نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

  1. #1

    ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    دوستان سلام
    در برنامه ای کاربر رنگهاو فونتهای مختلفی را برای اشیائ مختلف انتخاب و ذخیره میکند اما مشکل اینجاست که
    1-برای هر رنگ و برای هر فونت یک فایل متنی جداگانه تعریف کردم! یعنی به تعداد زیاد . مسلما این ضعف بزرگیه. چطور میشه همه رنگها و فونتها را در یک فایل ذخیره و از ان بازخوانی نمود؟
    2-این فایلها را در پوشه ای به نام colorfolder در درایو c ذخیره کردم و در برنامه هم همین مسیر را تعریف کردم و باید قبل از نصب برنامه این پوشه در درایو c کپی شود حال چطور این فایل را همراه ستاپ نصب کنیم و نیازی به پوشه جدا و در درایوی جدا نباشد؟البته در موقع ساخت ستاپ این فایل را add میکنم اما موقع نصب تاثیری ندارد.
    آخرین ویرایش به وسیله csharpdoost : یک شنبه 06 تیر 1389 در 22:22 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار oldboy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    خونمون
    سن
    36
    پست
    69

    نقل قول: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    میتونی از جداکننده استفاده کنی. مثلا رنگ فرم رو و رنگ باتن رو به این صورت تعریف کنی و بعد با توجه با نوعشون جداشون کنی:

    formcolor=red
    buttoncolor=blue

    برای ذخیره هم میتونی فقط اسم فایل رو بنویسی. یعنی آدرس ندی.مثلا:

    System.IO.File.WriteAllText("color.txt",ColorStrin g);
    اون موقع فایل تو مسیر برنامه ای که نصب کردی درست میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله oldboy : یک شنبه 06 تیر 1389 در 21:58 عصر

  3. #3

    نقل قول: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط oldboy مشاهده تاپیک
    میتونی از جداکننده استفاده کنی. مثلا رنگ فرم رو و رنگ باتن رو به این صورت تعریف کنی و بعد با توجه با نوعشون جداشون کنی:

    formcolor=red
    buttoncolor=blue

    برای ذخیره هم میتونی فقط اسم فایل رو بنویسی. یعنی آدرس ندی.مثلا:

    System.IO.File.WriteAllText("color.txt",ColorStrin g);
    اون موقع فایل تو مسیر برنامه ای که نصب کردی درست میشه.
    با تشکر
    در هنگام خوندن از این فایل با دستور
    form.backcolor=system.io.file.readalltext("path")
    اگر همان "color.txt" را قرار دهیم در تبدیل رشته به رنگ مشکل دارم اگه اون رو هم راهنمایی کنی متشکر میشم .

  4. #4

    نقل قول: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    سلام دوستان
    چی شد؟ کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

  5. #5

    نقل قول: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    از مهندسین بزرگوار کسی میتونه کمکم کنه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    دوست عزیز کد مورد نظر شما برای گرفتن رنگ از اسمش:
     Color c = Color.FromName("Red");

  7. #7

    نقل قول: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi87_gh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کد مورد نظر شما برای گرفتن رنگ از اسمش:
     Color c = Color.FromName("Red");
    با تشکر از شما
    این کد برای نوشتنه یا خوندن؟ میشه دقیقتر توضیح بدید؟
    البته تو فایل متنی هم مینویسم و هم میخونم اما مشکل اصلی در اینه که تعداد فایلهای متنی زیاده. و هم باید تو مسیری خارج از برنامه تعریف شده باشند.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: ذخیره همه فونتها و رنگها در یک فایل متنی

    بعد از اینکه اسم رنگ را که بصورت متن در فایل نوشته شده ، از فایل خواندید، اونوقت از این کد برای تبدیل متن به رنگ استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •