نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    با سلام خدمت دوستان
    دوستانی که برنامه حقوق و دستمزد ساختند میدانند که اداره بیمه جدولهای نهایی را به صورت dbf فاکس و یا تکس تحت داس تحویل میگیرند. بنابر این برای برنامه فاکس تحت داس مشکلی نیست . ولی برای برنامه های تحت ویندوز باید کانورت اطلاعات انجام گردد. برنامه ارائه شده توسط سازمان تامین اجتماعی این کانورت را انجام میدهد. سئوال من این است که آن برنامه طی چه فرایندی این تبدیل را انجام میدهد. البته بیشتر دنبال دانستن نحوه تبدیل فارسی ویندوز به فارسی تحت داس آن برنامه هستم.متشکرم.

  2. #2

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    تابع Windows String To Dos String
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=190417

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    تابع Windows String To Dos String
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=190417
    با تشکر از پاسختان
    میشه یک نمونه ارائه دهید. متشکرم

  4. #4

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    این هم مثال :


    Edit1.Text := WinToDosStr('رشته مورد نظر در ویندوز');


    که با این کار معادل کلمه وارد شده در محیط داس در Edit1.Text قرار می گیرد .

    موفق باشید ...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    این هم مثال :


    Edit1.Text := WinToDosStr('رشته مورد نظر در ویندوز');


    که با این کار معادل کلمه وارد شده در محیط داس در Edit1.Text قرار می گیرد .

    موفق باشید ...
    با سلام خدمت شما من نتوانستم این تابع را استفاده نمایم . احتمالا باید یونیتی به بخش یوزز فرم اضافه نمایم. اگر حدس من درست است اسم آن یونیت چیست؟ متشکرم

  6. #6

    Lightbulb نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما من نتوانستم این تابع را استفاده نمایم . احتمالا باید یونیتی به بخش یوزز فرم اضافه نمایم. اگر حدس من درست است اسم آن یونیت چیست؟ متشکرم
    نه یونیت خاصی لازم نیست ، من یه مثال برات آپلود کردم از فایل ضمیمه دانلود کن

    موفق باشید ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    نه یونیت خاصی لازم نیست ، من یه مثال برات آپلود کردم از فایل ضمیمه دانلود کن
    ...
    با سلام خدمت جناب آقای طالبی
    با کمک شما توانستم اطلاعات جدول بانک اکسس را کانورت نمایم. سپس جدول را با فرمت dbf ذخیره و فایل بوجود آمده را در محیط فاکس پرو تحت داس باز کردم ولی متاسفانه کانورت انجام شده صحیح نمیباشد. البته در محیط داس من از فارسی ساز سپند استفاده مینمایم. خواهشمندم به نظر شما مشکل کجاست؟ فایل را ضمیمه مینمایم. متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    Lightbulb نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت جناب آقای طالبی
    با کمک شما توانستم اطلاعات جدول بانک اکسس را کانورت نمایم. سپس جدول را با فرمت dbf ذخیره و فایل بوجود آمده را در محیط فاکس پرو تحت داس باز کردم ولی متاسفانه کانورت انجام شده صحیح نمیباشد. البته در محیط داس من از فارسی ساز سپند استفاده مینمایم. خواهشمندم به نظر شما مشکل کجاست؟ فایل را ضمیمه مینمایم. متشکرم
    شما عملیات تبدیل رو اشتباه انجام دادید , من اینجا یه برنامه آپلود می کنم که مخصوص همین کاره ، برای مشاهده توضیحات تکمیلی به بخش پیامهای خصوصی خودت یه سری بزن .

    موفق باشید ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله دلفــي : یک شنبه 20 تیر 1389 در 15:43 عصر دلیل: اصلاح فایل

  9. #9

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    با سلام خدمت دوستان
    آقا دلفی عزیز من به این تابع در C#‎ احتیاج دارم، میشه لطف کرده و اونو تبدیل به Dll کنید و برا دانلود اینجا بگذارید
    با تشکر

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    14

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    دوست عزيز در صورت امكان پسورد فايل‌هاي زيپ شده را هم بگوئيد .
    با تشكر معيني

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نیاز به برنامهیا تابع خاصی برای تامین اجتماعی نیست، خود تامین اجتماعی برنامه مخصوصی داره بنام ListDisk که میتونید از سایتشون دانلود کنید و استفاده کنید

  12. #12

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    سلام دوست عزیز
    من یک سیستم حقوق دستمزد دارم کار میکنم
    با مشکل شما در خصوص ساختن دیسکت بیمه مواجه هستم
    به یک تابع جهت کانورت رشته ویندوز به رشته داس ایران سیستم نیاز دارم
    درصورتیکه این مسئله رو حل کردین به من کمک کنید.
    با تشکر
    a.baloudeh@gmail.com a.baloudeh@yahoo.com

  13. #13

    Lightbulb نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط m_r_moini مشاهده تاپیک
    دوست عزيز در صورت امكان پسورد فايل‌هاي زيپ شده را هم بگوئيد .
    با تشكر معيني
    Password
    alireza
    به جاي دو حرف اول و آخر (a) در alireza حرف (@) را قرار دهيد

  14. #14

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    با سلام
    دوستان به لینک زیر هم یه سری بزنید خیلی خوب کارشده:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=142368

  15. #15

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    باسلام ، یعنی سایت برنامه نویسان دلفی با این همه سابقه یک تابع ندارد که متن فارسی رو به ویندوز و بالعکس تبدیل کند؟

  16. #16

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    نه یونیت خاصی لازم نیست ، من یه مثال برات آپلود کردم از فایل ضمیمه دانلود کن

    موفق باشید ...
    درود بر شما

  17. #17

    نقل قول: نحوه تبدیل فارسی ویندوز به داس دیسکت بیمه

    سلام علیکم دوستان و هموطنان عالم و فرهیخته ...... من به یک مبدل نیاز دارم .... به این صورت بتوان فایل اکسل با متون فارسی را به فرمت dbf تبدیل نمود بطوری که در مشاهده فایل در فاکس پرو یا سیستم داس فارس خوانا باشد ...... چنانچه دوستان در این زمینه میتوانند این حقیر را یاری دهند به ایمیل من به آدرس زیر پیام دهند .... مرهون و سپاسگزار الطاف شما

    آدرس ایمیل من mjhejazifard@gmail.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •