نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش فیلد متناضر با عنصر انتخاب شده در لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نمایش فیلد متناضر با عنصر انتخاب شده در لیست باکس

    سلام
    من لیست باکسمو با اطلاعات یه تیبل Sql توسط دیتا ست پر می کنم حالا می خوام وقتی هر عنصر رو کلیک کردم مثلاً کلید اصلی اون رکورد نمایش داده بشه تو لیست باکس عناصر تکراری وجود داره بنابر این نمیشه کوئری گرفت ازش یعنی باید یه حالت نظیر به نظیر باشه مثل text و value تو کمبو باکس
    واقعاً گیج شدم میشه راهنماییم کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: نمایش فیلد متناضر با عنصر انتخاب شده در لیست باکس

    شما هر دو فیلدی که می خوای سلکت کن از دیتابیس
    2 تا ستون داری داخل دیتاتیبل
    هر عنصری که کلیک میشه مثلا با ایندکس 4 سطر 4 ستون بعدی رو از دیتاتیبل نشون بده..
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: نمایش فیلد متناضر با عنصر انتخاب شده در لیست باکس

    من با دیتا ست لیست باکسو باینش می کنم و مثلاً اینجوری فیل میشه
    da.Fill(ds, "BankTBL");
    با این کد هم اطلاعات دیتا ستو تو لیست باکس می ریزم
                foreach (DataRow rw in ds.Tables["BankTBL"].Rows)
    {
    listBox2.Items.Add(rw["Hname"].ToString());
    }

    حالا اگه تو لیست باکس عنصر سوم کلیک شد چطوری عنصر سوم دیتا ستو نمایش بدم؟
    مثلاً hcode متناضر با hname ردیف سوم رو نمایش بدم
    ممنونم از شما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: نمایش فیلد متناضر با عنصر انتخاب شده در لیست باکس

    ds.tables(0).rows[2][3]



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: نمایش فیلد متناضر با عنصر انتخاب شده در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    ds.tables(0).rows[2][3]


    دوست عزیز این کد رو ارور میگیره
    این ارور
    Error	56	The best overloaded method match for 'System.Data.DataRowCollection.this[int]' has some invalid arguments

    اینجوری ازش استفاده کردم
    تو خط آخر واسه تست می خواستم تو مسیج باکس نمایشش بدم
    da = new OleDbDataAdapter("SELECT HesabTBL.Hname, BankTBL.BankName FROM BankTBL INNER JOIN (ShoabTBL INNER JOIN HesabTBL ON ShoabTBL.ShoabID = HesabTBL.ShoabID) ON BankTBL.BankID = ShoabTBL.BankID WHERE BankTBL.BankName=@bn  and ShoabTBL.ShName=@shn", con);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@bn",Bna me);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@shn", listBox1.SelectedItem.ToString());

    da.SelectCommand.ExecuteNonQuery();
    da.Fill(ds, "BankTBL");
    listBox2.Items.Clear();
    foreach (DataRow rw in ds.Tables["BankTBL"].Rows)
    {
    listBox2.Items.Add(rw["Hname"].ToString());
    }
    con.Close();
    MessageBox.Show(ds.Tables[0].Rows["BankName"][listBox1.SelectedItem].ToString());

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: نمایش فیلد متناضر با عنصر انتخاب شده در لیست باکس

    ممنون مشکلم حل شد
    همون درست بود
    آخرین ویرایش به وسیله ozzy_mra : چهارشنبه 02 تیر 1389 در 07:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •