نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: سوالی در مورد فریم ها

  1. #1

    سوالی در مورد فریم ها

    من یک فریم در یک وب فرم ودر 800*600 Resolution به صورت زیر ساخته ام
                                                                           <frameset  border=0  rows="22%,*">
    <frame name="top" scrolling=no src="TopPage.aspx">
    <frame name="botton" msrc="BottomPage.aspx>
    </frameset>

    یعنی یک وب فرم در بالای صفحه و دیگری در پایین صفحه
    اما با تغییر Resolution تنظیم ها بهم می خورند بطوری که صفحات بالا و پایینی تعریف شده در فریم ست از هم جدا می شوند
    سوال من این است که چگونه می توان فریم ها را طوری طراحی کنم تا در Resolution های مختلف بهم چسبیده باشند.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    آنها را درون یک table‌ کاملا فیکس شده قرار بده تا از سر جایشان تکان نخورند.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    ممکنه بفرمایید چگونه باید دو وبفرم را در یک Tableقرار داد من شدیدا به اینکار نیاز دارم! :idea:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    برای مثال :

    <TABLE style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" cellpadding="0" cellspacing="0" width="425" height="134">
    <TR>
    <TD width="425" height="134">

    <FRAMESET rows="100,200">
    <FRAME src="page1.aspx">
    <FRAME src="page2.aspx">
    </FRAMESET>

    </TD>
    </TR>
    </TABLE>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    با سلام
    این مقاله خیلی می تونه کمکت کنه
    http://www.iranasp.net/Tutorial/Arti...?articleid=112
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    kermanshah
    پست
    68
    بسم الله النور
    سلام
    من یه فریم دارم که BachGround اون یه عکسه اما عکسه بزرگتر از فریمه چطور تنظیمش کنم که عکسه کامل توش جا بشه؟
    ممنون.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    یک نکته :
    برای این نوع کارها از فرانت پیج کمک بگیرید و سپس سورس HTML آنرا در VS.NET استفاده کنید. من همیشه در این نوع موارد از این روش استفاده می کنم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    kermanshah
    پست
    68
    بسم الله النور
    ممنون فکر خوبیه . یه سوال دیگه میشه از Transitionهای FrontPage (همونایی که نحوه بار شدن صفحه رو مشخص می کنن مثل حالت پرده کرکره ای و دایره ای و ... ) برای ظاهر صفحه هامون استفاده کنیم و بعد بقیه کارا رو توی دات نت انجام بدیم؟ در این صورت غیر از کدهای HTML چیز دیگه ای رو لازم نیست منتقل کنیم؟
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله البته باید اسکریپت های مربوطه را هم در صفحات لحاظ کنید که هیچ مشکلی ندارند چون محیط استاندارد است.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    kermanshah
    پست
    68
    بسم الله النور
    ممنون آقای نصیری.

  11. #11
    اقای نصیری این کدی که گفتی در ASP.NET کار نمی کنه و اجازه تعریف جدول در فریم را نمی دهد
    امتحان کن :( :(

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    نقل قول نوشته شده توسط سهیل خسروی
    با سلام
    این مقاله خیلی می تونه کمکت کنه
    http://www.iranasp.net/Tutorial/Arti...?articleid=112
    موفق باشی

  13. #13
    دوستان با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •