نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار po0ya_jo0n
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهرون
    پست
    36

    Lightbulb درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    با سلام. لطفا برنامه نویسان C#‎‎‎‎ کمک کنند:

    با چه کدی تاریخ سیستم رو بگیرم و مثلا در TextBox1 بزارم

    و ساعت سیستم رو هم بگیرم و مثلا در TextBox2 بزارم؟

    ------------------------------------------------------------------

    مورد بعدی، 3 تا TextBox دارم : TextBox007 و TextBox008 و TextBox009
    روی 2 تا شون ساعت سیستم رو درج میکنم به این صورت:

    اول ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox007 ثبت میکنم

    دوم بعد از X دقیقه دوباره ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox008 ثبت میکنم.

    حالا میخام جمع ساعات TextBox007 و TextBox008 رو توی TextBox009 نشون بده.

    مثلا بگه از ساعت TextBox007 تا ساعت TextBox008 ، ایکس ساعت گذشته.

    با چه کدی میتونم این کارو انجام بدم

    بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    سلام
    براي گرفتن تاريخ سيستم :

    persionCalender p=new PersionCalender();
    string date=p.GetYear(DateTime.Now)+p.GetMonth(DateTime.N ow)+p.GetDayofMonth(DateTime.Now);

    فقط براي استفاده از PersionCalender بايد System.Globalization را به Using هات اضافه كني
    زمان هم يه همچون چيزي هست خودت به بقيه ي توابع نگاهي بيانداز.

    مورد بعدی، 3 تا TextBox دارم : TextBox007 و TextBox008 و TextBox009
    روی 2 تا شون ساعت سیستم رو درج میکنم به این صورت:

    اول ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox007 ثبت میکنم

    دوم بعد از X دقیقه دوباره ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox008 ثبت میکنم.

    حالا میخام جمع ساعات TextBox007 و TextBox008 رو توی TextBox009 نشون بده.

    مثلا بگه از ساعت TextBox007 تا ساعت TextBox008 ، ایکس ساعت گذشته.
    ميتوني از TimeSpan استفاده كني

  3. #3

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط po0ya_jo0n مشاهده تاپیک
    با سلام. لطفا برنامه نویسان C#‎‎‎‎‎ کمک کنند:

    با چه کدی تاریخ سیستم رو بگیرم و مثلا در TextBox1 بزارم

    و ساعت سیستم رو هم بگیرم و مثلا در TextBox2 بزارم؟

    ------------------------------------------------------------------

    مورد بعدی، 3 تا TextBox دارم : TextBox007 و TextBox008 و TextBox009
    روی 2 تا شون ساعت سیستم رو درج میکنم به این صورت:

    اول ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox007 ثبت میکنم

    دوم بعد از X دقیقه دوباره ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox008 ثبت میکنم.

    حالا میخام جمع ساعات TextBox007 و TextBox008 رو توی TextBox009 نشون بده.

    مثلا بگه از ساعت TextBox007 تا ساعت TextBox008 ، ایکس ساعت گذشته.

    با چه کدی میتونم این کارو انجام بدم

    بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم

    این برای تاریخ
    textBox1.Text = DateTime.Now.ToString().Substring (0,10);

    این برای زمان
    textBox2.Text = DateTime.Now.TimeOfDay.ToString();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafarastin239
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    سن
    36
    پست
    136

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    سلام مهندس، کدهای زیر را در برنامه ات کپی کن.
    public string Miladi2Shamsi(DateTime _date)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    StringBuilder time = new StringBuilder();
    time.Append(DateTime.Now.Hour);
    time.Append(":");
    time.Append(DateTime.Now.Minute);
    time.Append(":");
    time.Append(DateTime.Now.Second);
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append(pc.GetYear(_date).ToString("0000"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetMonth(_date).ToString("00"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetDayOfMonth(_date).ToString("00"));
    string total = time.ToString() + " " + sb.ToString();
    return total.ToString();
    }
    حالا به فرم برنامه یه timer اضافه کن و در قسمت مشخصات آن را فعال کرده و در قسمت timer_trick کد زیر را به تکست باکس مورد نظر ارسال کن.
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    txt_tarikh.Text = Miladi2Shamsi(DateTime.Today);
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار po0ya_jo0n
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهرون
    پست
    36

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    خیلی ممنونم عالی بود روش حسابی کار میکنم
    من یه کتاب سی شارپ آقای جعفرنژاد قمی گرفتم مثلا گام به گام بود. هیچ سورسی در رابطه با درج تاریخ و ساعت نبود... ورق به ورق کتاب رو گشتم...

    از آقایون mostafarastin239 ، خسرو خان ، happy65_sh شدیداً ممنونم. تونستم یه استارتی بزنم.

    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار NIK
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    سن
    39
    پست
    293

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    بهتره به جای
    textBox1.Text = DateTime.Now.ToString().Substring  (0,10);
    از
    textBox1.Text = DateTime.Now.ToLongDateString();
    و
    textBox1.Text = DateTime.Now.ToShortDateString();
    استفاده کنید .

  7. #7

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    سلام
    براي نمايش تاريخ من از كد ذيل استفاده مي كنم كه مشكل 6ماه اول(ماه ها بصورت دورقمي باشد)سال راهم حل كرده است
     System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();        
    string date = "";
    string day = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    string month = pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string year = (pc.GetYear(DateTime.Now)).ToString().Substring(2, 2);

    if (day.Length == 1)
    day = "0" + day;

    if (month.Length == 1)
    month = "0" + month;

    date = year + "/" + month + "/" + day;

    txtdate.Text = date;
    txttime.Text = DateTime.Now.ToLongTimeString();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    به نظر بنده این بهترین روش هست.یک امتحان بکن ماههای یک رقمی و روزهای یک رقمی را هم دو رقمی نمایش می دهد.
                PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    int y = pc.GetYear(DateTime.Now);
    int m = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    int d = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    string date = string.Format("{0:D2}/{1:D2}/{2:D2}", y, m, d);

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Armenia
    سن
    30
    پست
    122

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    nice... kheili khob bud
    in chandta metod ke moarefi shod be kare manam umad

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار po0ya_jo0n
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهرون
    پست
    36

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    خیلی عالی بود مرسی
    من از ترفند آقای mostafarastin239 برای Return کردن تاریخ استفاده کردم خیلی عالی بود.
    از کد آقای خسرو خان هم برای گرفتن ساعت استفاده کردم

    textBox2.Text = DateTime.Now.TimeOfDay.ToString();

    یه گام به جلو برداشتم (دستتون درد نکنه)
    فقط در این مورد راه حلی ندارم :

    3 تا TextBox دارم : TextBox007 و TextBox008 و TextBox009
    روی 2 تا شون ساعت سیستم رو درج میکنم به این صورت:

    اول ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox007 ثبت میکنم

    دوم بعد از X دقیقه دوباره ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox008 ثبت میکنم.

    حالا میخام جمع ساعات TextBox007 و TextBox008 رو توی TextBox009 نشون بده.

    مثلا بگه از ساعت TextBox007 تا ساعت TextBox008 ، ایکس ساعت گذشته.


    آقای happy65_sh فرمودند از TimeSpan استفاده کنم. اما به طور کامل متوجه نشدم.
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار NIK
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    سن
    39
    پست
    293

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط po0ya_jo0n مشاهده تاپیک
    خیلی عالی بود مرسی
    من از ترفند آقای mostafarastin239 برای Return کردن تاریخ استفاده کردم خیلی عالی بود.
    از کد آقای خسرو خان هم برای گرفتن ساعت استفاده کردم

    textBox2.Text = DateTime.Now.TimeOfDay.ToString();
    یه گام به جلو برداشتم (دستتون درد نکنه)
    فقط در این مورد راه حلی ندارم :

    3 تا TextBox دارم : TextBox007 و TextBox008 و TextBox009
    روی 2 تا شون ساعت سیستم رو درج میکنم به این صورت:

    اول ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox007 ثبت میکنم

    دوم بعد از X دقیقه دوباره ساعت سیستم رو میگیرم و در TextBox008 ثبت میکنم.

    حالا میخام جمع ساعات TextBox007 و TextBox008 رو توی TextBox009 نشون بده.

    مثلا بگه از ساعت TextBox007 تا ساعت TextBox008 ، ایکس ساعت گذشته.


    آقای happy65_sh فرمودند از TimeSpan استفاده کنم. اما به طور کامل متوجه نشدم.
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟


    DateTime n = DateTime.Now;
    DateTime n2 = DateTime.Now.AddHours(-10.25);
    textBox3.Text = (n - n2).ToString();

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار po0ya_jo0n
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهرون
    پست
    36

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    آقای نیکنام خیلی عالی بود دقیقا جوابمو گرفتم. کارم تموم شد. زنده باشی

    منتها با یه کم تغییر این کارو کردم:


    DateTime t1 = Convert.ToDateTime(TexBox1.Text);
    DateTime t2 = Convert.ToDateTime(TexBox2.Text);
    TextBox3.Text = (t2 - t1).ToString();



    شدیدا سپاسگذارم....

  13. #13

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    ممنون از مصطفی آراستین .

  14. #14

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    نمونه برنامه حضور و غیاب که در سایت گذاشته شده است نیاز به یک textboxجهت داشتن ساعت سیستم و ثبت آن می باشد که به عنوان ورود و خروج محاسبه گردد لطفا سریعتر جواب بدهید خیلی مچکریم از زحمات شما

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    سلام.

    من یه کتاب سی شارپ آقای جعفرنژاد قمی گرفتم
    من توصیه می کنم اصلا این کتاب رو نخونین. چون یه صفحه در میون ایراد داره. بازم هرجور مایلین ولی من میگم وقت تلف کردنه و بهتره یه مرجع دیگه پیدا کنین.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار ali800
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    40

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    سلام اساتید ! بچه ها میشه ساعت رو با دقیقه و ثانیه رو هرکدوم رو توی تکس باکس بریزیم ؟ میخوام یه تایمر بزام که اگه مقدار 3 تاش 0 شد کامپیوتر خاموش بشه !

  17. #17

    نقل قول: درج تاریخ و ساعت سیستم در TextBox

    آقا دمتون گرم واقعا عالی بود این پست جواب همه ی مشکلام و گرفتم
    مخصوصا از کاربر محترم NIK که خیلی کارم و راه انداخت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •