نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در استفاده از dataset برای گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    خطا در استفاده از dataset برای گزارش

    سلام دوستان
    من در گزارشم از چند جدول استفاده کردم وقتی از data set برای ست کردن datasource استفاده می کنیم خطای زیر را میده
    the report you requested requires further information
    ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: خطا در استفاده از dataset برای گزارش

    این خطا معمولا زمانی اتفاق می افتد که شما اطلاعاتی دیگری برای Reporting نیاز دارید.برای مثال Login شدن یا ...
    برنامه شما تحت وب است یا ویندوز؟
    به چه صورت DataSet رو Set میکنید؟

    اطلاعاتی از نحوه کدنویسیتون رو قرار بدید تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن...
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: خطا در استفاده از dataset برای گزارش

    من دو تا datatable را پر می کنیم و بعد از روش زیر به CrystalReportSource ست می کنم
    اگه یکی datatable داشته یاشم و به CrystalReportSorce ست کنم مشکلی پیش نمی اید ولی وقتی از Dataset استفاده می کنم این خطا را میده

    DataSet ds=new DataSet();
    ds.Tabels.Add(dt1);
    ds.Tables.Add(dt2);
    Report rpt =new Report();
    rpt.FileName="";
    CrystalReportSource.Report=rpt;
    CrystalReportSource.ReportDocument.SetDataSource(d s);


  4. #4
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: خطا در استفاده از dataset برای گزارش

    Table مورد نظر رو برای گزارش تعیین کنید.

    reportDocument.SetDataSource(ds.Table[0]);

    البته در این مورد نباید همچین خطایی بده....
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: خطا در استفاده از dataset برای گزارش

    اینجوری که فقط یک جدول واسه گزارش ست می شه در حالی که من در گزارشم از 2 تا جدول استفاده کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •