نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف قابلیت Focus از UserControl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    حذف قابلیت Focus از UserControl

    سلام اساتید محترم.

    چجوری میشه قابلیت Focus شدن رو از UserControl حذف کرد؟ مثلا مثل یه Label یا ProgressBar که نمیشه روشون Focus کرد!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: حذف قابلیت Focus از UserControl

    میشه یکی لطف کنه جواب بده؟!! من 3 روز دیگه باید پروژمو تحویل بدم!! :-(

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: حذف قابلیت Focus از UserControl

    بفرما دوست من:
    textBox.Focused = false;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: حذف قابلیت Focus از UserControl

    مرسی نوید جان دمت گرم ولی من می خوام UserControlای که می سازم اصلا نشه روش Focus کرد!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: حذف قابلیت Focus از UserControl

    this.CanFocus = false;


    باید این کد رو توی constructor بنویسی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: حذف قابلیت Focus از UserControl

    constructor کجاس؟ این کد فقط خاصیت Get داره! نمیشه Set کرد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: حذف قابلیت Focus از UserControl

    دوست عزيز منظور از constructor همون متد سازنده UserControl هستش كه با نام خود كلاس نوشته ميشه
    public class UserControl1 : UserControl
    {
    public UserControl1()
    {
    //اين متد سازنده هستش
    }

    اين متد در زمان فراخواني فرم اجرا ميشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: حذف قابلیت Focus از UserControl

    خب اونجا نمیشه این کد رو Set کرد! its read only! گفتم شاید منظورش یجا دیگس!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •