو به صورت zip,rar,... در بیاری سپس اونو بوسلیه یک الگوریتم کدگذاری کنی!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    شما باید فولدر رو به صورت zip,rar,... در بیاری سپس اونو بوسلیه یک الگوریتم کدگذاری کنی!
    ببخشید ایشون نمیخوان یک پوشه یا فایل زیپ داشته باشن میخوان وقتی روی پوشه یا فایل
    کلیک کردن پیغام اکسس دینایت رو بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    بله منظورم اینه که یک فولدر رو با برنامه نویسی قفل کنیم که محتویاتش دیده نشه و قابل حذف هم نباشه .
    مکانیزمش رو کسی میدونه ؟

  5. #5

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    سلام

    این ها رو بخون اگه نیاز شد بگید توضیح بدم

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms229742.aspx

    access control list


    geek اسم user منه

    در این کد من همهی امتیاز ها رو از کار بر گرفتم تا نتونه کاری روی این فایل انجام بده




    using System;
    using System.Net;
    using System.Net.Mail;
    using System.IO;
    using System.Security;
    using System.Security.AccessControl;
    class MailTest
    {
    public static void Main()
    {
    // current security settings.
    FileSecurity fSecurity = new FileSecurity("e:\\q.rb", AccessControlSections.All);

    // Add the FileSystemAccessRule to the security settings.
    fSecurity.AddAccessRule(new FileSystemAccessRule("geek",
    FileSystemRights.FullControl, AccessControlType.Deny));

    // Set the new access settings.
    File.SetAccessControl("e:\\q.rb", fSecurity);

    }
    }
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    متاسفانه به یه خورده توضیح نیازمندم

  7. #7

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    مفهوم access control list رو یاد بگیر

    An access control list (ACL), with respect to a computer file system, is a list of permissions attached to an object. An ACL specifies which users or system processes are granted access to objects, as well as what operations are allowed on given objects. Each entry in a typical ACL specifies a subject and an operation. For instance, if a file has an ACL that contains (Alice, delete), this would give Alice permission to delete the file.
    در یه جمله توی ACL تو می تونی بگی صاحب فایل فولدر کی هستش و چه کار هایی رو می تونی انجام بده

    برای این کار ابزار Cacls.exe هستش

    و روش دیگه

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a.jpg‏ (64.9 کیلوبایت, 76 دیدار)
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    خوب تعریف شما درست . اما من برنامه ای دارم . میخوام با وارد کردن اسم یه فولدر تو برنامه م یا با وارد کردن مسیر یک فایل یا فولدر در برنامه دیگه هیچ کسی به اون دسترسی نداشته باشه . مگر با وارد کردن رمز عبور در برنامه . من چطوری میتونم تو برنامه م یک ACL داشته باشم ؟

  9. #9

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    فکر کنم توی ان کدی که قرار دادم همه این کارا رو بتونی انجام بدی

    همه چی در دست شماست
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    خب این روشی که شما گفتین از طریق خود ویندوز قابل دور زدنه و برا باز شدنشم نیازی به برنامه نداره با این کار فقط میشه جلوی کاربر مبتدی رو گرفت

  11. #11

    Smile نقل قول: قفل کردن یک پوشه

    نقل قول نوشته شده توسط hojjatshariffam مشاهده تاپیک
    خب این روشی که شما گفتین از طریق خود ویندوز قابل دور زدنه و برا باز شدنشم نیازی به برنامه نداره با این کار فقط میشه جلوی کاربر مبتدی رو گرفت

    با عرض پوزش:
    کاربران غریب به اتفاق مبتدی هستند!
    در نتیجه این کدهم بسیار مفید ارزیابی میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •