نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فارسی کردن کلیدهای message با MessageBoxEx

  1. #1

    فارسی کردن کلیدهای message با MessageBoxEx

    سلام دوستان
    این دستور یک پارامتر داره که اگه اشتباه نکنم میتونه نام کلیدها را به فارسی تبدیل کرد. یا به زبانهای دیگر.
    که با استفاده از makelangid این کارو میکنه.
    میخواستم ببینم کسی مثالی یا توضیحی در مورد نحوه عملکرد اون داره
    ممنون میشم.
    من که نتونستم کاری بکنم.
    یا داشتم اشتباه کار میکردم. :mrgreen:

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    ضمیمه رو ببین:

  3. #3
    حالا استاد نمیشه با این دستور توضیح بدین چه جوریه؟
    کنجکاو شدم بدونم ولی نتونستم کاری بکنم. :flower:

  4. #4
    دوست عزیز اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم
    کافیه فایل Consts.pas رو پیدا کنید سپس در شاخه ای که برنامه شما قرار دارد کپی کنید و در فایل Consts.pas قسمتهایی رو که میخواهید فارسی کنید مثلا بجای Ok بنویسید تاپید و غیره ...
    موفق باشید.

  5. #5
    با سلام

    دوست عزیز delphi_63102 بعد از اینکه Consts.pas را تغییر دادیم چه تغییراتی در برنامه خودمان باید انجام دهیم .
    لطفا اگر امکان دارد یک مثالی هم بزنید .

    با تشکر :flower: :flower: :flower:

  6. #6
    اخه با این دستوری که گفتم اگر اشتباه نکنم شما به هر زبانی که بخوای میتونی تغییر بدی.
    حالا چی؟؟؟؟؟؟؟ :kaf:

  7. #7
    من از دلفی 9 استفاده می کنم. برنامت Erorr میده:
    [Fatal Error] Project1.dpr(6): F1026 File not found: 'fDialogs.dcu'

  8. #8
    اخه با این دستوری که گفتم اگر اشتباه نکنم شما به هر زبانی که بخوای میتونی تغییر بدی.
    ای کار در صورتی هست که resource اون زبان در ویندوز موجود باشه. چون ویندوز resource فارسی نداره، با API فوق نمی تونید پیغام رو فارسی کنید.
    از همون روشی که آقای کرامتی و دوستان دیگه پیشنهاد دادند، استفاده کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. ایمیل CDO.Message
    نوشته شده توسط bkhayatian در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 08:42 صبح
  2. نحوه استفاده از Message ها
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 فروردین 1386, 10:26 صبح
  3. فراخوانی Message Box در اسمبلی
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 10:57 صبح
  4. سوال در مورد پارامترهاي wm_activate
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 03:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •