نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    سلام دوستان
    من می خوام مقدار Textbox1 در Form1 رو به متغیری به نام UserName در Form2 انتقال بدم به همین منظور تابع زیر را در Form1 نوشتم :


    Public String GetUsername()
    {
    return Tusername.text;
    }

    و در Form2 کد زیر را نوشتم :

    Form1 formlogin=new Form1();
    String username=formlogin.GetUsername();

    ولی مشکل اینجاست که مقدار Textbox1 در متغیر username قرار نمی گیرد !!! چطوری می تونم مقدار این تکست با کس رو به فرم دیگری منتقل کنم ؟؟ آیا این روش درست است؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    وقتی شما از دستور new استفاده میکنید متغیر جدیدی ایجاد می شود و لذا حافظه ای که به آن اختصاص داده می شود با قبلی فرق میکند. به همین خاطر کد شما جواب نمی دهد. به آدرس زیر یه سر بزنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=228821

  3. #3

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    کد:
    ((Application.OpenForms["form1"] as Form1).Controls["txt1"] as TextBox).Text = "sometext";
    form1 نام فرم شماست و txt1 نام تکستباکس شما
    موفق باشید
    راستش من از این کد زیاد سر در نیاوردم ، این کد رو باید کجا بنویسم ؟ اصلا این کد چیکار میکنه؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    20

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    سلام
    در فرم 1 یک string از نوع public تعریف کنید (mystr)حالا در فرم 2 در رویداد مثلا button1 بنویسید:
    form1 fr1=new form1
    fr1.mystr=txt1.rext
    به همین سادگی
    txt1 نام textbox ما در فرم 2 است حالا میتونید در فرم 1 مقدار mystr رو مثلا برای یک label بکار برید .
    label1.text=mystr
    موفق باشید

  6. #6

    Cool انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    ابتدا فرم 2 رو تعریف کنید
    و تابع سازنده اون رو به شکل زیر تغییر بدید


    public Form2(string s)
    {
    InitializeComponent();
    textBox1.Text = s;
    }
    حالا در فرم 1 ، وقتی می خواهید فرم 2 رو ایجاد کنی، بصورت زیر اقدام کن


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm_T = new Form2(textBox1.Text);
    frm_T.ShowDialog();
    }
    حالا وقتی فرم 2 رو فراخوانی می کنی، محتوای textbox فرم 1 در textbox فرم 2 نمایش داده میشه.
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    شما یه متغیر پابلیک در فرم دوم تعریف کنید . و هنگام کلیک باتون فرم یک بگید اون متغیر که در فرم دوم هست برابر مقدار این تکس باکس باشه .

    //dar form 2
    public string un;

    //dar form 1
    form2 f2=new form2();
    f2.showdialog();
    f2.un=this.textbox1.text;

    آخرین ویرایش به وسیله میلاد قاضی پور : یک شنبه 06 تیر 1389 در 16:54 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    از تمام دوستانی که کمک کردن متشکرم
    دوستان من تمام روشها رو امتحان کردم
    تنها روشی که جواب داد روش bpzone عزیز بود ، با اینکه بقیه روشها درست به نظر می رسن ولی نمی دونم چرا درست جواب نمی دن مثلا تویه روشی که اوج بلند گفتن متغیر un مقدار نمی گیره و همیشه خالیه!!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    دوست عزیز در فرم اول متغییری را که می خواهی در فرم 2 ببینی به صورت public static string txt تعریف کن در form2 به این شکل به آن دسترسی پیدا کن
    form1.txt
    موفق باشید

  10. #10

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    همانطور که mohammad meta عزیز گفتن ، بنظر من راحتترین و مناسبترین روش استفاده از متغیرهای

    Static هستش .






  11. #11
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    راحترین بله، مناسبترین جواب ، جوابی است که به توسعه ذهنی و پیشرفت در برنامه نویسی کمک کند.
    متغییرهایه استاتیک بازمانده‌ای از زمان غیره شیگرائی هستند، استفاده بیرویه سطح یادگیری را پائین میارند.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: انتقال مقادیر از یک فرم به فرم دیگر

    سلام دوست عزیز.
    برای انتقال داده از فرمی به فرمدیگه می تونی به دوروش که در آموزش زیر گفته شده استفاده کنی.

    لینک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •