نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    دوستان من باید برنامه ای بنویسم که تیک گزینه Proxy Server را در آدرس زیر در صورت وجود بردارد. لطفا راهنمایی کنید که چه طور باید این برنامه رو بنویسم.
    این برنامه باید به صورتی باشه که پس از اجرا هر زمان که آن گزینه تیک دار شد تیک آن را بردارد.

    پس از اتصال به اینترنت بعضی مواقع گزینه زیر در Internet Explorer تیک دار میشود.
    پس از باز کزدن Internet Explorer :
    1. منوی Tools
    2. گزینه Internet Option
    3. سربرگ Connections
    4. دکمه های Settings یا LAN Settings
    5. در قسمت Proxy Server تیک عبارت زیر در صورت وجود برداشته شود.
    Use a proxy server for your LAN
    و
    Use a proxy server for this connection
    دوستان در صورتی که این سوال مربوط به این قسمت نیست بهم بگین چون پس از تغییر محل ایجاد تاپیک جدید این اولین تاپیکی است که ارسال میکنم.

  2. #2

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    میتونید به ترتیب هندل ها رو به دست بیارید و پنجره ها رو باز کنید و ... ولی این کار از لحاظ فنی درست نیست .

    با یک برنامه Monitor سیستم رو مانیتور کنید ببینید وقتی اون تیک زده میشه کجا ( رجیستری یا ... ) تغییر میکنه و بعد خودتون با برنامتون شبیه سازیش کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    میتونید به ترتیب هندل ها رو به دست بیارید و پنجره ها رو باز کنید و ... ولی این کار از لحاظ فنی درست نیست .
    این هندلها چی هستند و از کجا باید گیرشون بیارم؟ میتونید یه نمونه کدش رو بذارین؟
    چرا این کار درست نیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    با یک برنامه Monitor سیستم رو مانیتور کنید ببینید وقتی اون تیک زده میشه کجا ( رجیستری یا ... ) تغییر میکنه و بعد خودتون با برنامتون شبیه سازیش کنید
    ببخشید متوجه منظورتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین که منظورتون از مانیتور کردن چیه؟

  4. #4

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_ha2007 مشاهده تاپیک
    این هندلها چی هستند و از کجا باید گیرشون بیارم؟ میتونید یه نمونه کدش رو بذارین؟
    چرا این کار درست نیست؟
    در ویندوز هر شئ ویژوال برای خودش یک شماره خاص داره ( مثل ID ) که بهش هندل میگن چون میتونی به وسیله اون به شئ دسترسی پیدا کنی ، این شماره ها منحصر به فرد هستن و هیچ 2 شماره ای یکسان نیستند ، در هر بار راه اندازی برنامه یا راه اندازی مجدد سیستم عامل هندل ها تغیر میکنن ، مثلا ممکنه هندل دکمه Start الان 14525 باشه و بعد از راه اندازی بشه 59525 پس این هندل ها ثابت نیستن ، برای به دست آوردن هندل یک شئ از توابع FindWindow و FindWindowEX استفاده میشه ، این توابع نام کلاس والد و عنوان یک کنترل رو میگیرن و هندل جاری اون کنترل رو برات برمیگردونن که میتونید در موردشون تحقیق کنید .

    حالا با داشتن هندل مثلا منوی Tools میتونید پیغام کلیک رو بهش بفرستید تا این منو باز بشه و تا آخر ...

    فکر میکنم دلیل غیر فنی بودنش رو هم با توجه به توضیحات بالا فهمیده باشی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majid2230
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    می خوای بیای خونمون ؟
    پست
    185

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    در رجیستری در
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Inter net Settings]
    مقدار key زیر رو برای فعال کردن پروکسی به 1 یا برای غیر فعال کردن اون به 0 تغییر بدید ، بقیه تنظیمات مربوط به پروکسی و کانکشن هم در همین شاخه است .
    ProxyEnable

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    در ویندوز هر شئ ویژوال برای خودش یک شماره خاص داره ( مثل ID ) که بهش هندل میگن چون میتونی به وسیله اون به شئ دسترسی پیدا کنی ، این شماره ها منحصر به فرد هستن و هیچ 2 شماره ای یکسان نیستند ، در هر بار راه اندازی برنامه یا راه اندازی مجدد سیستم عامل هندل ها تغیر میکنن ، مثلا ممکنه هندل دکمه Start الان 14525 باشه و بعد از راه اندازی بشه 59525 پس این هندل ها ثابت نیستن ، برای به دست آوردن هندل یک شئ از توابع FindWindow و FindWindowEX استفاده میشه ، این توابع نام کلاس والد و عنوان یک کنترل رو میگیرن و هندل جاری اون کنترل رو برات برمیگردونن که میتونید در موردشون تحقیق کنید .

    حالا با داشتن هندل مثلا منوی Tools میتونید پیغام کلیک رو بهش بفرستید تا این منو باز بشه و تا آخر ...

    فکر میکنم دلیل غیر فنی بودنش رو هم با توجه به توضیحات بالا فهمیده باشی .
    آقای تاجیک ممنون از توضیحاتتون. اگه ممکن هست مانیتور کردن رو هم توضیح بدین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط majid2230 مشاهده تاپیک
    در رجیستری در
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Inter net Settings]
    مقدار key زیر رو برای فعال کردن پروکسی به 1 یا برای غیر فعال کردن اون به 0 تغییر بدید ، بقیه تنظیمات مربوط به پروکسی و کانکشن هم در همین شاخه است .
    ProxyEnable
    ممنون از راهنماییتون. من تا حالا برنامه ای که با رجیستری کار بکنه ننوشتم، میشه بگین کدش رو چه طور باید بنویسم. شما نمونه کدی دارین که بتونه بهم کمک بکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله سيد مجتبي هاشمي : جمعه 11 تیر 1389 در 13:02 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار majid2230
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    می خوای بیای خونمون ؟
    پست
    185

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    این یه نمونه کد هست که یادم نیست از کجا گرفتم ، برای خواندن از و نوشتن در رجیستری هست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    ممنون. ببخشید در Edit های برنامه باید چی وارد کنم؟
    عدد، رشته، یک مسیر در رجیستری یا .....

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار majid2230
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    می خوای بیای خونمون ؟
    پست
    185

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    تابع
    SetRegistryData
    که در کد برای نوشتن دیتا در رجیستری استفاده شده پارامترهای زیر رو به عنوان ورودی می گیره
    RootKey: HKEY :برای کد شما باید با HKEY_CURRENT_USER مقدار دهی شود.
    Key string : که باید با \Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Interne t Settings مقدار دهی شود .
    Value string : که باید با ProxyEnable مقدار دهی شود .
    RegDataType: TRegDataType : نوع داده است که شما چون مقدارمورد استفاده تون DWORD است با از نوع عدد یعنی rdInteger استفاده کنید .
    Data: variant : مقدار کی هست که برای فعال سازی باید 1 و برای غیر فعال کردن 0 مقدار دهی شود .
    که این ورودی ها در کد وارد شده ولی اون مقادیر برای غیر فعال کردن UAC هست که شما باید کد رو به صورتی که در بالا گفتم عوض کنید بعد از اینکه مقادیر root و key و value و Regdatatype در کد عوض کردید مقدار data رو می تونید تو ادیت وارد کنید (0 یا 1)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    آقای تاجیک از کدتون استفاده کردم. ممنون از کمکتون.
    اما چندتا مشکل داشتم اگه ممکنه لطف کنید و جوابشون رو بدین.

    1. وقتی که برنامه رو میخوام تو دلفی 7 باز کنم پیام خطایی میده که تو عکس مشخصه.

    2. کدی رو که شما نوشته بودین به صورت زیر تغییر دادم اما فقط تیک یکی از قسمتها رو برمیداره و تیک گزینه Tools -- Internet Option -- Connection -- Settings -- Proxy Serverرو برنمیداره.

    unit Unit1;
    interface
    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls, Buttons,registry, XPMan;
    type
    TForm1 = class(TForm)
    procedure FormShow(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;
    var
    Form1: TForm1;
    implementation
    function GetRegistryData(RootKey: HKEY; Key,Value: string): variant;
    var
    Reg: TRegistry;
    RegDataType: TRegDataType;
    DataSize, Len: integer;
    s: string;
    label cantread;
    begin
    Reg := nil;
    try
    Reg := TRegistry.Create(KEY_QUERY_VALUE);
    Reg.RootKey := RootKey;
    if Reg.OpenKeyReadOnly(Key) then begin
    try
    RegDataType := Reg.GetDataType(Value);
    if (RegDataType = rdString) or
    (RegDataType = rdExpandString) then
    Result := Reg.ReadString(Value)
    else if RegDataType = rdInteger then
    Result := Reg.ReadInteger(Value)
    else if RegDataType = rdBinary then begin
    DataSize := Reg.GetDataSize(Value);
    if DataSize = -1 then
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(ERROR_CANTREAD));
    SetLength(s, DataSize);
    Len := Reg.ReadBinaryData(Value, PChar(s)^, DataSize);
    if Len <> DataSize then
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(ERROR_CANTREAD));
    Result := s;
    end else
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(ERROR_CANTREAD));
    except
    s := ''; // Deallocates memory if allocated
    Reg.CloseKey;
    raise;
    end;
    Reg.CloseKey;
    end else
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(GetLastError));
    except
    Reg.Free;
    raise;
    end;
    Reg.Free;
    end;
    //====================================

    procedure SetRegistryData(RootKey: HKEY; Key, Value: string;
    RegDataType: TRegDataType; Data: variant);
    var
    Reg: TRegistry;
    s: string;
    begin
    Reg := nil;
    try
    Reg := TRegistry.Create(KEY_WRITE);
    Reg.RootKey := RootKey;
    if Reg.OpenKey(Key, True) then begin
    try
    if RegDataType = rdUnknown then
    RegDataType := Reg.GetDataType(Value);
    if RegDataType = rdString then
    Reg.WriteString(Value, Data)
    else if RegDataType = rdExpandString then
    Reg.WriteExpandString(Value, Data)
    else if RegDataType = rdInteger then
    Reg.WriteInteger(Value, Data)
    else if RegDataType = rdBinary then begin
    s := Data;
    Reg.WriteBinaryData(Value, PChar(s)^, Length(s));
    end else
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(ERROR_CANTWRITE)) ;
    except
    Reg.CloseKey;
    raise;
    end;
    Reg.CloseKey;
    end else
    raise Exception.Create(SysErrorMessage(GetLastError));
    except
    Reg.Free;
    raise;
    end;
    Reg.Free;
    end;
    //=========================
    {$R *.dfm}
    procedure TForm1.FormShow(Sender: TObject);
    var
    a : String;
    begin
    a := getRegistryData(HKEY_CURRENT_USER,'\Software\Micro soft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings', 'ProxyEnable');
    if a = '1' then
    begin
    try
    begin
    SetRegistryData(HKEY_CURRENT_USER,'\Software\Micro soft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings', 'ProxyEnable', rdinteger,0);
    MessageDlg(' تنظیمات مرورگر شما انجام شد',mtWarning,[mbOK],0);
    Form1.Close;
    end;
    Except
    MessageDlg('ãÊÇÓÝÇäå ÏÑ ÇÌÑÇí ÈÑäÇãå ãÔ˜áí íÔ ÂãÏå . áØÝÇ ãÌÏÏÇ ÓÚí äãÇííÏ',mtWarning,[mbOK],0);
    end;
    end
    else
    begin
    MessageDlg(' مرورگر شما هیچ مشکلی ندارد',mtWarning,[mbOK],0);
    Form1.Close;
    end;
    end;
    end.


    3. فایلهای زیر چی هستن و کاربردشون چیه؟ آیا بدون این فایلها برنامه اجرا میشه؟
    Registry_Sample.dproj.2007
    Registry_Sample.dproj
    Clean.bat
    Registry_Sample.identcache
    Registry_Sample.dproj.local
    4. وقتی فایل اجرایی برنامه ساخته میشه نام شما به صورت کم رنگ زیر این فایل نوشته میشه، میخواستم ببینم این کار رو چه طور انجام دادین؟؟؟ و آیا میشه اون متن نوشته شده رو تغییر داد یا نه؟؟؟؟

    5. وقتی کد بالا رو تو رویداد On Show یک فرم نوشتم و خواستم برنامه رو اجرا کنم تعداد زیادی پیام خطا داد. البته اون دو تا تابع رو هم نوشته بودم. ممکنه این خطاها از نبود فایلهایی باشه که تو قسمت 3 اسمشون رو نوشتم؟؟؟؟؟

    6. میخواستم ببینم محل تغییر یک گزینه رو تو رجیستری چه طوری باید به دست آورد؟؟؟؟؟ مثل همین مورد که شما آدرسش رو تو رجیستری نوشتین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله سيد مجتبي هاشمي : یک شنبه 20 تیر 1389 در 12:13 عصر

  12. #12

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    آقای تاجیک از کدتون استفاده کردم. ممنون از کمکتون.
    من کدی قرار نداده بودم !

    1. وقتی که برنامه رو میخوام تو دلفی 7 باز کنم پیام خطایی میده که تو عکس مشخصه.
    از متن پیغام که مشخصه ، در دلفی 7 کنترل BitButton خصیصه DoubleBuffered نداره و این پیغام خطا صادر میشه که خودتون میتونید دستی خذفش کنید .

    3. فایلهای زیر چی هستن و کاربردشون چیه؟ آیا بدون این فایلها برنامه اجرا میشه؟
    اینها فایل هایی هستن که خود دلفی 2010 موقع ذخیره پروژه میسازه ، اون فایل Clean.bat دستی نوشته شده ، با اجرای اون فایل ، فایلهای اضافه که خود دلفی میسازه حذف میشن .

    4. وقتی فایل اجرایی برنامه ساخته میشه نام شما به صورت کم رنگ زیر این فایل نوشته میشه، میخواستم ببینم این کار رو چه طور انجام دادین؟؟؟ و آیا میشه اون متن نوشته شده رو تغییر داد یا نه؟؟؟؟
    منوی : Project -> Option -> VerssionInfo

    5. وقتی کد بالا رو تو رویداد On Show یک فرم نوشتم و خواستم برنامه رو اجرا کنم تعداد زیادی پیام خطا داد. البته اون دو تا تابع رو هم نوشته بودم. ممکنه این خطاها از نبود فایلهایی باشه که تو قسمت 3 اسمشون رو نوشتم؟؟؟؟؟
    خیر ، ربطی به اون فایل ها نداره .

    6. میخواستم ببینم محل تغییر یک گزینه رو تو رجیستری چه طوری باید به دست آورد؟؟؟؟؟ مثل همین مورد که شما آدرسش رو تو رجیستری نوشتین.
    با برنامه های مانیتورینگ ، قبلا زیاد در موردش بحث شده .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط majid2230 مشاهده تاپیک
    این یه نمونه کد هست که یادم نیست از کجا گرفتم ، برای خواندن از و نوشتن در رجیستری هست .
    با تشکر از آقای تاجیک به خاطر جوابشون و آقای majid2230 به خاطر نمونه برنامه ای که گذاشته بودن. در ضمن من در پست قبلی به جای آقای majid2230 اسم آقای تاجیک رو نوشتم. با عرض معذرت.

    سوالی داشتم که هر کدوم از دوستان بتونن جواب بدن ممنون میشم.
    در مورد مانیتورینگ تو سایت خیلی جستجو کردم اما چند مورد بیشتر پیدا نشد که اونها هم به دردم نخورد.
    اگه میشه در مورد مانیتورینگ یه توضیح کامل بدین که چی هست؟ چی کار میکنه؟ و چه طوری باید باهاش کار کرد؟ مثلا برای همین برنامه چه طور میتونم آدرس اون محل رو تو رجیستری به دست بیارم؟؟؟؟
    Tools --> Internet Option --> Connection --> Settings --> Proxy Server

  14. #14

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    اگه میشه در مورد مانیتورینگ یه توضیح کامل بدین که چی هست؟ چی کار میکنه؟
    مانیتورینگ به معنای زیر نظر گرفتن رفتار ها و عملیات های در حال وقوع در سیستم عامل .

    مثلا برای همین برنامه چه طور میتونم آدرس اون محل رو تو رجیستری به دست بیارم؟؟؟؟
    رجیستری رو مانیتور میکنید و بعد یک بار اون تیک رو به صورت دستی تغییر میدید ، کلیدی که در رجیستری تغییر پیدا میکنه کلید مورد نظر شما هست ، البته در بیشتر مواقع با انجام یک عمل تعداد زیادی کلید و ... در سیستم تغییر میکنه که به هم وابستن و باید بررسی کنید کدوم کلید ها تغییر کردن .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    رجیستری رو مانیتور میکنید و بعد یک بار اون تیک رو به صورت دستی تغییر میدید ، کلیدی که در رجیستری تغییر پیدا میکنه کلید مورد نظر شما هست.
    با تشکر از شما.
    میشه بفرمایین چه طور میتونم رجیستری رو مانیتور کنم؟ با چه برنامه ای؟ چه طوری؟
    لطفا اگه نرم افزار خاصی نیاز داره معرفی کنید یا لینک دانلودش رو قرار بدین.
    باز هم ممنون.

  16. #16

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    به وبسایت www.sysinternals.com مراجعه کنید ، ابزار هایی برای مانیتورینگ داره .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    آقای تاجیک یه برنامه به نام Active Registry Monitor پیدا کردم اما هر چه کردم نتونستم باهاش کار مورد نظر رو انجام بدم. لطف میکنید در مورد این برنامه و نحوه کار کردن باهاش توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    با سلام.
    دوستان این مدت که نبودم در مورد مانیتور کردن رجیستری خیلی جستجو کردم اما موفق نشدم و مسیر مورد نظرم رو نتونستم توی رجیستری پیدا کنم. اگه گسی از دوستان میتونه بهم کمک کنه تا محل مسیر زیر رو تو رجیستری پیدا کنم. ممنون.

    میخواهم پس از باز کردن اینترنت اکسپلورر تیک موجود در مسیر زیر را بردارم. دنبال محلش تو رجیستری میگردم.

    Tools --> Internet Option --> Connection --> Settings --> Proxy Server

  19. #19

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    سلام
    آیا میشه یک کلید(ترکیب کلیدی) در ویندوز داشته باشیم که با زدنش این کلید پروکسی 1 بشود و وقتی دوباره زدیم 0 بشود !؟
    اگر نمیشه یک کلید برای این کار تعریف کرد آیا میشود یه برنامه مثل بچ فایلهای داس درست کرد که با اجراش این اتفاق بیوفته؟!

  20. #20

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    فایل 1.bat رو اگه اجرا کنید تیک پروکسی سرور فعال میشه و اگه 0.bat رو اجرا کنید غیرفعال میشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    فایل 1.bat رو اگه اجرا کنید تیک پروکسی سرور فعال میشه و اگه 0.bat رو اجرا کنید غیرفعال میشه.
    ممنون از برنامه ای که قرار داده بودین. اما این فایل همون کار برنامه ای رو انجام میده که من تو پست 11 قرار داده بودم. میخوام آدرس جایی تو رجیستری رو بهم بدین که تیک مربوط به گزینه زیر رو برداره.

    Tools --> Internet Option --> Connection --> Settings --> Proxy Server

  22. #22

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    فایل 1.bat رو اگه اجرا کنید تیک پروکسی سرور فعال میشه و اگه 0.bat رو اجرا کنید غیرفعال میشه.
    ممنون از محبت شما

  23. #23

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    برای غیر فعال کردن به key
    Proxyenable
    در مسیر زیر مقدار 0 بدید و برای فعال کردن مقدار 1
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings]

    اگه توی کدی که قبلا قرار داده بودم و الان تو صفحه قبل هست این مسیر اومده .
    آخرین ویرایش به وسیله mat1368 : شنبه 02 بهمن 1389 در 17:48 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    نقل قول: برنامه برداشتن تیک Proxy Server

    نقل قول نوشته شده توسط mat1368 مشاهده تاپیک
    اگه توی کدی که قبلا قرار داده بودم و الان تو صفحه قبل هست این مسیر اومده .
    ببخشید شما توی صفحه قبل کدی قرار ندادین. در ضمن این که شما گفتین رو من انجام دادم اما فقط تیک گزینه LAN Settings رو بر میداره ولی من میخوام تیک مر بوط به پروکسی موجود در آدرس زیر برداشته بشه.
    Tools --> Internet Option --> Connection --> Settings --> Proxy Server

    یعنی اول کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنیم سپس تیک پروکسی اون کانکشن رو برداریم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •