نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: کد کلیدهای جهت دار

  1. #1

    کد کلیدهای جهت دار

    دوستان سلام
    یه مهنس نیکوکار کد کلیدهای جهت دار و طرز استفادشون رو میگه؟
    البته جستجو کردم و کدهای مختلفی پیدا کردم !! اما همونها هم جواب نمیدن . مثل 72 و 80و 75 و 77 من این کد هارو بصورت e.keypres و ساختار سوئیچ استفاده کردم تا بین چند تا radiobutton با کلیدهای جهت دار حرکت کنم. اما جواب نمیده.

  2. #2

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    نقل قول نوشته شده توسط csharpdoost مشاهده تاپیک
    دوستان سلام
    یه مهنس نیکوکار کد کلیدهای جهت دار و طرز استفادشون رو میگه؟
    البته جستجو کردم و کدهای مختلفی پیدا کردم !! اما همونها هم جواب نمیدن . مثل 72 و 80و 75 و 77 من این کد هارو بصورت e.keypres و ساختار سوئیچ استفاده کردم تا بین چند تا radiobutton با کلیدهای جهت دار حرکت کنم. اما جواب نمیده.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=229947

  3. #3

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    یک مثال ساده :


    private void radioButton1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Down)
    {
    radioButton2.Checked = true;
    }
    }

    private void radioButton2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Up)
    {
    radioButton1.Checked = true;
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (14.7 کیلوبایت, 31 دیدار)






  4. #4

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    من یک مشکل در همین مورد داشتم و اون اینه که وقتی کلید چپ رو میزنیم در برنامه راست میره و بلعکس ...

    این به خاطر فارسی بودن برخی کنترلهاست؟؟؟

    راه حل چیه؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    یک مثال ساده :


    private void radioButton1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Down)
    {
    radioButton2.Checked = true;
    }
    }

    private void radioButton2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Up)
    {
    radioButton1.Checked = true;
    }
    }
    با تشکر
    این کد جواب نمیده . البته در مورد چند تا textbox و با دستور focus جواب میده اما در مورد radiobutton هیچکدوم جواب نمیده.

  6. #6

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    من یک مشکل در همین مورد داشتم و اون اینه که وقتی کلید چپ رو میزنیم در برنامه راست میره و بلعکس ...

    این به خاطر فارسی بودن برخی کنترلهاست؟؟؟

    راه حل چیه؟؟؟
    شما دوست عزیز همون کدی که برعکس عمل میکنه رو میشه بگید؟

  7. #7

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    نقل قول نوشته شده توسط csharpdoost مشاهده تاپیک
    شما دوست عزیز همون کدی که برعکس عمل میکنه رو میشه بگید؟
    نکته اینجاست که من کدی برای این قضیه ننوشتم و الان متوجه شدم که کلید های جهت نما بر عکس عمل میکنند باید در تنظیمات نرم افزار یا فرم ها راه حلی برای این قضیه باشه!

    شایدم مربوط به فارسی بودن فرم باشه که بعید میدونم

  8. #8

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    این کد جواب نمیده . البته در مورد چند تا textbox و با دستور focus جواب میده اما در مورد radiobutton هیچکدوم جواب نمیده.
    دوست عزیز ، من این کد رو کاملا تست کردم و درست جواب میده !

    حالا نمیدونم شما کد رو چه جوری واردش میکنی ؟ یا اینکه صورت مساله یه چیز دیگس !






  9. #9

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ، من این کد رو کاملا تست کردم و درست جواب میده !

    حالا نمیدونم شما کد رو چه جوری واردش میکنی ؟ یا اینکه صورت مساله یه چیز دیگس !
    دوست عزیز با تشکر از توجهتون
    احتمالا شما چند radiobuttonرا به ترتیب زیر هم قرار می دهید مثل:
    radiobutton1
    radiobutton2
    radiobutton3
    radiobutton4
    در این حالت حتی اگه هیچ کدی هم نوشته نشه به ترتیب میتوان بین انها حرکت کرد البته از 4به 1 باز هم مشکل وجود داردو بالعکس.
    حال اگر radiobuttonها را نامرتب زیر هم قرار دهید :

    radiobutton1
    radiobutton3
    radiobutton2
    radiobutto4
    در این حالت بدون کد حرکت در بین انها همان ترتیب قبلی خواهد بود یعنی 1و 2 و3و4 یعنی حرکتی نامنظم .
    بلکه میخواهیم در این حالت از 1 به 3 و سپس به 2 و سپس به 4 و از 4 هم به 1 یعنی حالتی چرخشی .و بالعکس
    این کدی که شما فرمودید تاثیری در این گونه حرکت ندارد خودتون میتونید تست کنید.

  10. #10

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    دوستان و مهندسین عزیز
    زکات علم در نشر ان است کسی نمی خواد روزش رو با زکات دادن اغاز کنه ؟

  11. #11

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    دوستان برای پروژه ام این مورد ضروریه اگه کسی میتونه بی زحمت کمکم کنه .
    پیشاپیش کمال تشکر را دارم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    دوست عزیز فکر کنم باید keyPreview فرم رو true کنید اونوقت حتما کد جنابsalar_cpp_csجواب خواهد داد.البته هنوز تست نکردم ولی کدشون هیچ اشکالی نداره

  13. #13

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi87_gh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز فکر کنم باید keyPreview فرم رو true کنید اونوقت حتما کد جنابsalar_cpp_csجواب خواهد داد.البته هنوز تست نکردم ولی کدشون هیچ اشکالی نداره
    دوست عزیز من وقتی با کلید های فلش روی Button ها حرکت میکنم برعکس عمل میکنه چپ و راست ... دلیلش رو میدونید !

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: کد کلیدهای جهت دار

    دلیلش رو نمیدونم. همچنین منکه نمیدونم شما چه کدی استفاده کردین. این کد رو هم امتحان کن:
    if (e.KeyData == Keys.Right)
    {
    this.GetNextControl((Control)sender, true);
    }
    البته باید tabIndex ها رو اول مرتب کنی.همچنین keypreview=true

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •