نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص فشرده بودن کلید ALT در هنگام رویداد کلیک موس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    تشخیص فشرده بودن کلید ALT در هنگام رویداد کلیک موس

    با سلام
    جستجو کردم یافت نشد

    می خوام بدونم چطور تعیین کنم که در هنگام کلیک موس آیا کلیدی از صفحه کلید نگاه داشته و فشرده هست یا نه ؟

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: تشخیص فشرده بودن کلید ALT در هنگام رویداد کلیک موس

    با سلام

    امیدوارم این مثال خوب باشه براتون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    نقل قول: تشخیص فشرده بودن کلید ALT در هنگام رویداد کلیک موس

    ممنون اما این جواب سوالم نبود

    سوال من این بود که زمانی که با موس کلیک میکنم چطور بررسی کنم که همراه کلیک موس کدام یک از کلیدهای صفحه کلید نگاه داشته شده بود
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    نقل قول: تشخیص فشرده بودن کلید ALT در هنگام رویداد کلیک موس

    برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم یاد دادن آن است خواهشا حداقل یک لینک بزارید که بتونم جوابم رو توش پیدا کنم باز هم ممنون

  5. #5

    نقل قول: تشخیص فشرده بودن کلید ALT در هنگام رویداد کلیک موس

    private void Form7_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (ModifierKeys == Keys.Control)
    {
    MessageBox.Show("Yoooooo");
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •