نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال در مورد فراخوانی تابع

  1. #1

    سوال در مورد فراخوانی تابع

    سلام
    من میخوام در سی شارپ یه تابع بنویسم که 2 تا ورودی داشته باشه از نوع string .
    بعد میخوام که این تابع موقع فراخوانی که کاربر انجام میده فقط یکی از اون رو به دلخواه انتخاب کنه .
    اطلا میشه این کار رو کرد ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار baharvand87
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خرم آباد
    پست
    82

    نقل قول: سوال در مورد فراخوانی تابع

    بعد میخوام که این تابع موقع فراخوانی که کاربر انجام میده فقط یکی از اون رو به دلخواه انتخاب کنه .
    سلام توضیح بیشتر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار انیشتین
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    82

    نقل قول: سوال در مورد فراخوانی تابع

    سلام
    اگر منظورت اینه که یه تابع بنویسی که دو تا آرگومان داشته باشه بعد موقع فراخوانی با یه آرگومان
    کار کنه فکر نمیکنم اصلا بشه همچین کاری کرد.
    می تونی بجای اونی قراره خالی باشه null رد کنی.تقریبا همونی میشه که خودت میگی.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار baharvand87
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خرم آباد
    پست
    82

    نقل قول: سوال در مورد فراخوانی تابع

    نمیدونم شاید منظورت اینه که یکی از پارامتر ها به صورت اتفاقی انتخاب بشه مثل پاین اگه نیست بیشتر توضیح بده

    sel("salam","baharvand");


    private
    void sel(string a, string b)
    {
    Random r = newRandom();
    int j=r.Next(1, 3);
    if(j==1)
    MessageBox.Show(a);
    if(j==2)
    MessageBox.Show(b);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله baharvand87 : یک شنبه 06 تیر 1389 در 12:06 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: سوال در مورد فراخوانی تابع

    چیزی که من از سوال شما متوجه شدم اینه که یه تابع داری با دو پارامتر و میخوای این امکان وجود داشته باشه که موقع فراخوانی تنها با یک پارامتر دلخواه تابع رو فراخوانی کنی.
    برای این کار شما باید از چند ریختی استفاده کنی، یعنی تابع رو 3 بار تعریف کنی ولی با پارامترهای متفاوت. یک تابع با دو پارامتر. یک تابع با پارامتر اولی. یک تابع با پارامتر دومی
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •