نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

    سلام .من یک پروزه ی ویندوزی نوشتم که می خواستم خیلی از مسیرهارواز روت بخونه و به این صورت نوشتم:
    project//..//..@
    که projectنام پوشه ی پروزه است.اما وقتی از پروزه من setupساخته شد وروی یک کامپیوتردیگه اجراشد متوجه شدم که این مسیر ازروت کامپیوتر می خونه نه ازروت پروزه .یعنی پروزه در مسیر dکپی شد اما طبق این مسیر به سراغ روت کامیوتررفت و پروزه رو پیدانکردمی خواستم بدونم چه جوری می شه از روت پروزه خوند؟

  2. #2

    نقل قول: مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

    مسیری که فایل exe از همون جا اجرا شده:
    Application.StartupPath;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Open-Source مشاهده تاپیک
    مسیری که فایل exe از همون جا اجرا شده:
    Application.StartupPath;
    یعنی مثلا می خوام یک عکس که درمسیر پروزه است لود کنم بنویسم:
    image.loadfromfile(application.startuppath/flower.jpg);

    اگه ممکنه یک مثال از طرزاستفاده اش این جا بذارید ممنون.

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    image.loadfromfile(application.startuppath + "\\flower.jpg"); 
    ممنون از راهنماییتون اما من از این خطاگرفتم که این فایل رو پیدا نمی کنه.وقتی مسیری که تو باگ نوشته شده بودروبا مسیر پروزه چک کردم دیدم یکی نیستند لطفابیشترراهنمایی کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط #Faranak مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون اما من از این خطاگرفتم که این فایل رو پیدا نمی کنه.وقتی مسیری که تو باگ نوشته شده بودروبا مسیر پروزه چک کردم دیدم یکی نیستند لطفابیشترراهنمایی کنید.
    سلام دوسته من مشکلی وجود نداره
    این کد درسته فایل عکس در مثال حامدخان باید دقیقا کنار فایل .exe باشه اگه میخواهی بزاری تو پوشه ای مثله images

    image.loadfromfile(application.startuppath + \\images\\flower.jpg);

    مثله بالا عمل کن
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط naser2009 مشاهده تاپیک
    سلام دوسته من مشکلی وجود نداره
    این کد درسته فایل عکس در مثال حامدخان باید دقیقا کنار فایل .exe باشه اگه میخواهی بزاری تو پوشه ای مثله images

    image.loadfromfile(application.startuppath + \\images\\flower.jpg);

    مثله بالا عمل کن
    موفق باشی
    سلام .فایل عکس رو دقیقا کنارexeگذاشتم. مسیر پروزه من به صورت زیر هست:
    C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\WindowsFormsApplication1\WindowsForm sApplication1\bin\Debug
    اماوقتی باگ می ده اعلام می کنه در مسیرزیر پروزه رو پیدانکرده:
    Could not find file 'C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\WebSite13 (3)\WindowsFormsApplication1\WindowsFormsApplicati on1\bin\Debug\fNew Bitmap Image.jpg'.
    می شه بگید برای چی مسیر پروزه رو جستجو نمی کنه و مسیرها متفاوته
    ممنون.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: مسیر روت پروزه چه جوری نوشته می شه؟

    حل شد ممنون.فایل رو اشتباه کپی کرده بودم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •