نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

  1. #1

    Smile کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    سلام دوستان گلم ممنون میشم کمکم کنید

    دیتا بیس من برای پست و موضوعات 2 تا تیبل داره

    _files
    _cat


    که فایل برای پست ها هستش و کت برای موضوعات حلا من میخوام کدی داشته باشم که بتونم موضوع یک پست رو بکشه بیرون که مال کدوم دسته هستش مثلا (موضوع: دیدنی و جالب) تمام سطرهای مورد نیاز هم میزارم شما یه بزرگواری کنید کدشو بدید که مشکلم حل شه ممنون میشم

    file_name
    file_id


    که file_name اسم پست و file_id شماره پست رو نشون میده


    در تیبیل _cat هم این سطرها وجود داره

    cat_id
    cat_name


    که اینم cat_id شماره موضوع و cat_name اسم موضوع رو نشون میده

    ممنون میشم کمک کنید کدشو که بتونم با استفاده از اینا موضوع 1 پست رو نشون بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    شما یک فیلد دیگه توی جدول پست هاتون میذارین تا به وسیله اون بشه کد موضوع رو نگه داشت و موقع ایی که می خواین پستهای مختلف رو بیرون بکشید به وسیله کوئری زیر می تونید موضوع رو هم پیدا کنید
    SELECT files.*,cat.cat_name FROM files INNER JOIN cat ON files.catid=cat.cat_id

  3. #3

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    ببخشید من تازه کارم اگه میشه کد کامل بزارید که بتونم استفاده کنم ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    یه با مرام نیست کمک کنه به ما....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bravia2009
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    TEHRAN CITY
    پست
    115

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    سلام دوست عزیز دیتا بیستو بزار (plz attache) تا ببینیم میتونیم کمکت کنیم؟

  6. #6

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    رفقا خواهشا بزرگواری کنید یه کمک کنید مشکل من حل شه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    اینم یک نمونه
    من نمی تونستم زیاد روش وقت بزارم خودتون تکمیلش کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    نقل قول نوشته شده توسط Reza1607 مشاهده تاپیک
    اینم یک نمونه
    من نمی تونستم زیاد روش وقت بزارم خودتون تکمیلش کنید
    متاسفانه من که گفتم وارد نیستم نتونستم انجام بدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: کمک برای ساخت موضوع پست ارسال شده

    من از گفته شما اینو متوجه شدم.اگه غیر از اینه بگین.در ضمن به صورت زیر ازش استفاده کنین.
    http://example.com/test.php?id=12
    <?php
    mysql_connect('localhost','root','');
    mysql_select_db('databasename');
    $id = $_GET['id'];
    $post_sql = "select * from _files where file_id = '$id'";
    $post_result = mysql_query($post_sql) or die(mysql_error());
    $post = mysql_fetch_array($post_result);
    $cat_sql = "select * from _cat where cat_id = '$id'";
    $cat_result = mysql_query($cat_sql) or die(mysql_error());
    $cat = mysql_fetch_array($cat_result);
    echo $post['file_name'];
    echo "<br>";
    echo $cat['cat_name'];
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله yasgig : پنج شنبه 10 تیر 1389 در 22:58 عصر دلیل: اشتباه چاپی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •