نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

  1. #1

    مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    با سلام
    این مشکل یتابیس ما تمومی نداره یه جاشو درست میکنیم جای دیگش میلنگه
    واقعا معذرت میخوام که اینقدر سوال میکنم
    مشکل من اینه که من دو تا تکست باکس و یک btn و یک دیتا گرید ویو دارم برای جستجو بر اساس نام و نام خانوادگی ( دیتابیس اکسس هست )


    من کد زیر رو داخل دکمه جستجو نوشتم

            private void btn_search_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string Constr = "Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source = " +
    Application.StartupPath + "\\userdb2.mdb";
    OleDbConnection Connect = new OleDbConnection(Constr);
    if (Connect.State == ConnectionState.Closed) Connect.Open();

    string select_search = "select * From moshakhasat";
    if (txt_search_name.Text != string.Empty) {
    select_search += " AND nam='" + txt_search_name.Text + "'";
    }
    if (txt_search_famil.Text != string.Empty)
    {
    select_search += " AND famil='" + txt_search_famil.Text + "'";
    }
    OleDbDataAdapter dataad_1 = new OleDbDataAdapter(select_search, Connect);
    DataSet dataset_1 = new DataSet();
    dataad_1.Fill(dataset_1, "search");
    datagrid2.AutoGenerateColumns = false;
    datagrid2.DataSource = dataset_1.Tables["search"];


    }


    ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم و نام رو وارد میکنم و رو دکمه جستجو کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم



    خواهش میکنم کمکم کنید و بگید اشکالم کجاست

  2. #2

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    با سلام

    اگر اشتباه نکنم باید به جای کد



    dataad_1.Fill(dataset_1, "search");


    باید اینو بنویسید :


    dataad_1.Fill(dataset_1, "moshakhasat");


    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    نه دوست عزیز مشکل اون نیست اون رو هر اسمی میشه گذاشت
    راهی برای سرچ کردن ندارید ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    میشه برنامتو بذاری ؟؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbsmbsmbs
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    عزيزم دستور Select از نظر ساختاري اشتباهه
    "select * From moshakhasat where Field=Shart and Field=Shart2 "
    آخرین ویرایش به وسیله mbsmbsmbs : پنج شنبه 10 تیر 1389 در 21:55 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mbsmbsmbs
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    در ضمن در If اول And نداره و در صورتي IF دوم And داره كه txt_search_name.Text پر باشه و در صورتي كه هر دوتا تكس باكس خالي باشه Where هم نخواهيم داشت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mbsmbsmbs
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    34
    پست
    112

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    راهنمايي:زماني كه برنامه از سينكتست اشكال ميگيره اون دستور اسكيوال رو در خود اكسس اجرا كن اشكالش رو متوجه ميشي

  8. #8

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    بفرمایید اینم برنامه
    البته برنامه اصلی نیست چون برنامه اصلی رو نمی تونم بزارم شما رو همین کار کنی ممنون میشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    دوست عزیز جواب نمیدی ؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    امیدوارم به دردت بخوره...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    آقا خیلی ممنون
    واقعا نمی دونم چطور تشکر کنم
    میشه بهم بگید کجاش مشکل داشت ؟
    چون می خوام یاد بگیرم
    بعد می خوام یه دکمه بسازم به اسم ویرایش که بتونم اطلاعاتمو ویرایش کنم و یک دکمه هم به اسم حذف که هر کدوم را خواستم پاک کنم چطوریی میشه اینکارو کرد ؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    این کد من :


    string select_search = "select * From moshakhasat where ";
    if (txt_search_name.Text != string.Empty && txt_search_famil.Text!= string.Empty )
    {
    select_search += " nam ='" + txt_search_name.Text + "' and famil='" + txt_search_famil.Text + "'";
    }
    else if (txt_search_name.Text != string.Empty)
    {
    select_search += " nam ='" + txt_search_name.Text + "'";

    }
    else
    {
    select_search += " famil ='" + txt_search_famil.Text + "'";
    }



    این کد شما :


    string select_search = "select * From moshakhasat where ";
    if (txt_search_name.Text != string.Empty) {
    select_search += " AND nam='" + txt_search_name.Text + "'";
    }
    if (txt_search_famil.Text != string.Empty)
    {
    select_search += " AND famil='" + txt_search_famil.Text + "'";
    }




    ابتدا اینکه به کلمه ابی رنگه توجه کن!!

    شما شرط جستجو رو نذاشتید یعنی اینکه اصلا خطای املایی داره برنامه

    دوم اینه شما شرط هاتون هم مشکل داره چون هر بار قبل از شرط از and استفاده کردید

    ولی استفاده از دو AND موقعی هستش که شما 3 فیلد برای جستجو دارید

    ولی شما برای 2 جستجو از 2 and استفاده کردید

    و کلا خودت به تیکه کد من و خودت نگاه بکنی اشکالات خودتون رو میبینید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  13. #13

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    ممنون فهمیدم قضیه چیه
    حالا در مورد اون سوال که در مورد دکمه ویرایشش و حذف پرسیدم جواب میدی
    یا اصلا خودت برنامشو برام بنویس
    واقعا شرمنده

  14. #14

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    این کد حذف بر اساس فیلد هایی که خودت داری العا ولی شما فیلدها رو تغییر بده


    string select_search = "delete from moshakhasat where ";
    if (txt_search_name.Text != string.Empty && txt_search_famil.Text!= string.Empty )
    {
    select_search += " nam ='" + txt_search_name.Text + "' and famil='" + txt_search_famil.Text + "'";
    }
    else if (txt_search_name.Text != string.Empty)
    {
    select_search += " nam ='" + txt_search_name.Text + "'";

    }
    else
    {
    select_search += " famil ='" + txt_search_famil.Text + "'";
    }




    کد ویرایش رو خودت بنویس و هر جاش مشکل داشتی بگو

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  15. #15

    نقل قول: مشکل در جستجو بین جداول در اکسس

    اقا این کدی که برای حذف دادین کار نمیکنه من اسم تکست باکسها رو تو کد درست کردم و مشکلی از اون بابت نداره
    میشه یه تست کنید من که هر چی ور رفتم نشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •