نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: در مورد grid view

  1. #1

    در مورد grid view

    سلام

    من در برنامه خودم یه دکمه گذاشتم که با کلیک روی آن محتویات جدول درون grid view به نمایش در میاد .
    حال اگه کاربر باز هم روی دکمه کلیک کند باز محتویات جدول بعلاوه محتویات قبلی نمایش داده می شود .
    چطور از این کار جلوگبری کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: در مورد grid view

    نقل قول نوشته شده توسط خسرو خان مشاهده تاپیک
    سلام

    من در برنامه خودم یه دکمه گذاشتم که با کلیک روی آن محتویات جدول درون grid view به نمایش در میاد .
    حال اگه کاربر باز هم روی دکمه کلیک کند باز محتویات جدول بعلاوه محتویات قبلی نمایش داده می شود .
    چطور از این کار جلوگبری کنم ؟
    یه راهه سادش اینه که در رویداد کلید قبل از اینکه دیتاگرید رو پرش کنی، دیتاگرید رو پاک کنی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: در مورد grid view

    سلام دوست عزیز

    اگر از دیتا ست استفاده می کنی بهتره از این روش استفاده بکنی

    مثال :

    ds = دیتا ست
    bs = بایندینگ سورس
    dta = دیتا اداپتر
    dg1 = دیتاگریو ویو




    ds.Clear();
    dta.Fill(ds, "carton");
    bs.DataSource = ds;
    bs.DataMember = "carton";
    dg1.DataSource = bs;

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: در مورد grid view

    با چه روشی اطلاعاتت رو در گرید ویو نشون میدی؟اگه بگی بهتر میشه کمک کرد!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •