نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فقط حروف انگلیسی وارد شود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    فقط حروف انگلیسی وارد شود

    سلام دوستان
    برای اینکه کاربر فقط حروف انگلیسی و اعداد رو بتونه در یک تکست باکس وارد کنه باید چیکار کرد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    برای اینکه کاربر فقط حروف انگلیسی و اعداد رو بتونه در یک تکست باکس وارد کنه باید چیکار کرد؟
    تو رویداد اینتر و key downتکست باکست کد زیر بذار

    System.Globalization.CultureInfo english = new System.Globalization.CultureInfo("en");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(english );

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    با سلام

    البته باید paste کردن بازم این مشکل وجود داره که حروف فارسی هم نوشته شود

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    تو رویداد اینتر و key downتکست باکست کد زیر بذار

    کد:
    System.Globalization.CultureInfo english = new System.Globalization.CultureInfo("en");InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(english );
    من این کد رو در اون دو تا رویدادی که گفتید نوشتم ولی موقع اجرا وقتی کاربر Alt+Shift رو میگیره اولین کاراکتر فارسی چاپ میشه و از اون به بعد بقیه کاراکترها انگلیسی تایپ میشن
    من میخوام کاربر اصلا نتونه تو تکست باکس فارسی تایپ کنه

  5. #5

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    میتونید از کد اسکی استفاده کنید.


    bool str_only_num_letter(string str)
    {
    bool res=true;
    int f=0;
    foreach(char c in str)
    {
    f = (int)(c);
    if((f>=48 && f<=57) && (f>=65 && f<=90) && (f>=97 && f<=122))
    res = res & true;
    else
    {
    res = res&flase;
    break;
    }
    }
    return res;
    }







  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    اگر درست متوجه شده باشم این تابع بر حسب فارسی یا انگلیسی بودن STR یه مقدار True یا False برمی گردونه حالا دو تاسوال پیش میاد یکی اینکه من چطور باید تعیین کنم که چیزی که کاربر وارد میکنه همون STR هست ؟ و دیگه اینکه این مقداری که تابع برمی گردونه رو باید چیکارش کنم؟؟؟!!!

  7. #7

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    اگر درست متوجه شده باشم این تابع بر حسب فارسی یا انگلیسی بودن STR یه مقدار True یا False برمی گردونه حالا دو تاسوال پیش میاد یکی اینکه من چطور باید تعیین کنم که چیزی که کاربر وارد میکنه همون STR هست ؟ و دیگه اینکه این مقداری که تابع برمی گردونه رو باید چیکارش کنم؟؟؟!!!
    ببینید مساله رو اصلا پیچیده نکنید ، این تابع خروجیش فقط زمانی True خواهد بود که رشته

    ورودی Str ، تک تک کاراکترهاش یا حروف انگلیسی باشند و یا ارقام .






  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    ببینید مساله رو اصلا پیچیده نکنید ، این تابع خروجیش فقط زمانی True خواهد بود که رشته

    ورودی Str ، تک تک کاراکترهاش یا حروف انگلیسی باشند و یا ارقام .
    بله دوست عزیز این قضیه رو متوجه شدم ولی همونطور که گفتم متاسفانه من نمی دونم چطوری باید موقع پر شدن تکست باکس از این تابع استفاده کنم!!!
    ضمنا آیا باید این تابع رو تویه رویداد Change تکست باکس بنویسم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    دوستان کسی نمی دونه من چطوری باید از این کدی که salar گفتن باید استفاده کنم؟؟؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نمی دونه من چطوری باید از این کدی که salar گفتن باید استفاده کنم؟؟؟؟؟
    خیلی ساده در رویداد TextChanged استفاده کنید .






  11. #11

    نقل قول: فقط حروف انگلیسی وارد شود

    سلام
    این کد در برابر Paste هم محفوظه
        private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length; i++)
    {
    int charCode = char.ConvertToUtf32(textBox1.Text, i);
    if (!(charCode >= 65 && charCode <= 90) && !(charCode >= 97 && charCode <= 122))
    {
    textBox1.Text = textBox1.Text.Remove(i--, 1);
    textBox1.Select(textBox1.Text.Length, 0);
    }
    }
    }

  12. #12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •