نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عمل نمیکند؟

  1. #1

    چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عمل نمیکند؟

    با سلام و خسته نباشید کوئری زیر برای فیلتر کردن با مقادیر فارسی عمل نمیکند

    SELECT CID, Date, FullName, Tel, Fax, Mob, PostalCode, Email, City, Address, Situation, Value
    FROM RegCustomer
    WHERE (FullName = 'مشتری یک')


    دلیل چیست؟

  2. #2

    نقل قول: چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عم

    احتمالاً "ی" مشکل ساز شده. آیا با مقادیری که "ی" و "ک" در اونها وجود نداره هم همین مشکل رو داری؟

  3. #3

    نقل قول: چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عم

    فكر كنم يك N كار شما را راه بياندازه
    SELECT     CID, Date, FullName, Tel, Fax, Mob, PostalCode, Email, City, Address, Situation, Value
    FROM RegCustomer
    WHERE (FullName = N'مشتری یک')

  4. #4

    نقل قول: چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عم

    فكر كنم يك N كار شما را راه بياندازه
    SELECT     CID, Date, FullName, Tel, Fax, Mob, PostalCode, Email, City, Address, Situation, Value
    FROM RegCustomer
    WHERE (FullName = N'مشتری یک')

  5. #5

    نقل قول: چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عم

    درود :
    اولین قدم در به جواب رسیدن جستجو ...

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=230682

    فکر خوش .

  6. #6

    نقل قول: چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عم

    حق با شما بود و با قرار دادن N مشکلم حل شد ...

    البته مشکل رو با کد زیر حل کرده بودم:

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from CustomerBankAcc where FullName=N'" + txtCustomerName.Text + "'", new myConnection().Cnn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@name", txtCustomerName.Text);

    اگر امکانش هست برام توضیح بدید این N بیانگر چیه و چطور مشکل رو حل میکنه؟؟؟
    از N استفاده کنم بهتره یا اینکه از روش خودم که کدش رو گذاشتم ؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SilverGold
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهدالرضا علیه السلام
    پست
    150

    نقل قول: چرا وقتی تو کوئری Select برای فیلتر کردن از Where استفاده میکنیم و مقدار را فارسی میدهیم عم

    N = Nvarchar
    برای فارسی خیلی خوب کاربرد داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •