نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش نتایج یک query در datagrid

  1. #1

    Exclamation نمایش نتایج یک query در datagrid

    سلام دوستان.
    من یه query نوشتم که چند تا سطر از یه جدول رو برام برمیگردونه!حالا میخوام این سطرها رو تو یه datagrid نمایش بدم.کسی راه حلی داره؟؟
    ممنون میشم کمک کنین!!

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار انیشتین
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    82

    نقل قول: نمایش نتایج یک query در datagrid

    سلام
    با استفاده از یک دیتا اداپتر نتیجه کوئری رو به یک دیتا ست منتقل کن و بعد دیتا ست رو به یک گرید ویو وصل کن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: نمایش نتایج یک query در datagrid

    SQlDataAdapter da=new SqlDataAdapter("selcommand",sqlconnection);
    DataTable tbl=new DataTable();
    da.fil(tbl);
    datagridview1.DataSource=tbl;

  4. #4

    Exclamation نقل قول: نمایش نتایج یک query در datagrid

    نقل قول نوشته شده توسط انیشتین مشاهده تاپیک
    سلام
    با استفاده از یک دیتا اداپتر نتیجه کوئری رو به یک دیتا ست منتقل کن و بعد دیتا ست رو به یک گرید ویو وصل کن.
    دوست عزیز میتونی کدشو بزاری.
    این توضیح رو بگم که query من دوتا پارامتر میگیره و چندتا سطر رو برمیگردونه همین!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbsmbsmbs
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    33
    پست
    112

    نقل قول: نمایش نتایج یک query در datagrid

    دوست عزیز ، آقای mahdi87_gh توضیح که دادن.
    اما برای توضیح بیشتر:

    اتصال به پایگاه داده:


    static OleDbConnection con = new OleDbConnection("provider= microsoft.jet.oledb.4.0; data source=" + Application.StartupPath + "\\dbname.mdb");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("", con);
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("", con);
    DataSet ds = new DataSet();



    قسمت نمایش:

                da.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM tbforoosh";
    da.Fill(ds, "vt");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "vt";

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •