نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    سلام دوستان من یه سایت دارم که بعضی از صفحات از کتاب خانه های جاوا استفاده کردم . حال مشکل اینه که css های مربوط به اون وقتی کاربر صفحه رو روی اینترنت نگاه میکنه به مرور گر کاربر میاد ولی کتابخانه های جاوا رو دریافت نمی کنه و در نتیجه اون افکت ها اجرا نمی شه . در لوکال همه چیز درسته و لی روی هاست این مشکل هست

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط daffy_duck376 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یه سایت دارم که بعضی از صفحات از کتاب خانه های جاوا استفاده کردم . حال مشکل اینه که css های مربوط به اون وقتی کاربر صفحه رو روی اینترنت نگاه میکنه به مرور گر کاربر میاد ولی کتابخانه های جاوا رو دریافت نمی کنه و در نتیجه اون افکت ها اجرا نمی شه . در لوکال همه چیز درسته و لی روی هاست این مشکل هست
    برادر کد هاتون رو بگذارید.
    با توضیحاتی که دادید که نمیشه متوجه شد شما چی کار کردید.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    مربوط به قسمت سورس
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="head" Runat="Server">

    <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>

    <link href="css/lightbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </asp:Content>
    <asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    <div style="height: 436px; overflow: scroll;">
    <asp:Panel ID="Panel1" runat="server" Height="432px" onload="Panel1_Load">
    </asp:Panel>
    </div>
    </asp:Content>

    کد های C#‎
     protected void Panel1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    int i;
    DataSet1TableAdapters.galleryTableAdapter galerry = new DataSet1TableAdapters.galleryTableAdapter();
    DataTable temp = new DataTable();
    temp = galerry.GetData();
    for (i = 0; i < temp.Rows.Count; i++)
    {
    HtmlImage img = new HtmlImage();
    img.Src = temp.Rows[i]["small_image"].ToString();
    img.Width = 100;
    img.Height = 100;

    HtmlAnchor cont = new HtmlAnchor();
    cont.HRef = temp.Rows[i]["big_image"].ToString();
    cont.Attributes.Add("rel", "lightbox");
    cont.Controls.Add(img);
    Panel1.Controls.Add(cont);
    }
    }

    کتابخانه های جاوا مربوط به light box در jquary هستند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    کسی نیست به داد ما برسه؟؟؟؟؟

  5. #5
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    احتمالا به دلیل استفاده از مستر پیج آدرس پوشه JS نا درست میشه.
    و همین باعث لود نشدنش میشه.
    مثلا اگه یک پوشه به اسم Product داشته باشی و داخل اون یک فایل Default.aspx که از کانتنت این مستر پیج هست.

    آدرس ها رو چک کنید.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    حرف شما درست بود. اون مشکل حل شد ولی باز هم light box اجرا نمیشه!کدهای C#‎ که نوشتم ایرادی داره!چون کد html تولیدی خیلی در هم و برهم هست و کارهم نمی کنه !

  7. #7
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط daffy_duck376 مشاهده تاپیک
    حرف شما درست بود. اون مشکل حل شد ولی باز هم light box اجرا نمیشه!کدهای C#‎‎ که نوشتم ایرادی داره!چون کد html تولیدی خیلی در هم و برهم هست و کارهم نمی کنه !
    من شخصا با این light box که شما میگید کار نکردم. اول یه منبعی در مورد اون بدید تا بعدا ببینیم مشکل چیه.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    افکتی هست که این سایت هم برای نمایش تصاویر از اون استفاده میکنه.وقتی کاربر کلیک رو عکس میکنه صفحه gray میشه و عکس فول ساز نمایش داده میشه برای اطلاعات بیشتر http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    من از یه همچین lightbox ای استفاده کردم.
    عکس هام رو بر اساس همون قاعده ای که خودش داده بود قرار دادم.
    و برای لود کردن عکس ها از یه Repeater استفاده کردم، خروجی HTML صفحه کاملا مشابه مثال خودش بود.
    پیشنهاد می کنم برای لود عکس ها از یه Repeater استفاده کنید.
    مثال(واسه الگوی lightbox ای که استفاده کردم):
    <div id="gallery">
    <ul>
    <asp:Repeater runat="server" ID="RI" DataSourceID="DSImageGalery">
    <ItemTemplate>
    <li>
    <a href='<%# String.Format("MakeThumbnail.aspx?size=-1&file={0}",DataBinder.Eval(Container.DataItem,"Im ageUrl")) %>'
    title='<%# Eval("ImageName") %>'>
    <img src='<%# String.Format("MakeThumbnail.aspx?size=120&file={0 }",DataBinder.Eval(Container.DataItem,"ImageUrl ")) %>' alt="" />
    </a>
    </li>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>
    </ul>
    </div>

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    با تشکر از پیشنهاد شما ولی ریپیتر مشکلی که داره اینه که عکس ها رو ستونی میچینه در نتیجه نصف صفحه خالی میمونه . توی روش من کنار هم چیده میشه . برای این مشکل راه حلی دارید ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    از DataList استفاده کنید و repeated column و جهت تکرار رو مشخص کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط daffy_duck376 مشاهده تاپیک
    با تشکر از پیشنهاد شما ولی ریپیتر مشکلی که داره اینه که عکس ها رو ستونی میچینه در نتیجه نصف صفحه خالی میمونه . توی روش من کنار هم چیده میشه . برای این مشکل راه حلی دارید ؟
    واسه هر کدوم از تگایی که توی مثال نوشتم، CSS هست. کدهای JavaScript پلاگین هم روشون تغییر ایجاد می کنه!
    Repeater هم فقط کنار هم میزاره هیچی هم بهش اضافه نمی کنه.
    من استفاده کردم. عکس ها به صورت اور سطره با چندتا ستون.
    امتحان کنید!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: لود نشدن اسکریپت های جاوا به سیستم کاربر

    فایل های lightbox ای که استفاده کردم:
    https://barnamenevis.org/attach...1&d=1276354457
    ظاهرش که شبیه مال شماست.
    توی این تاپیک.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •