صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: دسترسی به عناصر یک آرایه از طریق اندیس مورد نظر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    دسترسی به عناصر یک آرایه از طریق اندیس مورد نظر

    سلام دوستان
    من یه مشکل کوچک دارم و خیلی خوشحال میشم کمک کنین
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string[] strfriends = new string[5];
    strfriends[0] = "nima";
    strfriends[1] = "saed";
    strfriends[2] = "mohammad";
    strfriends[3] = "amin";
    strfriends[4] = "arman";
    listFriend.Items.Add(strfriends[3]);
    }

    اینجوری فقط اسمی که توی ارایه نوشتم نشون داده میشه.حالا من میخوام یه تکست باکس بسازم که هر شماره ای وارد میکنم همون اسم رو برام بنویسه


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Ir.WebDeveloper
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    یک شهر صنعتی
    پست
    50

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط sara1368 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من یه مشکل کوچک دارم و خیلی خوشحال میشم کمک کنین

     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)



    {
    string[] strfriends = new string[5];
    strfriends[0] = "nima";
    strfriends[1] = "saed";
    strfriends[2] = "mohammad";
    strfriends[3] = "amin";
    strfriends[4] = "arman";
    listFriend.Items.Add(strfriends[3]);
    }


    اینجوری فقط اسمی که توی ارایه نوشتم نشون داده میشه.حالا من میخوام یه تکست باکس بسازم که هر شماره ای وارد میکنم همون اسم رو برام بنویسه


    تو رویداد textchange تکست باکس بنویس:
    listFriend.Items.Add(strfriends[int.parse(TextBox.text)]);




  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    تو رویداد textchange تکست باکس بنویس:
    listFriend.Items.Add(strfriends[int.parse(TextBox.text)]);

    [/right][/quote]
    نشد..
    ممکنه خودتون یک بار برنامه رو بنویسین...

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خیلی مبتدی

    با سلام

    اینم یک مثال ساده

    البته اگر چیزی که شما گفتید رو درست متوجه شده باشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Majid&Masoud
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    44

    نقل قول: خیلی مبتدی

    سلام
    کد همون چیزیه که دوستمون نوشته.اگه میخواین با کلیک Button نمایش داده بشه این کد رو بنویسید

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string[] strfriends = newstring[5];
    strfriends[0] = "nima";
    strfriends[1] = "saed";
    strfriends[2] = "mohammad";
    strfriends[3] = "amin";
    strfriends[4] = "arman";
    listFriend.Items.Add(strfriends[(Convert.ToInt32(txt1.Text))]);
    }


    توی Textchanged هم دقیقا همینو میتونید بنویسید.فقط مقداردهی آرایه رو تو Form_Loadانجام بدید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    اینم یک مثال ساده

    البته اگر چیزی که شما گفتید رو درست متوجه شده باشم
    بله تقریبا همین رو می خواستم فقط میخواستم با زدن دکمه این کار انجام بشه که الان فکر میکنم با راهنمایی شما بتونم.
    فقط trimنمیدونم برا چیه؟؟[int.Parse(textBox1.Text.Trim())])
    ممنون

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خیلی مبتدی

    این trim() باعث میشه که اگر عدد 2 رو وارد کردی و بعدش چند فضای خالی گذاشتی اونو در نظر نگیره و کلا کار این trim() اینه که فضای خالی سمت چپ و راست نوشته رو در نظر نمی گیره

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    این trim() باعث میشه که اگر عدد 2 رو وارد کردی و بعدش چند فضای خالی گذاشتی اونو در نظر نگیره و کلا کار این trim() اینه که فضای خالی سمت چپ و راست نوشته رو در نظر نمی گیره
    مرسی..
    متوجه شدم.من تو همین تاپیک بازم اگه به مشکل برخوردم سوالاتمو مطرح میکنم ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنین..

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    بازم سوال؟؟؟
    من یکdataGridView رو که یک tableداره شامل id,name,family قرار دادم و یکtextbox و buttonقرار دادم حالا میخوام با زدن دکمه و چیزی که در تکس باکس نوشتم به نام اسمی اضافه بشه یا پاک بشه یا sortبشه اما نمیدونم چه جوری کد sqlو سی شارپ رو با هم بنویسم..لطفا کدش رو بگین چه جوری باید بنویسم در همین مورد و اگه مثال ساده ای که تمام گزینه ها رو داشته باشه بذارین ممنون میشم..

  10. #10
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خیلی مبتدی

    میشه یه بار دیگه سوالتون رو بخونید و یه طوری دیگه مطرحش کنید...

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    کلا میخوام بدونم اگه بخوام با زدن دکمه چیزی رو که در تکس باکسم نوستم به جدول دیتا گریدم اضافه یا حذف یا سورت کنم چه جوری باید کدش رو بنویسم؟؟؟؟؟؟


  12. #12
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خیلی مبتدی

    اگه می خواهید اضافه کنید که باید کد درج رو براش بنویسید

    اگر می خواهید حذفش کنید که باید کد حذف رو برای دکمه بذارید که بر اساس تکست باکس یه رکورد رو حذف بکنه

    و برای مرتب کردن هم بهتره از ds , bs استفاده بکنید


    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : یک شنبه 13 تیر 1389 در 15:00 عصر

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    اگه می خواهید اضافه کنید که باید کد درج رو براش بنویسید

    اگر می خواهید حذفش کنید که باید کد حذف رو برای دکمه بذارید که بر اساس تکست باکس یه رکورد رو حذف بکنه

    و برای مرتب کردن هم بهتره از ds , bs استفاده بکنید



    خوب منم دنبال کدش هستم دیگه...؟؟؟اینا رو میدونم کدش رو نمیدونم و اینکه ترتیبش باید چه جوری باشه!!

  14. #14
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خیلی مبتدی

    به این تاپیک مراجعه کنید

    http://www.barnamenevis.org/sh...8%B1%D8%AC+sql

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    به این تاپیک مراجعه کنید

    http://www.barnamenevis.org/sh...8%B1%D8%AC+sql
    اینا کلی هستن...

  16. #16

    نقل قول: خیلی مبتدی

    اون برنامه ای که دادم کمکت نکرد اصلا" دیدیش؟ البته بانک داره garid خالی نیست .

  17. #17

    نقل قول: خیلی مبتدی

    http://www.4shared.com/file/-g7oQm2f...ork-Final.html
    برای اینکه یکم یا درج و حذف و .... اشنا بشی باید بدونی که کد های sql اینکار رو میکنن که داخل "" هستن excutenonquery این کد ها رو از طریقه برنامه اجرا میکنه رو بانک . امیدوارم بقیش رو بهتر متوجه بشی خودت

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    این کدیه که تا حالا نوشتم اما میخوام از تکس باکس بخونه و با دکمه تغییراتو بده .کمکککککککککک
     public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {

    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'saraDataSet.T1' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.t1TableAdapter.Fill(this.saraDataSet.T1);

    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection conn = null;
    conn = new
    SqlConnection("Server=.;DataBase=sara;Integrated Security=SSPI");
    conn.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from t1 ", conn);
    SqlDataReader rdr = null;


    {
    // open the connection
    conn.Open();


    rdr = cmd.ExecuteReader();

    while (rdr.Read())
    {

    string num = (string)rdr["شماره"];
    string name = (string)rdr["نام"];
    string family = (string)rdr["فامیلی"];

  19. #19

    نقل قول: خیلی مبتدی

    با این کد که فقط میتونی اطلاعات رو بخونی سیستم این کد برای خوندن هست نه اضافه کردن و .....

  20. #20
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خیلی مبتدی

    با سلام

    به جای کد زیر



    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from t1 ", conn);


    از این کد استفاده بکنید


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from t1 where نام فیلد = '" + textbox1.text+"'", conn);


    امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    ای خدااااااااااااااا پس من دارم چی میگم ؟؟؟
    منم میخوام با یه تکس باس و دکمه اضافه کنه و یا حذف کنه دیگه.اگه این کارارو میکرد که دیگه سوالی نمیذاشتم
    کمکی نمیخواستم..اما این کارا رو نمیدونم چه جوری باید انجام بده.................................

  22. #22

    نقل قول: خیلی مبتدی

    راستش من اصلا سوال رو نمی فهمم اگه میخای یاد بگیری که چی بنویسی باید بخونی و برنامه های ساده رو اجرا کنی . مثل منم تنبلی نکنی .
    درضمن کد mmd رو اجر ا کن ببین جواب چیه ؟ منظورت همون بود؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    به جای کد زیر



    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from t1 ", conn);
    از این کد استفاده بکنید


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from t1 where نام فیلد = '" + textbox1.text+"'", conn);
    امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم
    textbox1رو نمیشناسه.error میده

  24. #24
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خیلی مبتدی

    میدونید تکست باکس چیه؟؟؟!!!

    خب وقتی نمیشناسه یعنی اینکه اصلا تکس باکسی نداری .

    یک تکست باکس بذار تو برنامت و این کد رو بذار



    "select * from t1 where نام فیلد = '" + textbox1.text+"'"


    معنی این دستور یعنی :

    انتخاب کن همه ی فیلد ها جدول t1 رو بر اساس نام فیلد( یکی از فیلدهای بانکتون) که مقدار برابر باشه با مقداری که تو تکست باکس هست

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    میدونید تکست باکس چیه؟؟؟!!!

    خب وقتی نمیشناسه یعنی اینکه اصلا تکس باکسی نداری .

    یک تکست باکس بذار تو برنامت و این کد رو بذار



    "select * from t1 where نام فیلد = '" + textbox1.text+"'"
    معنی این دستور یعنی :

    انتخاب کن همه ی فیلد ها جدول t1 رو بر اساس نام فیلد( یکی از فیلدهای بانکتون) که مقدار برابر باشه با مقداری که تو تکست باکس هست
    نه به خدااااااااا . تکس باکس دارم اما این نمیشناسه..نمیدونم چرا؟؟؟
    چون اینم امتحان کردم
    textBox1.Text = "";

    اگه میخواست کلا نشناسه اینم نمیشناخت اما با بودن این کد مشکلی نداره فقط تو کدی که شما گفتین نمیشناسه

  26. #26

    نقل قول: خیلی مبتدی

    چرا text box گذاشته اما ویزاردی کار کرده اگه اشتباه نکنم برو رو textbox که از طریق ویزارد وارد کردی اسمش باید همچین چیزی باشه idTextBox تو نام تکست ببین

  27. #27

    نقل قول: خیلی مبتدی

    یه کاری کن Error رو بگو چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    چرا text box گذاشته اما ویزاردی کار کرده اگه اشتباه نکنم برو رو textbox که از طریق ویزارد وارد کردی اسمش باید همچین چیزی باشه idTextBox تو نام تکست ببین
    نه.اسمشم قبلا چک کرده بودم دقیقا textbox1
    اگه نبود که این کدم باید نمیشناخت..اما میشناسه
    textBox1.Text = "";

  29. #29

    نقل قول: خیلی مبتدی

    erroresh دقیقا چیه همونو بردار بنویس اینجا . در ضمن نیاز به کتاب هاشمیان یا .... داری که بیشتر با مفاهیم اشنا شی تا بعدا" سر در گم نشی

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    Error 1 The name 'textbox1' does not exist in the current context
    کتاب هاشمیان رو دارم اما در این مورد خیلی گشتم اما چیزی ننوشته بود

  31. #31

    نقل قول: خیلی مبتدی

    میشه همین برنامه رو بذاری ؟ اینو نوشته یعنی همچین چیزی رو نداری. حالا میگی دارم!!!! برنامه رو ضمیمه کن ببینم .

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    این برنامه نصفه که کاری انجام نمیده جز خوندن .هر کی میتونه سوالمو جواب بده لطفا تغییرات رو بدین و دوباره upکنید
    http://www.4shared.com/file/40gdivsn/hey.html

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: خیلی مبتدی

    اشتباه تایپی دارید دقت کنید

    SqlCommand
    cmd = newSqlCommand("select * from t1 where = '" + textBox1.Text + "'", conn);

    جایگزین کنید درست میشه

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط saman_mex مشاهده تاپیک
    اشتباه تایپی دارید دقت کنید

    SqlCommand
    cmd = newSqlCommand("select * from t1 where = '" + textBox1.Text + "'", conn);
    جایگزین کنید درست میشه
    بله درسته دیگه error نداره اما هنوزم به جوابم نرسیدم.چه جوری میتونم با استفاده از تکست باکسم حذف یا درج انجام بدم.کدش رو میخوام...
    لطفا تغییراتی رو که باید بدم یا کدش رو بنویسید یا بعد از اجرا شدن upکنین

  35. #35

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط sara1368 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من یه مشکل کوچک دارم و خیلی خوشحال میشم کمک کنین

     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)



    {
    string[] strfriends = new string[5];
    strfriends[0] = "nima";
    strfriends[1] = "saed";
    strfriends[2] = "mohammad";
    strfriends[3] = "amin";
    strfriends[4] = "arman";
    listFriend.Items.Add(strfriends[3]);
    }


    اینجوری فقط اسمی که توی ارایه نوشتم نشون داده میشه.حالا من میخوام یه تکست باکس بسازم که هر شماره ای وارد میکنم همون اسم رو برام بنویسه


    بزار داخل Swich کار ینداره که

  36. #36

    Wink نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط sara1368 مشاهده تاپیک
    textbox1رو نمیشناسه.error میده
    چون textbox1 از نوع string هست تبدیل که به int با Convert.ToInt32(textbox1.text);

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: خیلی مبتدی

    شما میتونین از textbox.databinding استفاده کنید یه سرچ بکنی میتونی پیدا کنی

  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    بزار داخل Swich کار ینداره که
    [/right]
    مهندس این موضوع مال چند روز پیشه ..
    الان سوال یه چیز دیگه است اون که حل شد

  39. #39

    Question نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط sara1368 مشاهده تاپیک
    مهندس این موضوع مال چند روز پیشه ..
    الان سوال یه چیز دیگه است اون که حل شد
    سوال چیه؟ بگو

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: خیلی مبتدی

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    سوال چیه؟ بگو
    اگه نوشته های قبلی رو بخونین متوجه میشید.
    الان دنبال اینم که با استفاده از یه تکست باکس بتونم به دیتا گریدم چیزی درج یا حئف کنم.در پست های قبلی برنامه نصفه که فقط میخونه رو upکردم لینکش هست میتونین dlکنین واگه میدونین سوال منو جواب بدینوالبته نه زبونی...با کد یا تغییر دادن برنامه و دوبارهupکردنش...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •