نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: استفاده از google earth در برنامه

  1. #1

    استفاده از google earth در برنامه

    چطور میشه از google earth در برنامه استفاده کرد با استفاده از gprs?

  2. #2

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    من هم دوست دارم در این مورد اطلاعاتی کسب کنم دوستان اگر نمونه ای دارید که در اون از گوگل ارت استفاده شده ارائه بدید ... ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    اکثر سرویس های گوگل api در اختیار developer ها قرار میدن
    مثل این

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    سلام
    خیلی ساده :

    public frmMap(string lat, string lon)
    {
    InitializeComponent();
    if (lat == string.Empty || lon == string.Empty)
    {
    this.Dispose();
    }
    try
    {
    StringBuilder queryAddress = new StringBuilder();
    queryAddress.Append("http://maps.google.com/maps?q=");
    if (lat != string.Empty)
    queryAddress.Append(lat + "%2C");
    if (lon != string.Empty)
    queryAddress.Append(lon);
    webBrowser1.Navigate(queryAddress.ToString());
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString(), "Error");
    }
    }

  5. #5

    Cool استفاده از google earth در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی ساده :

    public frmMap(string lat, string lon)
    {
    InitializeComponent();
    if (lat == string.Empty || lon == string.Empty)
    {
    this.Dispose();
    }
    try
    {
    StringBuilder queryAddress = new StringBuilder();
    queryAddress.Append("http://maps.google.com/maps?q=");
    if (lat != string.Empty)
    queryAddress.Append(lat + "%2C");
    if (lon != string.Empty)
    queryAddress.Append(lon);
    webBrowser1.Navigate(queryAddress.ToString());
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString(), "Error");
    }
    }
    با سلام
    من از کد شما استفاده کردم، منتها با پیام زیر مواجه شدم

    Cannot access a disposed object.
    Object name: 'frmMap'.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    سلام
    frmMap اسم فرم شما است :

    public partial class frmMap : Form
    {
    .
    .


  7. #7

    Cool استفاده از google earth در برنامه

    وقتی lat و lon رو خالی پاس میدم، این اتفاق پیش میاد
    اما در حالت کلی درست عمل میکنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    سلام جند نمونه از ورودی های تابع frmmap رو مثال می زیند؟
    public frmMap(string lat, string lon)
    {

  9. #9

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    با سلام.من میخواهم یه برنامه بنویسم که از کاربر طول و عرض جغرافیایی رو بگیره و مکان اون رو روی نقشه نشون بده.البته میخام offline انجام بشه.google map اینکار رو online انجام میده.
    میخواستم ببینم راه حلی هست؟ کامپوننت TMSWebGMaps رو دیدم که برای دلفی بود.برای C#‎‎ هم کامپوننت داریم که اینکار رو انجام بده؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    دوستان برای افلاین کسی نظری نداره ؟

  11. #11

    نقل قول: استفاده از google earth در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط alirzn مشاهده تاپیک
    چطور میشه از google earth در برنامه استفاده کرد با استفاده از gprs?
    دوست عزیز برای این کار اگر از browser استفاده کنی کاملا محدود به مرورگر هستی!
    من با استفاده از کامپوننت Gmap این کار رو انجام می دم.
    در مورد افلاین هم این کامپوننت به طور خودکار همه ی عکس ها رو برای شما کش می کنه
    آموزش کاملش رو به همراه خود کامپوننت اینجا ببینید:

    http://alirezaebrahimi.net/googleearthincsharp/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •